SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
tofmik

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

potřeboval bych si koupit nový gainer. A rád bych slyšel další názory jaký vzít. Víceméně všechny mají velmi podobné složení, ale stejně. Jinak info o tom jak dobře se rozpouští nebo jak chutnají mě nezajímá. Jen kdyby někdo viděl u nějakého z těch gainerů výhody ve složení oproti jiným. Je tedko hodně doporučovaný BIG když vezmu pouze doporučování na eshopu roonie, ale přitom složením mi takový Mega Mass přijde lepší. Každopádně to je důvod proč sem dávám dotaz tak jsem zvědavý na názory díky.

Giant Mega Mass 4000
Compress B. I. G.
Hardcore Gain 21
Hyper Mass 6000

ceny jsou víceméně srovnatelné. Použití mám na doplnění sacharidů ke stravě během dne a 30 - 40 minut po tréningu.

ještě jeden dotaz at to je všechno po hromadě. Má nějaký význam si koupit proteinák pokud ve stravě mám za den dostatek bílkovin k mojí hmotnosti? díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gainer si vem jaky chces.. a pokud mas dostatek bilkovin ve strave, tak je proteinak zbytecny.. zvlast, kdyz jeste rostes..
tofmik

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:
gainer si vem jaky chces.. a pokud mas dostatek bilkovin ve strave, tak je proteinak zbytecny.. zvlast, kdyz jeste rostes..

no myslím, že já už moc nerostu a ani neporostu Nebo snad když se někdo zeptá na gainer tak je z něj hned mladík bez občanky? :-)
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
cmtr2©® napsal:

no myslím, že já už moc nerostu a ani neporostu Nebo snad když se někdo zeptá na gainer tak je z něj hned mladík bez občanky? :-)

myslel jsem rust, jako nabirat.. ale tak zase nekdo ti rekne ze max. 1.8 gramu bilkovin na kg a nekdo, ze klidne i 2.5.. asi nejlepsi je vyzkouset na sobe vsechno.. pak to aspon neni, kamarad kamarada rikal, ale ja jsem zkousel..
tofmik

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha takhle Jinak právě proto se ptám. aby napsali lidi co ty gainery už měli a můžou porovnat. když nikdo nenapíše tak koupím podle nějakého rozpočítavadla :-)
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
aha takhle Jinak právě proto se ptám. aby napsali lidi co ty gainery už měli a můžou porovnat. když nikdo nenapíše tak koupím podle nějakého rozpočítavadla :-)

vzal bych B/ osobne jsem s nim spokojenej a slozeni vypada dobre

Derek Poundstone
tofmik

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasnik: ok díky asi ho teda zkusím je hodně doporučovanej a když jsi s ním spokojenej a není to tudíž jen reklama tak to snad bude ok :-)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych si koupit svůj první gainer. Chtěl bych ho jen na ráno, budu snídat vločky s mlékem + gainer. Jinak během dne nemám problém se sacharidy.
Přemýšlím o:
https://obchod.ronnie.cz/s-2882-compress-b-i-g.html
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
https://obchod.ronnie.cz/s-91-giant-mega-mass-4000.html
https://obchod.ronnie.cz/s-2873-hardcore-gain-21-triko-extrifit.html

Nejvíc přemýšlím o tom prvním a posledním. Co je podle Vás nejlepší volba? Předem díky.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Qwake

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně - poslední, tam máš super tričko a co víc... je to extrifit, to je jasná volba.
Podívej se na složení, je to skoro všechno jedno a to samé. Ono pomalu ani jinak to dělat nejde...
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

joo to tričko od extrifitu mám taky , ale vypadám v něm jak šašek , jediný co je extreme bodybuilding na mě je vážně jen to tričko

jo a at nejsem opet total offtopic pro mne by byla jasna volba mutant
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vzal ten mutant, budu brát ty 2 odmerky (130g) k snídani s vločkama, ale za boha jsem nikde nenašel v kolika ml vody to mám rozmíchat.
Neví někdo? Díkec.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
cocman

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Tak jsem vzal ten mutant, budu brát ty 2 odmerky (130g) k snídani s vločkama, ale za boha jsem nikde nenašel v kolika ml vody to mám rozmíchat.
Neví někdo? Díkec.

Zkus to podle chuti
Manek49

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože to jsou otázky...
1. Nalej tam trochu vody, zatřep s tim a ochutnej.
2. Když to bude moc sladký tak tam ještě přilej a znova zatřep.
3. Opakuj krok 2. dokud nebude mít nápoj takovou konzistenci, která ti bude vyhovovat.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je? Dávat k vločkám gainer? To už je trochu zbytečný, určitě by si našel využití jindy...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má tu někdo skušenosti se Sachariďákem od Firmy ''PLUTINO'' ? Ronnie bohužel jejich výrobek na netu nemá , ale u nás v posilce ho prodávají (25kč 3dcl) příchuťí Malina a musim říct , že nic lepšího jsem nikdy neměl + jsou v tom kousky ovoce
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: