SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po strasidelnych historkach o bananove prichuti Compress B. I. G. jsem mel trochu obavy o stav svych zhyckanych chutovych bunek Sparing me uklidnil, protoze vanilka je pry uplne v pohode a ja musim konstatovat, ze cokolada je chutove naprosto vynikajici (jelikoz jsem zmlsanej, tak jsem vodu nezkousel a michal jsem rovnou do mlika, ale i ve vode to rozhodne nebude spatny)

slozeni vypada zajimave, traveni je hodne rychle (ze by na tech pridanych travicich enzymech neco bylo?)... podtrzeno a secteno, tenhle 6kg darecek mi udelal radost :)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekompresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit".
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekomresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit".
jj ze jim to neni trapny , jak nenapadne vseci basnijou , jak to je dokonale ja tet vesinou zeru po treningu hrozny a v pohode , ty pecky sou prej dobra vlaknina , to ten vas slavnej prasek nema edit- ale je jasny , ze kdyby me nekdo poslal pixlu cehokoliv zadara , tak budu basnit taky
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
Co se to deje s Compress B. I. G.?Nejen,ze na nas dycha opevovan z Logu VIP teamu,ale zacina tu byt nejak celkove prekomresovano Pripomina mi to blizce "kauzu Extrifit".
jj ze jim to neni trapny , jak nenapadne vseci basnijou , jak to je dokonale ja tet vesinou zeru po treningu hrozny a v pohode , ty pecky sou prej dobra vlaknina , to ten vas slavnej prasek nema edit- ale je jasny , ze kdyby me nekdo poslal pixlu cehokoliv zadara , tak budu basnit taky

citace:
ze jim to neni trapny

asi neni...Koho chleba jis,toho pisen zpivej..aspom mne to tak pripada...Jinak za tenhle pseudorevolucni doplnek nedam ani korunu
Rock3r

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proste reklama....co cekate....prej ze jim to neni blby....to je to stejny jako kdyby topolankovi taky nebylo blby kdyz dava svuj xicht na bilbordy....
YUD

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:

citace:
ze jim to neni trapny

asi neni...Koho chleba jis,toho pisen zpivej..aspom mne to tak pripada...Jinak za tenhle pseudorevolucni doplnek nedam ani korunu

Tak z toho se výrobce určitě samým smutkem posere
mysH

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je dobry, ze muzu napsat jaky to je, ne vsude to funguje na principu "neco dostanes a za to budes lhat". Lhat nemam zapotrebi .. a az na tu prisernou papirovou bednu, blby otvirani plastovy krabice .. a trochu horsi rozmichatelnosti ve studeny vode ten gainer neni spatnej. Chutove (vanilka) je v pohode, stravenej je rychle .. a slozeni aspon dle etikety je taky ok. Momentalne je v akci, takze za zajimavou cenu .. tak nak nevim co vic od gaineru cekat ..
CIZO

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping

Dostal jsem zdarma 6kg baleni gaineru na zkousku a napsal jsem zcela podle sveho nejlepsiho svedomi sve zkusenosti. Kdyby mi to nechutnalo, pohadky vypravet nebudu.

Mas s timhle jakykoliv problem?

Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer? Skutecne te to trapi natolik, ze dnes a denne sve presvedceni musis prezentovat na foru, i kdyz to vlastne temer nikoho nezajima?

Proc nechodis denne do libovolneho supermarketu a nepresvedcujes lidi aby si nekupovali actimel, krem na vrasky, nebo specialni kartacky na zuby?

Prestan konecne s tou unavnou a zbytecnou agitaci a venuj svoji energii necemu uzitecnejsimu :)

Derek Poundstone
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Ono je dobry, ze muzu napsat jaky to je, ne vsude to funguje na principu "neco dostanes a za to budes lhat". Lhat nemam zapotrebi .. a az na tu prisernou papirovou bednu, blby otvirani plastovy krabice .. a trochu horsi rozmichatelnosti ve studeny vode ten gainer neni spatnej. Chutove (vanilka) je v pohode, stravenej je rychle .. a slozeni aspon dle etikety je taky ok. Momentalne je v akci, takze za zajimavou cenu .. tak nak nevim co vic od gaineru cekat ..
tak vetsina gaineru neni spatnych , oto vubec nejde , slo jen oto a aj me to prislo dost srandovni jak tady zacali vsichni psat otom gaineru a aj uplne blbemu dojde , ze to je proste reklama a hovoto
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Iron.Pumping

Dostal jsem zdarma 6kg baleni gaineru na zkousku a napsal jsem zcela podle sveho nejlepsiho svedomi sve zkusenosti. Kdyby mi to nechutnalo, pohadky vypravet nebudu.

Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer? Skutecne te to trapi natolik, ze dnes a denne sve presvedceni musis prezentovat na foru, i kdyz to vlastne temer nikoho nezajima?

Proc nechodis denne do libovolneho supermarketu a nepresvedcujes lidi aby si nekupovali actimel, krem na vrasky, nebo specialni kartacky na zuby?

