|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 10:00 am Předmět: |
|
|
Po strasidelnych historkach o bananove prichuti Compress B. I. G. jsem mel trochu obavy o stav svych zhyckanych chutovych bunek  Sparing me uklidnil, protoze vanilka je pry uplne v pohode a ja musim konstatovat, ze cokolada je chutove naprosto vynikajici  (jelikoz jsem zmlsanej, tak jsem vodu nezkousel a michal jsem rovnou do mlika, ale i ve vode to rozhodne nebude spatny)
slozeni vypada zajimave, traveni je hodne rychle (ze by na tech pridanych travicich enzymech neco bylo?)... podtrzeno a secteno, tenhle 6kg darecek mi udelal radost :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekompresovano  Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit".
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekomresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit". | jj ze jim to neni trapny , jak nenapadne vseci basnijou , jak to je dokonale ja tet vesinou zeru po treningu hrozny a v pohode , ty pecky sou prej dobra vlaknina , to ten vas slavnej prasek nema edit- ale je jasny , ze kdyby me nekdo poslal pixlu cehokoliv zadara , tak budu basnit taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekomresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit". | jj ze jim to neni trapny , jak nenapadne vseci basnijou , jak to je dokonale ja tet vesinou zeru po treningu hrozny a v pohode , ty pecky sou prej dobra vlaknina , to ten vas slavnej prasek nema edit- ale je jasny , ze kdyby me nekdo poslal pixlu cehokoliv zadara , tak budu basnit taky |
| citace: | | ze jim to neni trapny |
asi neni...Koho chleba jis,toho pisen zpivej..aspom mne to tak pripada...Jinak za tenhle pseudorevolucni doplnek nedam ani korunu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Proste reklama....co cekate....prej ze jim to neni blby....to je to stejny jako kdyby topolankovi taky nebylo blby kdyz dava svuj xicht na bilbordy.... _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekomresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit". | jj ze jim to neni trapny , jak nenapadne vseci basnijou , jak to je dokonale ja tet vesinou zeru po treningu hrozny a v pohode , ty pecky sou prej dobra vlaknina , to ten vas slavnej prasek nema edit- ale je jasny , ze kdyby me nekdo poslal pixlu cehokoliv zadara , tak budu basnit taky |
| citace: | | ze jim to neni trapny |
asi neni...Koho chleba jis,toho pisen zpivej..aspom mne to tak pripada...Jinak za tenhle pseudorevolucni doplnek nedam ani korunu |
Tak z toho se výrobce určitě samým smutkem posere
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ono je dobry, ze muzu napsat jaky to je, ne vsude to funguje na principu "neco dostanes a za to budes lhat". Lhat nemam zapotrebi .. a az na tu prisernou papirovou bednu, blby otvirani plastovy krabice .. a trochu horsi rozmichatelnosti ve studeny vode ten gainer neni spatnej. Chutove (vanilka) je v pohode, stravenej je rychle .. a slozeni aspon dle etikety je taky ok. Momentalne je v akci, takze za zajimavou cenu .. tak nak nevim co vic od gaineru cekat ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
Iron.Pumping
Dostal jsem zdarma 6kg baleni gaineru na zkousku a napsal jsem zcela podle sveho nejlepsiho svedomi sve zkusenosti. Kdyby mi to nechutnalo, pohadky vypravet nebudu.
Mas s timhle jakykoliv problem?
Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer? Skutecne te to trapi natolik, ze dnes a denne sve presvedceni musis prezentovat na foru, i kdyz to vlastne temer nikoho nezajima?
Proc nechodis denne do libovolneho supermarketu a nepresvedcujes lidi aby si nekupovali actimel, krem na vrasky, nebo specialni kartacky na zuby?
Prestan konecne s tou unavnou a zbytecnou agitaci a venuj svoji energii necemu uzitecnejsimu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 11:45 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Ono je dobry, ze muzu napsat jaky to je, ne vsude to funguje na principu "neco dostanes a za to budes lhat". Lhat nemam zapotrebi .. a az na tu prisernou papirovou bednu, blby otvirani plastovy krabice .. a trochu horsi rozmichatelnosti ve studeny vode ten gainer neni spatnej. Chutove (vanilka) je v pohode, stravenej je rychle .. a slozeni aspon dle etikety je taky ok. Momentalne je v akci, takze za zajimavou cenu .. tak nak nevim co vic od gaineru cekat .. | tak vetsina gaineru neni spatnych , oto vubec nejde , slo jen oto a aj me to prislo dost srandovni jak tady zacali vsichni psat otom gaineru a aj uplne blbemu dojde , ze to je proste reklama a hovoto
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 12:51 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping
Dostal jsem zdarma 6kg baleni gaineru na zkousku a napsal jsem zcela podle sveho nejlepsiho svedomi sve zkusenosti. Kdyby mi to nechutnalo, pohadky vypravet nebudu.
Mas s timhle jakykoliv problem?
Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer? Skutecne te to trapi natolik, ze dnes a denne sve presvedceni musis prezentovat na foru, i kdyz to vlastne temer nikoho nezajima?
