SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Michoo

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by jste si koupili radsi 1kg 80 protejnu+ Giant Mega Mass 4000 nebo 2 kg 80 protejnu a maltu s glukopurem. Byl jsem rozhodnutej pro druhou variantu, ale ted je ten weider v akci a docela me to laka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Co by jste si koupili radsi 1kg 80 protejnu+ Giant Mega Mass 4000 nebo 2 kg 80 protejnu a maltu s glukopurem. Byl jsem rozhodnutej pro druhou variantu, ale ted je ten weider v akci a docela me to laka.

a co myslis, ze je mega mass? glukopur a nekvalitni protein ... na to bych se vykaslal

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Michoo

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi: To je sice pravda, ale je taky kreatin a kreatin.
Michoo

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim myslim, ze jsem bral kreatin od atp a pak jsem presel na weidera a to byla oproti atp vypalovacka.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no jiste, ale ty si myslis, ze glukoza v megamassu je nejak lepsi nez glukoza treba z lekarny nebo z obchodaku?

ja bych koupil kvalitni syrovatkovej protein - velkou 2.3kg pixlu sezenes do 1000kc a k tomu dokoupil treba maltodextrin nebo glukopur - 1kg za 80kc

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Michoo

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi: dekuju za nazor, v podstate si myslim to co ty, jen slycham od dost lidi chvalu na weideruv gainer.
freeboy16

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2009 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, koupil jsem si American Mass Gainer za pár stovek, potřebuju něco nabrat. Nepoužíváte (nepoužíval) ho někdo? nevim v jakém množství ho mám rozmíchat, na etiketě je napsáno jen 3 odměrky ale do čeho - mlíko / voda, nic o tom tam není a když už to romíchám ve vodě, tak to nemá žádnou pěnu, ale celkem dobrý to je... neví někdo co a jak ?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2009 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
yazi: dekuju za nazor, v podstate si myslim to co ty, jen slycham od dost lidi chvalu na weideruv gainer.

Pokud mas prachy dej si gainer, jinak co rika yazi.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2009 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Tim myslim, ze jsem bral kreatin od atp a pak jsem presel na weidera a to byla oproti atp vypalovacka.

na našom trhu pochádza v podstate z dvoch dobrých zdrojov a je smiešne sa baviť o značkách a viesť diskusie o tom, ktorá "značka" lepšie "zaberá". Ak si nie ste napriek tomu istí, hľadajte na obale pôvod kreatínu, či už v ochrannej snámke CREAPURE, alebo priamo referenciu na výrobcov - Degussa alebo DSM. Výrobcovia používajúci tieto kreatíny sa tým radi pochvália.
Wygh

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte jak je to s příchutí u "Vitalmax CFM GAINER 10kg" jsou tam psány 4 příchutě - kombinace, tak nevim jeslti to je rozdělené do sáčků po 2,5kg, protože si nejde vybrat

Jesse Marunde
xjohnyx

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja měl gainer s nazvem True Mass od BSN a jediny co muzu rict tak je ze je to jen tuk navíc.
Alexander89

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcem sa po dlhsej pauze trosku rozbehnut, planujem kupit Mega Mass 4000 3kg, kedy to pit? Pit to vobec?
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexander89 napsal:
Chcem sa po dlhsej pauze trosku rozbehnut, planujem kupit Mega Mass 4000 3kg, kedy to pit? Pit to vobec?

hned po treninku, pripadne pred treninkem a jeste vic pripadne rano hned po probuzeni nez das kvalitni snidani zalezi jak jis. Jak nemas jidelnicek udelany, tak to nedavej vubec
Alexander89

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak ked ho nemam urobeny? Nechapem Myslis, ze ked jem na ranajky 6 rozkov s marmeladou a pod?
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexander89 napsal:
Jak ked ho nemam urobeny? Nechapem Myslis, ze ked jem na ranajky 6 rozkov s marmeladou a pod?

je to tady porad do dokola. Na co ti budou doplnky, kdyz nemas jeste ani poradne usporadane jidlo? Neznas neco jako posloupnost v kulturistice? Nejedriv jidlo, trenink, spanek, pak na radu suplementy a pokud by te to zacalo az tak moc zrat tak pak AS. Takova je posloupnost. Ale to uz jsme zase bokem. Na toto tema tu mas diskuzi az az. Jak to davkovat uz jsem ti rekl. Je jen na tobe jestli za to vyhodis prachy pri tvojem jidelnicku.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: