KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Č174

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 7:39 pm    Předmět: Re: Cell-Tech Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Č174 napsal:
Zdar lidi.. Má někdo zkušenosti s komplexním přípravek Cell-Tech hardcore..?

Já ano a mohu jen doporučit. Přibral jsem čtyři kila a s kvalitou jsem byl spokojený.

A jak si dávkoval...? a kolik vážíš...?

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vážím 139kg.
Dávkoval jsem v tréninkový den - ráno a po tréninku, vrchovatou odměrku a v den volna odměrku ráno.
Č174

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:10 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Vážím 139kg.
Dávkoval jsem v tréninkový den - ráno a po tréninku, vrchovatou odměrku a v den volna odměrku ráno.

Aha :-D Takže mně budou stačit poloviční dávky... taky aspoň ušetším keše.. :-D Mám 70 kilo..

s.sman

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:14 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
s.sman napsal:
Vážím 139kg.

Aha :-D Takže mně budou stačit poloviční dávky... taky aspoň ušetším keše.. :-D Mám 70 kilo..

To bych nedělal, drž se dávkování podle návodu. Hodně lidí říká, že to na ně nezabralo, ale je to jen tím, že se snažili ušetřit nížším dávkováním a třeba vynecháním v den volna.
Č174

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:25 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Č174 napsal:
s.sman napsal:
Vážím 139kg.

To bych nedělal, drž se dávkování podle návodu. Hodně lidí říká, že to na ně nezabralo, ale je to jen tím, že se snažili ušetřit nížším dávkováním a třeba vynecháním v den volna.

Newim no...,ale je mi teprve 17 a tedka mám první Monohydrát který mi nedělá dobře.. takže newim v den volna bch ho také samozřejmě bral.. Jakou jsi mněl příchuť...?

s.sman

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem orange, skvěle chutná se studenou vodou a výborně se rozpouští.
Harvepino

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2008 11:01 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

zacal som brat kreatin,klasicku nasycovaciu fazu,prvy tyzden 20 gramov a potom uz len 5 gramov denne...lenze nastal taky problem,ze po prvych 4 dnoch nasycovacej fazy som akosi ochorel a tak som prestal na tri dni brat kreatin aj cvicit,tak mi poradte,co mam teraz spravit???lebo zajtra uz zasa chcem zacat cvicit,aj brat kreatin,ale ako to mam teraz spravit s tou nasycovacou a udrzovacou fazou??kolko dni este mam mat nasycovaciu fazu???vdaka za odpoved
s.sman

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně bych začal od začátku, takže znovu týdenní nasycovací fáze.
FilipDruss

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CellTech vypadá našlapaně, ale dávkování je dost vysoké, to ta 3kg pixla moc dlouho nevydrží:

prvních 5 dní berte 2 dávky (4 odměrky) denně = 200g denně
po 5ti dnech užívejte pouze jednu dávku (2 odměrky) ihned po cvičení = 100g denně

Tímhle tempem je 3kg pryč za 25 dní. To vyjde levněji Creakic, 180tablet na 30 dní, ale nevím, jak to je s účinem. Můžete někdo porovnat?

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
Č174

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
CellTech vypadá našlapaně, ale dávkování je dost vysoké, to ta 3kg pixla moc dlouho nevydrží:

prvních 5 dní berte 2 dávky (4 odměrky) denně = 200g denně
po 5ti dnech užívejte pouze jednu dávku (2 odměrky) ihned po cvičení = 100g denně

Tímhle tempem je 3kg pryč za 25 dní. To vyjde levněji Creakic, 180tablet na 30 dní, ale nevím, jak to je s účinem. Můžete někdo porovnat?

Stejně si řikám,že si asi spíš za ty prachy pořídím Matrix + CEE od Vitalmaxu..

Michal19

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 1:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Právě jsem dobral Kre-alkalin 1500 120tbl a přibral jsem cca 5 kg za měsíc, jak dlouhá by měla být pauza od tahoto výrobku? Myslíte že by měsíc mohl stačit? díky
Duro

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2008 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mohol by mi niekto kto mal cellmas od bsn povedat jeho nazor ci pomohlo,ci nelutuje tie prachy...
uplne idealne by bolo keby mal vyskusany aj napr celltech od muscle techu a porovnal to,to som bral 2 tyzdne necele a potom som to predal za supku kamosovi,bo co mi to robilo so zazivanim bolo na plac...
Objemák

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2008 2:02 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Michal19 napsal:
Zdravím. Právě jsem dobral Kre-alkalin 1500 120tbl a přibral jsem cca 5 kg za měsíc, jak dlouhá by měla být pauza od tahoto výrobku? Myslíte že by měsíc mohl stačit? díky

Dej pauzu stejně dlouhou, jako jsi ten Kre-Alkalyn bral.
total-magor

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2008 2:13 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Já si dám PureCreatine tm i na 2 měsíce a jsem celé 2 měsíce zavodněn a funguje, nechápu ty "cykly".
Podle mne se to dá jíst pořád, ale u tablet je to cenově trochu mimo.
jari

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2008 2:27 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

total-magor napsal:
Já si dám PureCreatine tm i na 2 měsíce a jsem celé 2 měsíce zavodněn a funguje, nechápu ty "cykly".
Podle mne se to dá jíst pořád, ale u tablet je to cenově trochu mimo.

gratuluju, že na tebe tolik funguje a opravdu bez nadsázky přeju aby fungoval i na dále.

Podle mýho názoru a nejsem sám je kreatin jedna z největších "bublin" v dějinách kulturistiky.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: