|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Č174

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 7:39 pm Předmět: Re: Cell-Tech |
|
|
| s.sman napsal: | | Č174 napsal: | | Zdar lidi.. Má někdo zkušenosti s komplexním přípravek Cell-Tech hardcore..? |
Já ano a mohu jen doporučit. Přibral jsem čtyři kila a s kvalitou jsem byl spokojený. |
A jak si dávkoval...? a kolik vážíš...? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
Vážím 139kg.
Dávkoval jsem v tréninkový den - ráno a po tréninku, vrchovatou odměrku a v den volna odměrku ráno. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:10 pm Předmět: .. |
|
|
| s.sman napsal: | Vážím 139kg.
Dávkoval jsem v tréninkový den - ráno a po tréninku, vrchovatou odměrku a v den volna odměrku ráno. |
Aha :-D Takže mně budou stačit poloviční dávky... taky aspoň ušetším keše.. :-D Mám 70 kilo.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:14 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Č174 napsal: | | s.sman napsal: | Vážím 139kg.
Dávkoval jsem v tréninkový den - ráno a po tréninku, vrchovatou odměrku a v den volna odměrku ráno. |
Aha :-D Takže mně budou stačit poloviční dávky... taky aspoň ušetším keše.. :-D Mám 70 kilo.. |
To bych nedělal, drž se dávkování podle návodu. Hodně lidí říká, že to na ně nezabralo, ale je to jen tím, že se snažili ušetřit nížším dávkováním a třeba vynecháním v den volna. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:25 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| s.sman napsal: | | Č174 napsal: | | s.sman napsal: | Vážím 139kg.
Aha :-D Takže mně budou stačit poloviční dávky... taky aspoň ušetším keše.. :-D Mám 70 kilo.. |
To bych nedělal, drž se dávkování podle návodu. Hodně lidí říká, že to na ně nezabralo, ale je to jen tím, že se snažili ušetřit nížším dávkováním a třeba vynecháním v den volna. |
Newim no...,ale je mi teprve 17 a tedka mám první Monohydrát který mi nedělá dobře.. takže newim v den volna bch ho také samozřejmě bral.. Jakou jsi mněl příchuť...? _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem orange, skvěle chutná se studenou vodou a výborně se rozpouští. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Harvepino
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 11:01 pm Předmět: ... |
|
|
zacal som brat kreatin,klasicku nasycovaciu fazu,prvy tyzden 20 gramov a potom uz len 5 gramov denne...lenze nastal taky problem,ze po prvych 4 dnoch nasycovacej fazy som akosi ochorel a tak som prestal na tri dni brat kreatin aj cvicit,tak mi poradte,co mam teraz spravit???lebo zajtra uz zasa chcem zacat cvicit,aj brat kreatin,ale ako to mam teraz spravit s tou nasycovacou a udrzovacou fazou??kolko dni este mam mat nasycovaciu fazu???vdaka za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Osobně bych začal od začátku, takže znovu týdenní nasycovací fáze. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
CellTech vypadá našlapaně, ale dávkování je dost vysoké, to ta 3kg pixla moc dlouho nevydrží:
prvních 5 dní berte 2 dávky (4 odměrky) denně = 200g denně
po 5ti dnech užívejte pouze jednu dávku (2 odměrky) ihned po cvičení = 100g denně
Tímhle tempem je 3kg pryč za 25 dní. To vyjde levněji Creakic, 180tablet na 30 dní, ale nevím, jak to je s účinem. Můžete někdo porovnat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | CellTech vypadá našlapaně, ale dávkování je dost vysoké, to ta 3kg pixla moc dlouho nevydrží:
prvních 5 dní berte 2 dávky (4 odměrky) denně = 200g denně
po 5ti dnech užívejte pouze jednu dávku (2 odměrky) ihned po cvičení = 100g denně
Tímhle tempem je 3kg pryč za 25 dní. To vyjde levněji Creakic, 180tablet na 30 dní, ale nevím, jak to je s účinem. Můžete někdo porovnat? |
Stejně si řikám,že si asi spíš za ty prachy pořídím Matrix + CEE od Vitalmaxu.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal19
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 1:38 am Předmět: |
|
|
Zdravím. Právě jsem dobral Kre-alkalin 1500 120tbl a přibral jsem cca 5 kg za měsíc, jak dlouhá by měla být pauza od tahoto výrobku? Myslíte že by měsíc mohl stačit? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
mohol by mi niekto kto mal cellmas od bsn povedat jeho nazor ci pomohlo,ci nelutuje tie prachy...
uplne idealne by bolo keby mal vyskusany aj napr celltech od muscle techu a porovnal to,to som bral 2 tyzdne necele a potom som to predal za supku kamosovi,bo co mi to robilo so zazivanim bolo na plac...
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:02 pm Předmět: ... |
|
|
| Michal19 napsal: | | Zdravím. Právě jsem dobral Kre-alkalin 1500 120tbl a přibral jsem cca 5 kg za měsíc, jak dlouhá by měla být pauza od tahoto výrobku? Myslíte že by měsíc mohl stačit? díky |
Dej pauzu stejně dlouhou, jako jsi ten Kre-Alkalyn bral. _________________ Be fat and happy!
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:13 pm Předmět: . |
|
|
Já si dám PureCreatine tm i na 2 měsíce a jsem celé 2 měsíce zavodněn a funguje, nechápu ty "cykly".
Podle mne se to dá jíst pořád, ale u tablet je to cenově trochu mimo. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:27 pm Předmět: Re: . |
|
|
| total-magor napsal: | Já si dám PureCreatine tm i na 2 měsíce a jsem celé 2 měsíce zavodněn a funguje, nechápu ty "cykly".
Podle mne se to dá jíst pořád, ale u tablet je to cenově trochu mimo. |
gratuluju, že na tebe tolik funguje a opravdu bez nadsázky přeju aby fungoval i na dále.
Podle mýho názoru a nejsem sám je kreatin jedna z největších "bublin" v dějinách kulturistiky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|