|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Iron je akorát nasranej, že není ve VIP týmu ... Já a doktor Oktopus si na něho ale brzo došlápneme ... Irone, všiml sis toho asi správně, že když je na trhu nějaká novinka, tak ji plno lidi vyzkouší a píše sem svoje dojmy. Ty mezi nima nejseš, ale svoje dojmy sem taky píšeš o těch výrobcích vždycky . |
Přesně tak.Prostě se něco objeví,lidi to koupí a zkusí a samozřejmě se vyjádří.Jen kdyby tak Iron dostal něco zdarma,ale on na něj každej dlabe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magua
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | těch 10 jídel je moc, jez jen 5x a velké porce (bílkoviny, hodně sacharidů, něco tuků), metabolismus se spomalý a začneš nabírat |
Kec! Na příbírání, více krát za den menší porce, aby mělo tělo furt co zpracovávat
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Magua napsal: | | vlkisekk napsal: | | těch 10 jídel je moc, jez jen 5x a velké porce (bílkoviny, hodně sacharidů, něco tuků), metabolismus se spomalý a začneš nabírat |
Kec! Na příbírání, více krát za den menší porce, aby mělo tělo furt co zpracovávat |
ked je to chalan co ma problem s priberanim sa mu viac hodi 5 velkych jedal kedze velke jedla spomaluju metabolizmus... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magua
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Magua napsal: | | Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ... |
1. vezmes shaker
2. das do neho sacharidak (prasok)
3. po cviceni si do shaker-a s sacharidakom napustas vodu
4.pretrepes
5.vypijes
|
řízku, to on slyšet nechtěl
Magua: jo, vem si ho s sebou, a hned po treningu ho vypij, tělo hned po zátěži potřebuje sacharidy, ale to už tu bylo probírané milioonkráát. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magua
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | schnitzel napsal: | | Magua napsal: | | Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ... |
1. vezmes shaker
4.pretrepes
5.vypijes
|
Magua: jo, vem si ho s sebou, a hned po treningu ho vypij, tělo hned po zátěži potřebuje sacharidy, ale to už tu bylo probírané milioonkráát. |
okej, ale já to budu pít s mlékem... můžu to mít namíchané v šejkru hodinu v šatně než pocvičím?
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
Rock3r tak zer furt ve velkym, v cem je problem?
Edit:
Magua: po treningu by som to miesal radsej do vody... rychlejsie sa to vstreba... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
| Magua napsal: | | Frozz. napsal: | | schnitzel napsal: | | Magua napsal: | | Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ... |
1. vezmes shaker
4.pretrepes
5.vypijes
|
Magua: jo, vem si ho s sebou, a hned po treningu ho vypij, tělo hned po zátěži potřebuje sacharidy, ale to už tu bylo probírané milioonkráát. |
okej, ale já to budu pít s mlékem... můžu to mít namíchané v šejkru hodinu v šatně než pocvičím? | to musi bejt fakt lahudka po treningu teple mleko s gainerem hodil bych savlu jako krava
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
Pokud to budes mit s mlekem tak to budes travit o neco dele. Idealni je teda voda .. hned po treninku kokteil a zhruba hodku po konci treninku jidlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|