|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
david78
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
takze je jedno ci ten gainer jem podla toho jak je napisane alebo len po treningu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Socka? Nechceš mi říct, že srovnáváš mutant se směsí kvalitního hydrolyzátu a maltodextrinu?
To je potom socka ten, kdo si kupuje právě mutant, nic proti _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
| david78 napsal: | | takze je jedno ci ten gainer jem podla toho jak je napisane alebo len po treningu? | jestli mas mozek a umis napocitat do 10ti , tak si to zjistis sam , furt donekonecna retardovane otazky , jak v pomocne skole
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Socka? Nechceš mi říct, že srovnáváš mutant se směsí kvalitního hydrolyzátu a maltodextrinu? | Z takový drahoty jako je hydrolyzát bych teda gainer nedělal. To je můj názor. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
copak pane moderatore , si myslite , ze tim se ten protein znehodnoti , kdyz do neho pridam cukr ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš mi vykat, však už se známe dýl
Neříkám, že se znehodnotí, já jen poukazuju na cenu. Nemyslím si, že moc lidí z toho gainer dělá, vzhledem k tomu, že se tady většinou každá debata strhne k ceně za kilo a ta je v případě hydrolyzátu dost vysoká a já k tomu přistupuju jako k třešničce na dortu. Ovšem to je moje omezenost. Nedávno jsi se tady sám vyjádřil, že kupovat kilo proteinu za 600 může je blázen :-)
Ale uznávám, že srovnávám jablka s hruškama a souhlasím, že principiálně problém není. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | copak pane moderatore , si myslite , ze tim se ten protein znehodnoti , kdyz do neho pridam cukr ? |
po treninku jo, ale kdyz to treba hodlas pit nekolikrat denne, tak uz to asi trochu poleze do penez :) | tak nevidim duvod proc bych behem dne mel popijet gainer , jednu dobu sem to provozoval a jedine co s toho bylo +9 kg sracek , raci si dam protein s vlockama , nebo s bananem a je to rucite lepsi svacinka , nez gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | copak pane moderatore , si myslite , ze tim se ten protein znehodnoti , kdyz do neho pridam cukr ? |
po treninku jo, ale kdyz to treba hodlas pit nekolikrat denne, tak uz to asi trochu poleze do penez :) | tak nevidim duvod proc bych behem dne mel popijet gainer , jednu dobu sem to provozoval a jedine co s toho bylo +9 kg sracek , raci si dam protein s vlockama , nebo s bananem a je to rucite lepsi svacinka , nez gainer |
vidis, ja kdysi vychlastal behem par mesicu pres 20kg megamassu, ktery jsem michal do mlika a straslive mi chutnal, takze jsem ho daval treba 4x denne odpoved zni: ano zabral, podarilo se mi tehdy nekolik mesicu nezhubnout pod 100 (i kdyz jsem se pak jakymsi nedopatrenim ocitl na oblasti v liftu ve stovce s vahou 99,8) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | copak pane moderatore , si myslite , ze tim se ten protein znehodnoti , kdyz do neho pridam cukr ? |
po treninku jo, ale kdyz to treba hodlas pit nekolikrat denne, tak uz to asi trochu poleze do penez :) | tak nevidim duvod proc bych behem dne mel popijet gainer , jednu dobu sem to provozoval a jedine co s toho bylo +9 kg sracek , raci si dam protein s vlockama , nebo s bananem a je to rucite lepsi svacinka , nez gainer |
vidis, ja kdysi vychlastal behem par mesicu pres 20kg megamassu, ktery jsem michal do mlika a straslive mi chutnal, takze jsem ho daval treba 4x denne odpoved zni: ano zabral, podarilo se mi tehdy nekolik mesicu nezhubnout pod 100 (i kdyz jsem se pak jakymsi nedopatrenim ocitl na oblasti v liftu ve stovce s vahou 99,8) | me kdyby obsadili do nejakeho holivudskeho trhaku a musel bych pribrat na 150 kg , abych mel poradno uvanu tak neni problem Takze ja se musim drzet na nejakych 300g komlexnich sachrech , aby se me nemnozily pneumatiky
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
Takze ja se musim drzet na nejakych 300g komlexnich sachrech , aby se me nemnozily pneumatiky  [/quote]
a já když jdu pod 550 tak hubnu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | vlkisekk napsal: | Takze ja se musim drzet na nejakych 300g komlexnich sachrech , aby se me nemnozily pneumatiky |
a já když jdu pod 550 tak hubnu |
Tak přidej tuky a nestěžuj si [/quote]
já se těch tuku bojím jak čert kříže ale dneska půl balení marlenky tak tam snad nějaké byly
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
Zkus přidat denně balíček (100g, 60g) arašídů, kešu, ořechů aj. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne čt listopad 12, 2009 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | vlkisekk napsal: | Takze ja se musim drzet na nejakych 300g komlexnich sachrech , aby se me nemnozily pneumatiky |
a já když jdu pod 550 tak hubnu |
já začal žrát 100g rejže denně a za měsíc nabral tři kila : (
hajzlové s metabolismem... průtokový ohřívače
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|