|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
| xjohnyx napsal: | | nekdo rozumnej napiste co si o tom myslite, ta cena zni lakave |
Pokud se podíváš na nutriční hodnoty:
| citace: | ve 100g výrobku
Energetická hodnota - 1529 kJ
Bílkoviny - 12,7 g
Sacharidy - 75,8 g
Tuk - 0,7 g |
...a na složení:
| citace: | * maltodextrin
* sušená syrovátka
* dextróza
* syrovátkový ultrafiltrát
* aroma
* směs vitaminů
* sladidla (aspartam a acesulfam K.)
* chlorid draselný KCl
* chlorid hořečnatý MgCl2 |
...tak je zřejmé, proč je ta cena tak nízká. Jak tu psal někdo výše, 10 kg cukru/maltodextrinu/glukózy koupíš levněji a přínos bude totožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:39 am Předmět: |
|
|
Hádám se s kolegou jako svině.
Tvrdí mi, že rozinky obsahují glukózu. Já tvrdím, že ovoce obsahuje fruktózu. Jeho logika je: glukóze se říká hroznový cukr, takže hroznový víno resp. rozinky obsahují právě glukózu. Na mojí námitku, že rozinky mají GI 65 a glukóza 100 řekl, že to je "zpomalený vodou".
Jak to teda je?
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:55 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Hádám se s kolegou jako svině.
Tvrdí mi, že rozinky obsahují glukózu. Já tvrdím, že ovoce obsahuje fruktózu. Jeho logika je: glukóze se říká hroznový cukr, takže hroznový víno resp. rozinky obsahují právě glukózu. Na mojí námitku, že rozinky mají GI 65 a glukóza 100 řekl, že to je "zpomalený vodou".
Jak to teda je? |
viz google "Rozinky obsahují asi 60% cukru, z toho polovinu tvoří glukóza a polovinu fruktóza" _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:57 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Octopuss napsal: | Hádám se s kolegou jako svině.
Jak to teda je? |
viz google "Rozinky obsahují asi 60% cukru, z toho polovinu tvoří glukóza a polovinu fruktóza" |
Total Carbohydrate
79.2
g
26%
Dietary Fiber
3.7
g
15%
Starch
2.7
g
Sugars
59.2
g
Sucrose
450
mg
Glucose
27751
mg
Fructose
29678
mg
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 7:08 am Předmět: |
|
|
to viz google znamena ze jsou to hodnoty ktery jsem nasel pres google ne muj osobni rozbor..nicmene z tvyho postu vypliva stejne jako z myho ze glukoza/fruktora jsou na tom obsahove takrka stejne _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Hádám se s kolegou jako svině.
Jak to teda je? | Glukosu samozřejmě obsahují, o tom žádná... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
jake jsou vyvizove hodnoty u knedle? nikde sem to nemoh na netu najit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | jake jsou vyvizove hodnoty u knedle? nikde sem to nemoh na netu najit... | knedle nezrat , jedine 1 za 14 dni u babicky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 11:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jake jsou vyvizove hodnoty u knedle? nikde sem to nemoh na netu najit... | knedle nezrat , jedine 1 za 14 dni u babicky ... |
ne fakt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jake jsou vyvizove hodnoty u knedle? nikde sem to nemoh na netu najit... | knedle nezrat , jedine 1 za 14 dni u babicky ... |
Rekni ji ,at prisype do mouky trochu CFM proteinu...teda pokud je fajnsmekr muzes i izolat...to sou knedle!!
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jake jsou vyvizove hodnoty u knedle? nikde sem to nemoh na netu najit... | knedle nezrat , jedine 1 za 14 dni u babicky ... |
Rekni ji ,at prisype do mouky trochu CFM proteinu...teda pokud je fajnsmekr muzes i izolat...to sou knedle!! |
bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
dnes som si kupim Goliath od Syntraxu..super chut,dost husty (take ja rad)
neviem kolko je tam pravdy na tych "speci" sacharidoch okolo neho ale...moj prvy gainer tak urcite bude trhat tricka jak raz cizopasnik povedal*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 10, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo srovnání Smartlabs vanilkovýho gaineru s Mutantem? :) Je to samozřejmě individuální záležitost, ale alespoň orientačně... Nemůžu se rozhodnout. Mutant je chuťovej orgasmus.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|