chut na sladke

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chut na sladke  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chut na sladke
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morpheus

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro mne je umělé sladidlo spásou... dávám ho i v objemovce, protože bych jinak přijal denně i 40-60 g jednoduchého cukru navíc... sladké, to je moje...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U me ta obrovska chut na sladke posledni dobou a hlavne vecer a v noci byla zrejme vyvolana zacinajicim pretrenovanim. Trochu jsem googlil a vygooglil jsem, ze to melo co docineni s nizkou hladinou kortizolu (i kdyz myslel jsem, ze kdyz je clovek pretazen nebo pretrenovan ci jinak stresovan, tak kortizolu jako stresoveho hormonu ma naopak hodne???) a nebo jeste jsem nasel, ze to ma co docineni s kolisajici hladinou krevniho cukru?? Ted kdyz jsem se z toho dostal a trochu zvolnil v treninku, tak s tim uz problemy skoro nemam, i kdyz ta chut je svina a kdyz clovek chytne slinu....
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mas teda pravdu aj ja som chytil slinu a tahal ju poriadne 2 týždne! Ale uz somsa ukldnil a jem viac komplexnýchsachrov a chut nikde:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FilipDruss

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda moc chutě na sladký nemám, spíš když je málo energie to potom jo. Když mě to chytne tak to vyřeším jednoduše, mléčnou rýží home made. Zrovna jsem včera dělal, uvařím půl kila rejže, zaleju litrem a půl vanilkovýho pudinku, osladím, rozdělím na pět dávek. Je to super snídaně a mega to zaplácne, chut na sladký mě velice rychle po takovým nášupu přejde.

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tých 5 davok jes postupne predpokladama alebo naraz?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FilipDruss

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2008 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně že postupně. Co sem to počítal tak by to mělo být v jedné dávce:
24g bílkovin a 111g sacharidů.

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
Kaskade

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Já bych klidně vynechala hlavní jídlo a přešla hned k těm desertům... palačinky, banánek v čokoládě, marlenka, zmrzlinový pohár s velkým kopcem šlehačky....

Noo.. všechno co já miluju.. Plně s tebou souhlasím!!!
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jsem prestal cvicit, tak ma chut na sladke klesla asi o 70%
daftruck

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mám ted taky takovýhle problém. 3 měsíce jsem dokázal držet dietu abych se trochu na léto vyrýsoval a povedlo se mi shodit 5 kilo. Ale prostě ted přišlo období kdy mám strašnou chuť na sladký ale bohužel to neskončí u jednoho kousku.Vždy to skončí přežráním.Tak mě napadlo zkusit chrom. Co si o tom myslíte vy?
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na léto? Vždyť je teprve březen :) na tvém místě bych jel objemy, někdy na jaro to začal sekat a v létě máš vystaráno.
S chromem nemám zkušenosti, nikdy jsem to nepotřeboval, ale IMHO to přebije pocit hladu celkově a já rád cítím, když mi tělo říká "nažer se". Pokdu chceš omezit sacharidy, cpi zeleninu, tu můžeš po kilech.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Na léto? Vždyť je teprve březen :) na tvém místě bych jel objemy , někdy na jaro to začal sekat a v létě máš vystaráno.
S chromem nemám zkušenosti, nikdy jsem to nepotřeboval, ale IMHO to přebije pocit hladu celkově a já rád cítím, když mi tělo říká "nažer se". Pokdu chceš omezit sacharidy, cpi zeleninu, tu můžeš po kilech.
¨

Ze je zima znamena, ze se musi prasit? :-)
Jinak co se tyka te chuti na sladke, je to normalni, telo v diete strada, to sladke mu chybi a ted si o to rika, proto je nejlepsi v diete prubezne zarazovat tzv. "praseci dny" , nemusi to byt nejaka ultra prasarna, ale proste si vyclenis 1 den cca 1x14 dni (podle prubehu diety), kdy si das jidla, na ktere mas chut.
Dalsi vec, ktera muze zpusobovat tyhle chute, je nestabilni hladina krevniho cukru.
Osobne mne nikdy proti chuti na sladke nic nepomohlo, mozna jedna vec trochu, ale to ti rozhodne radit nebudu a nemuzu
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper> zima je na prasení ideální období :) osobně bych se do formy na léto začal dávat později (ber mě s rezervou, jsem v objemu a žeru jak ruské auto )
daftruck

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok,tak díky za tipy.Ještě mě napadlo jestli to nemůže být způsobeno tím, že mám malo sachrů.Držím se kolem 200g denně a vážím 78kg (jsem spíše endomorf) .Nejhorší je,že je to takový demotivující, když už se mi podařilo něco shodit a i pohled v zrcadle začínal být lepší,a ted zas začínat od začátku.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja osobne som ako maly "FAKAN" vyrastal na buchtach od babky, takze som na sladke ako stvoreny.ale ako som zacal cvicit tak to sladke ide nejako mimo mna.moc ho nemusim.ale ked dostanem chut tak sa nezastavim, padne cely bar.
momentalne som na vlnach (100,200,300,400) a na sladke nemam ani pomyslenie.vaha ide pekne dolu (kazdy tyzden 1,5kg +-)
ked som siel minuly rok vlny tak som si po dvoch mesiacoch dal kremes a vetrnik a som sa poblil z toho sladkeho.
proste ked si poviem, ze sladke nie, tak tu chut v sebe nejako bloknem a vobec na to ani nemyslim, ako keby ani neexistovalo.mam brutalne silnu volu
Merrao

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog: Nechápu smysl toho se přes zimu zprasit...ty si nezprasíš jen svlj vzhled ale své tělo. Raději si dám 2x za týden něco na co mám chuť v přiměřeném množství a budu jíst normálně zdravě něž se prasit a pak držet dietu a ještě víc si škodit.

daftruck: No nízkými sacharidy...záleží jaké sacharidy jíš. Ja chuť na sladké nemívám protože mám sladké pravidelně ve zdravé podobě. Klidně si do jídelníčku zařaď třeba těstoviny nasladko nebo si dej jednou za čas zerocolu...nebo takové ty šumáky :D (Páč k ničemu jinému to není :D)

Pokud dostaneš chuť na sladké, doporučuji si koupit to sladidlo a dát si ho do tvarohu a nejíst to po lžičkách ale ..zní to nechutně..máchat si v tom prst :) Jo a ještě bych si do toho dala trochu kakaa. Zas takové zlo to není.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - chut na sladke Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: