SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čerstvá zkušenost, jak jsem tu nedávno nadával na nehoráznou chuť mutant massu , tak dnes příjemné posrání z rok starého aminostaru, zajímalo by mě, jak dlouho jsou ty balení nezávadný, nebo jestli bych se posral i z neexpirovanýho .
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Aminostar (Gainer) také nemám skvělé vzpomínky v začátcích cvičení. Nové balení, záruční lhůta ještě rok a smrad z pixly, že jsem to musel rychle nabrat, hodit do vody a zavřít, jinak se to nedalo vydržet. Trávení také nebylo zrovna spokojené, Aminostar, aspoň pro mě, už nikdy.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Čerstvá zkušenost, jak jsem tu nedávno nadával na nehoráznou chuť mutant massu , tak dnes příjemné posrání z rok starého aminostaru, zajímalo by mě, jak dlouho jsou ty balení nezávadný, nebo jestli bych se posral i z neexpirovanýho .
kdyz to je zakonzervovane , tak to vydrzi dlouho , ja tet zeru okurky z roku 2006 a sou luxusni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ještě bych reagoval trochu zpětně - ad voda vs mlíko - mám stejnej problém s proteiňákem, ve vodě je to prostě kentus a nevypiju to ani za boha.
ALE ten vanilkovej mutant je i ve vodě naprosto dokonalej - první věc co mi chutná i v týhle formě.

Ta dnesni mladez je desne mlsna...vojnu na Tebe
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
LJ napsal:
kdyz to je zakonzervovane , tak to vydrzi dlouho , ja tet zeru okurky z roku 2006 a sou luxusni
okurky ale nedělá aminostar

pánové, zkusil už někdo tu novinku nigga expand co jede teď na ni reklama na hlavním webu? nic jsem nevygoogloval, ale myslíte že je možný, že po ní přiberu svaly a pigment?
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2009 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
že je možný, že po ní přiberu svaly a pigment?

dokonce i pysky a oháňku po kolena
Tomas3P

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2009 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat na Maltodextrin jestli dávkovat jen po tréninku, nebo bude lepší dát si tu stejnou dávku např. do litru vody a pít to v průběhu tréninku? díky
setny

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2009 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen po tréninku
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem dostal od ronnieho promo balík s novým gainerem B.I.G. od Compress Expand - vanilka.

Tak jsem to hned po tréninku do sebe šoupnul :-) Chuť dobrá, na gainer trochu méně sladký, ale já přeslazený koktejly nemám rád, takže mi to vyhovuje. Je to v brutálně velkým kýblu, 6kg to má. Krabice na to byla 2x větší a původně jsem myslel, že mi přišla televize :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dobrej kanystr

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Taky dobrej kanystr

aby nebyl za 1800
david78

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim,chel by som sa kedy je najvyhodnejsie brat gainer aby mal co najvacsi ucinok?
je efektivnejsie davat vzdy len po treningu a vynechat v netreningove dni stym,ze mi vydrzi ovela dlhsie alebo nie?
neviem ci mam goliath spraskat za mesiac stym ze kazdy den si dam alebo ho postupne jest 3mnesiace stym,ze si dam len po treningu 2 odmerky..
dakujem..
a cim by sa dal gainer nahradit?
tvaroh s cukrom mi radil kamarat,je to pravda?
dakujem moc
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně ne. Už se to tu řešilo, koupit protein a míchat ho s maltodextrinem či glukopurem.
Rock3r

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice se to tu resilo...ale treba ja to tak delat absolutne nebudu protoze to je mrdanice navic na kterou nemam naladu...:D radsi si priplatit ty dve stovky navic.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen úplná socka si doma patlá nějakou alchymii, když sedm kilo mutanta stojí tisícovku :P
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: