|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Michoo
|
Zaslal: st duben 08, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
Co by jste si koupili radsi 1kg 80 protejnu+ Giant Mega Mass 4000 nebo 2 kg 80 protejnu a maltu s glukopurem. Byl jsem rozhodnutej pro druhou variantu, ale ted je ten weider v akci a docela me to laka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 08, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Co by jste si koupili radsi 1kg 80 protejnu+ Giant Mega Mass 4000 nebo 2 kg 80 protejnu a maltu s glukopurem. Byl jsem rozhodnutej pro druhou variantu, ale ted je ten weider v akci a docela me to laka. |
a co myslis, ze je mega mass? glukopur a nekvalitni protein ... na to bych se vykaslal _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:36 am Předmět: |
|
|
Tim myslim, ze jsem bral kreatin od atp a pak jsem presel na weidera a to byla oproti atp vypalovacka.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
no jiste, ale ty si myslis, ze glukoza v megamassu je nejak lepsi nez glukoza treba z lekarny nebo z obchodaku?
ja bych koupil kvalitni syrovatkovej protein - velkou 2.3kg pixlu sezenes do 1000kc a k tomu dokoupil treba maltodextrin nebo glukopur - 1kg za 80kc _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st duben 08, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
yazi: dekuju za nazor, v podstate si myslim to co ty, jen slycham od dost lidi chvalu na weideruv gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
freeboy16
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so duben 11, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | yazi: dekuju za nazor, v podstate si myslim to co ty, jen slycham od dost lidi chvalu na weideruv gainer. |
Pokud mas prachy dej si gainer, jinak co rika yazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so duben 11, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Tim myslim, ze jsem bral kreatin od atp a pak jsem presel na weidera a to byla oproti atp vypalovacka. |
na našom trhu pochádza v podstate z dvoch dobrých zdrojov a je smiešne sa baviť o značkách a viesť diskusie o tom, ktorá "značka" lepšie "zaberá". Ak si nie ste napriek tomu istí, hľadajte na obale pôvod kreatínu, či už v ochrannej snámke CREAPURE, alebo priamo referenciu na výrobcov - Degussa alebo DSM. Výrobcovia používajúci tieto kreatíny sa tým radi pochvália.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Nevíte jak je to s příchutí u "Vitalmax CFM GAINER 10kg" jsou tam psány 4 příchutě - kombinace, tak nevim jeslti to je rozdělené do sáčků po 2,5kg, protože si nejde vybrat _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
ja měl gainer s nazvem True Mass od BSN a jediny co muzu rict tak je ze je to jen tuk navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|