Proc nechodis denne do libovolneho supermarketu a nepresvedcujes lidi aby si nekupovali actimel, krem na vrasky, nebo specialni kartacky na zuby?
Prestan konecne s tou unavnou a zbytecnou agitaci a venuj svoji energii necemu uzitecnejsimu :) |
| citace: | Mas s timhle jakykoliv problem?
| Ne
| citace: | | Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer? |
Nic me nestve...proc by melo?Jen jsem rekl svuj nazor....ty jsi ale na jinem brehu,takze je jasne,ze kritiku (ikdyz nebyla primo na Tebe)proste neprijmes a o zadne agitaci nemuze byt z me strany ani rec:)kazdy to vidime holt jinak
Yud:????
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 7:36 am Předmět: |
|
|
Proč tady nejvíc trojčí lidi co zní ve většině postů jízlivě až závistivě?Gainer je ve většině případů je prostředkem pro získání rychlé energie z většinou laciných cukrů bez potřeby kousání bílých kostek.Pokud byla fotka iron pumpinga v ikoně kdysi pravá,tak ten by ho nikdy neměl zkoušet a radši by měl víc běhat.Já pokud bych bral cukr,tak kvůli chuti asi Mega Mass čokoláda.Ale radši si dám čokoládu od Milky,protože tenhle výrobce je nějak lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Proč tady nejvíc trojčí lidi co zní ve většině postů jízlivě až závistivě?Gainer je ve většině případů je prostředkem pro získání rychlé energie z většinou laciných cukrů bez potřeby kousání bílých kostek.Pokud byla fotka iron pumpinga v ikoně kdysi pravá,tak ten by ho nikdy neměl zkoušet a radši by měl víc běhat.Já pokud bych bral cukr,tak kvůli chuti asi Mega Mass čokoláda.Ale radši si dám čokoládu od Milky,protože tenhle výrobce je nějak lepší. | dik za info , konecne vim co to je gainer , ale jak uz sem psal otom to v tomlhe pripade neni , je to otom , ze z niceho nic asi 5 lidi zacne pjet ody o podle me prumernem vyrobku kterych sou na trhu kvanta , ale zrovna to prodava ronnie a zrovna to ma v akci . Me to samozrejme nevadi , sem rad , ze jim chutna a at bumbaji , jen sem se hrozne u toho smal , jak sem u vsech cetl jak ma paradni chut a sravitelnost atd. jakoby u ostatnich gaineru nebyla , to je vse
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
Nejlepsi je ze v popisu vyrobku zjistis, ze pit proteinak po treningu je vlastne uplne nahovno .... pit sacharidy je uplne nahovno ... tak pit jedine tenhle gainer je reseni ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: |
Nic me nestve...proc by melo?Jen jsem rekl svuj nazor....ty jsi ale na jinem brehu,takze je jasne,ze kritiku (ikdyz nebyla primo na Tebe)proste neprijmes a o zadne agitaci nemuze byt z me strany ani rec:)kazdy to vidime holt jinak
|
Irone, ja bych tohle vyjadreni od tebe bez problemu vzal kdyby tvoje kritika byla tak nejak trochu "konzervativnejsi", ale mam pocit ze kdyz projdu tvoje prispevky, tak z tech nekolika tisic bude peknych par stovek kritika extrifitu a jakekoliv reklamy na doplnky obecne a to je to co uz mi pripada krapet prehnane :)
V eshopu je denne X dotazu "jakej gainer si mam koupit?" Stejne dotazy mi chodi v praci do mailu, jsou na foru, jsou proste vsude (to same o proteinu, kreatinu atd.). Takze ja napisu: "Kupte si tenhle, mel jsem ho a je ok", prijde ti to jako nemoralni?
Nekdy mam pocit ze by vsichni chteli aby bylo na foru denne 10 novejch clanku, vsechno zbozi v e-shopu by bylo zadarmo, primy prenosy by mely byt nejlip z deseti mist soucasne, ale nejakou reklamu, ktera by to vsechno zaplatila, tu nechce videt nikdo :)
Me to co delam pro Ronnie.cz opravdu bavi, ale jako kazdej clovek taky pochopitelne musim z neceho zit, takze kdybych to mel delat jen pro zabavu a nedostal zaplaceno jako kazdy za svoji praci tak bych to asi tezko mohl delat a misto toho bych si na zivobyti vydelaval nekde jinde. Pokud dostanu nejaky sponzorsky dar jako v letni priprave na strongmany, nebo zdarma doplnek, nevidim nic spatneho na tom ze to napisu na forum, pokud si myslim ze jsou ty doplnky ok. Verim ze to kazdy pochopi a nebude me tu kvuli tomu nikdo kamenovat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
Iron je akorát nasranej, že není ve VIP týmu  ... Já a doktor Oktopus si na něho ale brzo došlápneme  ... Irone, všiml sis toho asi správně, že když je na trhu nějaká novinka, tak ji plno lidi vyzkouší a píše sem svoje dojmy. Ty mezi nima nejseš, ale svoje dojmy sem taky píšeš o těch výrobcích vždycky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|