|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: út květen 04, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
"HELEN"
400 metru beh
21 kettlebell swings (24 kg)
12 shybu
x3
TIME:11:11
Musim rict, ze jsem na sebe po dnesku opravdu hrdej. Dal jsem do toho uplne vsechno a to se projevilo na case....sice bych mozna par vterin jeste ubral, ale maximalne tak 20...Ta paleo plus mlecny vyrobky se zacina projevovat...mam silu, jak uz dlouho ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: st květen 05, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
10-1
Burpees
Mrtvy tah (85 kg)
Shyby
200 metru beh kazdy 1, 3, 5, 7, 9 kolo
TIME :25:30
Cas si bohuzel presne nepamatuju...ale takhle nejak to bylo....no pekne ze me lilo  ...myslim, ze i vic, nez z Drapera na vesle  ....stalo se mi teprve po druhy v zivote, ze mi kapal pot i z nosnich direk
Zitra urcite volno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | no pekne ze me lilo ...myslim, ze i vic, nez z Drapera na vesle |
Tak tohle je asi tak odvazne tvrzeni jako tu verejne napsat, ze proteiny od Extrifitu jsou ochucena mouka s cukrem
To je dukaz toho, ze jsi me po hodine (vlastne staci uz po cca 10 minutach) na vesle jeste nikdy nevidel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
cavec cocman
mohl bys nam zde pro orientaci uvadet i jidlo behem dne? _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Tak treba dnesek.
Snidane : 5 vajicek (3 cely, 2 bilky), pul litr plnotucnyho mlika, orisky (kesu 60 gramu)
Svacina : Zbytek kesu (60 gramu)
Obed : Kureci prsa 200 gramu, brokolice, litr plnotucnyho mlika
Svacina : Kureci prsa 200 gramu, smetanovy jogurt 150 gramu, liskovy orisky 50 gramu
Po treninku : Trocha proteinu a banan
Vecere : Kureci prsa 200 gramu, brokolice, rajcata, litr plnotucnyho mlika
Svacina : Zatim nejak nevim...doma uz nic neni, tak vymyslim co si dat...ale asi to bude protein
Kazdy den ho sem psat urcite nebudu...jen kdyz bude chut atd
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 05, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Rischard1 napsal: | jj moc dekuju. 600g masa to vypada dobre | no a to sem si v reznictvi porucil jen 2 kureci prsa :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
250 metru beh
20x snatch (35kg)
20x OH squat (20kg)
250 metru beh
30 kettlebell swings (24 kg)
30 sumo drep s vytazenim kettlebellu k ramenum (nevim, jak to nazvat)
250 metru beh
20x wallball (5 kg)
20x thruster s JR (9 kg)
250 metru beh
TIME :17:50
Pri tom sumo drepu jsem se hned prvni opakovani nehorazne bouchnul do kouli, takze sem byl asi tak pul minuty mimo a snazil se nepoblit z te bolesti  ...jinak sem rad, ze uz chytam techniku OH drepu
BAZEN
500 metru rozplavani
500 metru nohy s ploutvickama
500 metru kraul s ploutvema
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
koukam, ze tam mate v rozvrhu psany kettlebell class..takze se da chodit i ciste na cviceni s KB, nebo je to proste soucast klasickyho treninku? nekdy se tam musim zajit podivat a zacvicit  (mam to tak 10min chuze od domova  ) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 9:55 pm Předmět: |
|
|
no ja uz toho mam takle docela dost..2xfitko, 2xkickbox, 0-1x trenink doma (prave s KB, vlastni vahou apod.), takze uz tam neni moc misto, kam dalsi vec nacpat..a hlavne uregenerovat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 08, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
POSILOVNA
Bench :5x5x80 (nejvetsi radost...je videt, ze kdyz clovek zacne taky jednou poradne zrat, tak to jde pekne nahoru)
Mrtvoly :3x5x110,2x5x100 (tady jsem pro jistotu po 3 seriich ubral, protoze to bylo dost tezky a jeste jsem citil zada po vcerejsku)
Pushpress :5x5x50
Biceps a triceps na kladce v SS :4x8x40
Bricho jsem si dal par serii po mrtvolach, aby to trochu povolilo...jinak ho hrotit nebudu, jelikoz na CF dostava pekne zabrat.
No a odpoledne jsem si dal jeste nejaky svihadlo ...asi 20 minut...ruzny blbosti...dvojity preskoky hlavne...jsem sesvihanej jak pes
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak pekne poporade.
100 burpees na cas : 11:50 (fakt zadna slava....mam hrozne slaby lytka a ramena...ale hlavne ty lytka...ale oproti minule zlepseni o vic nez minutu)
BEH :5 kilometru
TIME :25 minut
No a vecer jeste hodinka ricochetu...zitra mam v planu nohy v posilovne a pak jeste neco...zalezi na co bude nalada...jinak zitra na crossfit nejdu, protoze to proste nejde regenerovat....docela bych neco na tu regeneraci potreboval, ale ne BCAA...nejaky tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|