Prestan konecne s tou unavnou a zbytecnou agitaci a venuj svoji energii necemu uzitecnejsimu :)

citace:
Ne
citace:
Co te stve? Ze si proboha nekdo koupi gainer?

Nic me nestve...proc by melo?Jen jsem rekl svuj nazor....ty jsi ale na jinem brehu,takze je jasne,ze kritiku (ikdyz nebyla primo na Tebe)proste neprijmes a o zadne agitaci nemuze byt z me strany ani rec:)kazdy to vidime holt jinak

Yud:????
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč tady nejvíc trojčí lidi co zní ve většině postů jízlivě až závistivě?Gainer je ve většině případů je prostředkem pro získání rychlé energie z většinou laciných cukrů bez potřeby kousání bílých kostek.Pokud byla fotka iron pumpinga v ikoně kdysi pravá,tak ten by ho nikdy neměl zkoušet a radši by měl víc běhat.Já pokud bych bral cukr,tak kvůli chuti asi Mega Mass čokoláda.Ale radši si dám čokoládu od Milky,protože tenhle výrobce je nějak lepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Proč tady nejvíc trojčí lidi co zní ve většině postů jízlivě až závistivě?Gainer je ve většině případů je prostředkem pro získání rychlé energie z většinou laciných cukrů bez potřeby kousání bílých kostek.Pokud byla fotka iron pumpinga v ikoně kdysi pravá,tak ten by ho nikdy neměl zkoušet a radši by měl víc běhat.Já pokud bych bral cukr,tak kvůli chuti asi Mega Mass čokoláda.Ale radši si dám čokoládu od Milky,protože tenhle výrobce je nějak lepší.
dik za info , konecne vim co to je gainer , ale jak uz sem psal otom to v tomlhe pripade neni , je to otom , ze z niceho nic asi 5 lidi zacne pjet ody o podle me prumernem vyrobku kterych sou na trhu kvanta , ale zrovna to prodava ronnie a zrovna to ma v akci . Me to samozrejme nevadi , sem rad , ze jim chutna a at bumbaji , jen sem se hrozne u toho smal , jak sem u vsech cetl jak ma paradni chut a sravitelnost atd. jakoby u ostatnich gaineru nebyla , to je vse
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi je ze v popisu vyrobku zjistis, ze pit proteinak po treningu je vlastne uplne nahovno .... pit sacharidy je uplne nahovno ... tak pit jedine tenhle gainer je reseni ...
CIZO

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

Nic me nestve...proc by melo?Jen jsem rekl svuj nazor....ty jsi ale na jinem brehu,takze je jasne,ze kritiku (ikdyz nebyla primo na Tebe)proste neprijmes a o zadne agitaci nemuze byt z me strany ani rec:)kazdy to vidime holt jinak

Irone, ja bych tohle vyjadreni od tebe bez problemu vzal kdyby tvoje kritika byla tak nejak trochu "konzervativnejsi", ale mam pocit ze kdyz projdu tvoje prispevky, tak z tech nekolika tisic bude peknych par stovek kritika extrifitu a jakekoliv reklamy na doplnky obecne a to je to co uz mi pripada krapet prehnane :)

V eshopu je denne X dotazu "jakej gainer si mam koupit?" Stejne dotazy mi chodi v praci do mailu, jsou na foru, jsou proste vsude (to same o proteinu, kreatinu atd.). Takze ja napisu: "Kupte si tenhle, mel jsem ho a je ok", prijde ti to jako nemoralni?

Nekdy mam pocit ze by vsichni chteli aby bylo na foru denne 10 novejch clanku, vsechno zbozi v e-shopu by bylo zadarmo, primy prenosy by mely byt nejlip z deseti mist soucasne, ale nejakou reklamu, ktera by to vsechno zaplatila, tu nechce videt nikdo :)

Me to co delam pro Ronnie.cz opravdu bavi, ale jako kazdej clovek taky pochopitelne musim z neceho zit, takze kdybych to mel delat jen pro zabavu a nedostal zaplaceno jako kazdy za svoji praci tak bych to asi tezko mohl delat a misto toho bych si na zivobyti vydelaval nekde jinde. Pokud dostanu nejaky sponzorsky dar jako v letni priprave na strongmany, nebo zdarma doplnek, nevidim nic spatneho na tom ze to napisu na forum, pokud si myslim ze jsou ty doplnky ok. Verim ze to kazdy pochopi a nebude me tu kvuli tomu nikdo kamenovat.

Derek Poundstone
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 21, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron je akorát nasranej, že není ve VIP týmu ... Já a doktor Oktopus si na něho ale brzo došlápneme ... Irone, všiml sis toho asi správně, že když je na trhu nějaká novinka, tak ji plno lidi vyzkouší a píše sem svoje dojmy. Ty mezi nima nejseš, ale svoje dojmy sem taky píšeš o těch výrobcích vždycky .
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: