Rukavice - ANO/NE?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE?  Úvodní stránka -> Trénink -> Rukavice - ANO/NE?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna včera jsem si to zkoušel. Rozdíl mezi cvičením v rukavicích a bez nich. S nima cvičím pořád. Tudíž mi to přijde přirozenější. Nicméně po relativně krátkém čase se z rukavic stane pěknej humus.
Když jsem si to zkusil s holýma rukama, rozhodně má člověk větší cit. Bohužel však patřím mezi ty, kterým se více potí dlaně, a tak mi činka jezdila v rukách jak koza na ledě. Takže já mám jasno - cvičení v rukavicích.
Ale kdyby se mi tolik nepotily dlaně, rozhodně bych cvičil bez rukavic. A na hrazdu bych si vzal vždy jen nějaký molitany nebo tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
Akvaman napsal:
Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak?

jestli jsi z Prahy, tak osobni odber v ronnie shopu. ja tam sla bez objednani, jelikoz jsem envedela velikost me rucky. a klidne mne to nechali vyzkouset a mela jsem i slusnou cenu

Vyzkoušet je nejlepší, ale spousta lidí posílá fotku svojí ruky (teď někdo dokonce profesionálně okótovanou) a podle toho se posílají velikosti:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
lucynqa napsal:
Akvaman napsal:
Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak?

jestli jsi z Prahy, tak osobni odber v ronnie shopu. ja tam sla bez objednani, jelikoz jsem envedela velikost me rucky. a klidne mne to nechali vyzkouset a mela jsem i slusnou cenu

Vyzkoušet je nejlepší, ale spousta lidí posílá fotku svojí ruky (teď někdo dokonce profesionálně okótovanou) a podle toho se posílají velikosti:).

Třeba jsi je špatně pochopil, protože nechtějí rukavice ale věštbu z ruky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucynqa

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jaycob napsal:
Jak už tu bylo řečeno, každýmu vyhovuje něco. Já osobně cvičím bez rukavic a nevím jaké máte zkušenosti s mozoly, ale u mě to je extrém :) Na polštářkách jen hodně tvrdá kůže, někdy se to po čase drolí a nevypadá to zrovna sexy :) ale tak někomu to vadí někomu ne...
musis se o ty ruce taky aspon trochu starat, ja ackoliv jsem rukavice nikdy nepouzival jsem i pres to ze jsem tem rukam daval opravdu hodne zabrat zas tak hrozny mozoly nemel... resp. ano, mam je permanentne uz nekolik let ale obcas tu ztvrdlou kuzi obrousim a poradne ruce prumazu kremem a je po problemu

co je na mozolech? chlap ma byt tvrdej

kdyz jsem v 17ti letech bouldrovala (kdepak ty casy jsou ) tak se mi an kazdem treninku odchlipla povrchova kuze na briskach prstu, ja to zalepila kobercovkou a lezla po bouldru dal:o) casem jsem mela ruce takove, ze se mi ta tvrda ¨kuze ala rukavice¨ uz nenicila vice .
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
co je na mozolech? chlap ma byt tvrdej
to je sice hezky, ale ono kdyz pak ta presusena kuze praskne do hloubky pul centimetru a vali z toho krev tak se blbe cvici vis?

Derek Poundstone
kwaker

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo když se mozolem zahákne za silonky a ty pak pustí oko, tak to taky moc slečnu nepotěší
Matheus

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když pak zajedeš buchtě rukou pod kalhotky a dodřeš ji mozolama břuch tak to není moc sexy

Raděj volím rukavice... třeba bench bez nich nesnáším. Ta tyčka je moc úzká a pak to nepříjemně tlačí.
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
když pak zajedeš buchtě rukou pod kalhotky a dodřeš ji mozolama břuch tak to není moc sexy

Raděj volím rukavice... třeba bench bez nich nesnáším. Ta tyčka je moc úzká a pak to nepříjemně tlačí.

tak to tam mas asi moc, ja kdyz me to na bencu tlaci tak si uberu ikdyz kozama jeste muzu, prece nebudu mit otlaceny tlapky
Dendron

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jedu s rukavicema i legpress, je to proste o pocitu.
A taky uz nemusim poslouchat reci o rukou jak struhadla...
Jen nevim, jak ted budu zit s vedomim, ze se ze me diky pouzivani rukavic stal gay

BTW Nejlepe se mi osvedcily vyrobky MadMax, daji se bez problemu prat, nezpuchri a vydrzi celkem dlouho.
Druha oblibena marka je NoCompromise, ty prat ani netreba neb nesmrdi.
Bazant12

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rukavice zatial nepouzivam, mozole mam, ale ked treba zoberem penu. tu vyuzivam hlavne na zhyby a s tazkymi vahami
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dendron napsal:
Ja jedu s rukavicema i legpress, je to proste o pocitu.
A taky uz nemusim poslouchat reci o rukou jak struhadla...
Jen nevim, jak ted budu zit s vedomim, ze se ze me diky pouzivani rukavic stal gay

BTW Nejlepe se mi osvedcily vyrobky MadMax, daji se bez problemu prat, nezpuchri a vydrzi celkem dlouho.
Druha oblibena marka je NoCompromise, ty prat ani netreba neb nesmrdi.

ja s MadMaxama nemam moc dobry zkusenosti... jednou sem si je koupil a za mesic byly totalne roztrhany,takze od tej doby bez rukavic
lucynqa

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasnik - tak to jsem nezazila tak si rozervat mozol. jenom vim, ze Kulisek mela hlubokou ranu,ale ci mela v mozolu? to nevim. jestli mas tento problem, tak urcite rukavice.
kwaker - silonky se musi umet natahnout i s mozolem. ja si natrham silonky jedine kvuli nastiplemu nehtu
matheus - takove skrabkami mozel po brisku
lalala

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
cizopasnik - tak to jsem nezazila tak si rozervat mozol. jenom vim, ze Kulisek mela hlubokou ranu,ale ci mela v mozolu? to nevim. jestli mas tento problem, tak urcite rukavice .
kwaker - silonky se musi umet natahnout i s mozolem. ja si natrham silonky jedine kvuli nastiplemu nehtu
matheus - takove skrabkami mozel po brisku

tak teď jsi Cizovi asi vyřešila velký problém a určitě ti bude strašně vděčný
lucynqa

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano ano...jsem extremne chytra
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč
Rukavice Power Grip | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
341 Kč
Rukavice No Compromise (bílo-černé) | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: