|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
tofmik
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych si koupit nový gainer. A rád bych slyšel další názory jaký vzít. Víceméně všechny mají velmi podobné složení, ale stejně. Jinak info o tom jak dobře se rozpouští nebo jak chutnají mě nezajímá. Jen kdyby někdo viděl u nějakého z těch gainerů výhody ve složení oproti jiným. Je tedko hodně doporučovaný BIG když vezmu pouze doporučování na eshopu roonie, ale přitom složením mi takový Mega Mass přijde lepší. Každopádně to je důvod proč sem dávám dotaz tak jsem zvědavý na názory díky.
Giant Mega Mass 4000
Compress B. I. G.
Hardcore Gain 21
Hyper Mass 6000
ceny jsou víceméně srovnatelné. Použití mám na doplnění sacharidů ke stravě během dne a 30 - 40 minut po tréningu.
ještě jeden dotaz at to je všechno po hromadě. Má nějaký význam si koupit proteinák pokud ve stravě mám za den dostatek bílkovin k mojí hmotnosti? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cmtr2©®
|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:56 am Předmět: |
|
|
gainer si vem jaky chces.. a pokud mas dostatek bilkovin ve strave, tak je proteinak zbytecny.. zvlast, kdyz jeste rostes..
|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
Zaslal: po březen 15, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | gainer si vem jaky chces.. a pokud mas dostatek bilkovin ve strave, tak je proteinak zbytecny.. zvlast, kdyz jeste rostes.. |
no myslím, že já už moc nerostu a ani neporostu Nebo snad když se někdo zeptá na gainer tak je z něj hned mladík bez občanky? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: po březen 15, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
| tofmik napsal: | | cmtr2©® napsal: | | gainer si vem jaky chces.. a pokud mas dostatek bilkovin ve strave, tak je proteinak zbytecny.. zvlast, kdyz jeste rostes.. |
no myslím, že já už moc nerostu a ani neporostu Nebo snad když se někdo zeptá na gainer tak je z něj hned mladík bez občanky? :-) |
myslel jsem rust, jako nabirat.. ale tak zase nekdo ti rekne ze max. 1.8 gramu bilkovin na kg a nekdo, ze klidne i 2.5.. asi nejlepsi je vyzkouset na sobe vsechno.. pak to aspon neni, kamarad kamarada rikal, ale ja jsem zkousel..
|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
Zaslal: po březen 15, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
aha takhle  Jinak právě proto se ptám. aby napsali lidi co ty gainery už měli a můžou porovnat. když nikdo nenapíše tak koupím podle nějakého rozpočítavadla :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
Zaslal: po březen 15, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
cizopasnik: ok díky asi ho teda zkusím je hodně doporučovanej a když jsi s ním spokojenej a není to tudíž jen reklama tak to snad bude ok :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
Jasně - poslední, tam máš super tričko a co víc... je to extrifit, to je jasná volba.
Podívej se na složení, je to skoro všechno jedno a to samé. Ono pomalu ani jinak to dělat nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
joo to tričko od extrifitu mám taky , ale vypadám v něm jak šašek , jediný co je extreme bodybuilding na mě je vážně jen to tričko
jo a at nejsem opet total offtopic  pro mne by byla jasna volba mutant
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vzal ten mutant, budu brát ty 2 odmerky (130g) k snídani s vločkama, ale za boha jsem nikde nenašel v kolika ml vody to mám rozmíchat.
Neví někdo? Díkec. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Tak jsem vzal ten mutant, budu brát ty 2 odmerky (130g) k snídani s vločkama, ale za boha jsem nikde nenašel v kolika ml vody to mám rozmíchat.
Neví někdo? Díkec. |
Zkus to podle chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
Bože to jsou otázky...
1. Nalej tam trochu vody, zatřep s tim a ochutnej.
2. Když to bude moc sladký tak tam ještě přilej a znova zatřep.
3. Opakuj krok 2. dokud nebude mít nápoj takovou konzistenci, která ti bude vyhovovat. _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út březen 30, 2010 2:28 pm Předmět: |
|
|
Co to je? Dávat k vločkám gainer? To už je trochu zbytečný, určitě by si našel využití jindy... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|