|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
LJ

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
Čerstvá zkušenost, jak jsem tu nedávno nadával na nehoráznou chuť mutant massu  , tak dnes příjemné posrání z rok starého aminostaru, zajímalo by mě, jak dlouho jsou ty balení nezávadný, nebo jestli bych se posral i z neexpirovanýho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
Na Aminostar (Gainer) také nemám skvělé vzpomínky v začátcích cvičení. Nové balení, záruční lhůta ještě rok a smrad z pixly, že jsem to musel rychle nabrat, hodit do vody a zavřít, jinak se to nedalo vydržet. Trávení také nebylo zrovna spokojené, Aminostar, aspoň pro mě, už nikdy. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Čerstvá zkušenost, jak jsem tu nedávno nadával na nehoráznou chuť mutant massu , tak dnes příjemné posrání z rok starého aminostaru, zajímalo by mě, jak dlouho jsou ty balení nezávadný, nebo jestli bych se posral i z neexpirovanýho . | kdyz to je zakonzervovane , tak to vydrzi dlouho , ja tet zeru okurky z roku 2006 a sou luxusni
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ještě bych reagoval trochu zpětně - ad voda vs mlíko - mám stejnej problém s proteiňákem, ve vodě je to prostě kentus a nevypiju to ani za boha.
ALE ten vanilkovej mutant je i ve vodě naprosto dokonalej - první věc co mi chutná i v týhle formě. |
Ta dnesni mladez je desne mlsna...vojnu na Tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | LJ napsal: | Čerstvá zkušenost, jak jsem tu nedávno nadával na nehoráznou chuť mutant massu , tak dnes příjemné posrání z rok starého aminostaru, zajímalo by mě, jak dlouho jsou ty balení nezávadný, nebo jestli bych se posral i z neexpirovanýho . | kdyz to je zakonzervovane , tak to vydrzi dlouho , ja tet zeru okurky z roku 2006 a sou luxusni | okurky ale nedělá aminostar
pánové, zkusil už někdo tu novinku nigga expand co jede teď na ni reklama na hlavním webu? nic jsem nevygoogloval, ale myslíte že je možný, že po ní přiberu svaly a pigment?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | že je možný, že po ní přiberu svaly a pigment? |
dokonce i pysky a oháňku po kolena
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas3P
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj chci se zeptat na Maltodextrin jestli dávkovat jen po tréninku, nebo bude lepší dát si tu stejnou dávku např. do litru vody a pít to v průběhu tréninku? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
jen po tréninku _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem dostal od ronnieho promo balík s novým gainerem B.I.G. od Compress Expand - vanilka.
Tak jsem to hned po tréninku do sebe šoupnul :-) Chuť dobrá, na gainer trochu méně sladký, ale já přeslazený koktejly nemám rád, takže mi to vyhovuje. Je to v brutálně velkým kýblu, 6kg to má. Krabice na to byla 2x větší a původně jsem myslel, že mi přišla televize :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
Taky dobrej kanystr _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Taky dobrej kanystr |
aby nebyl za 1800
|
|
| nahoru |
|
 |
david78
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
zdravim,chel by som sa kedy je najvyhodnejsie brat gainer aby mal co najvacsi ucinok?
je efektivnejsie davat vzdy len po treningu a vynechat v netreningove dni stym,ze mi vydrzi ovela dlhsie alebo nie?
neviem ci mam goliath spraskat za mesiac stym ze kazdy den si dam alebo ho postupne jest 3mnesiace stym,ze si dam len po treningu 2 odmerky..
dakujem..
a cim by sa dal gainer nahradit?
tvaroh s cukrom mi radil kamarat,je to pravda?
dakujem moc
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 11, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně ne. Už se to tu řešilo, koupit protein a míchat ho s maltodextrinem či glukopurem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 7:00 am Předmět: |
|
|
Sice se to tu resilo...ale treba ja to tak delat absolutne nebudu protoze to je mrdanice navic na kterou nemam naladu...:D radsi si priplatit ty dve stovky navic. _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 8:38 am Předmět: |
|
|
Jen úplná socka si doma patlá nějakou alchymii, když sedm kilo mutanta stojí tisícovku :P
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|