Tak jsem doma zpatky z dovoleny...vedro bylo jak v pekle....40 stupnu ve stinu...jelikoz jsem spis na zimu, tak mi to nedelalo moc dobre ...trenovat se tam vubec nedalo....sice tam bylo napsano, ze je tam posilovna, ale to byla spis parodie na posilovnu...ani jedna cinka...proste NIC! Tak jsem si dneska zasel zacvicit pekne k nam do posilovny
Drep:4x10x60 (boli me to jeste ted)
Bench:4x10x60
Mrtvoly:4x10x80 (nohy to vubec nedavaly...to bylo snad poprve v posilovne, co se mi chtelo brecet )
okud se trenink, kterej byl 100% pozna podle toho, zda se clovek pozvraci, tak dneska byl trenink jen 95%....ale skoro sem hazel ,,on to nebyl ani tak trenink, jako spis protazeni, pac pritelkyne do me furt hustila, jak nechce jit sama, tak jsem musel jit ...rozlamanost po vcerejsku je hooodne velka, tak jsem si rekl, ze si dam jen intervaly na vesle
1min veslovani a 1 min pauza x8
Prvni 4 intervaly jsem to drzel pod 1:40, ale pak uz to slo nahoru az k 1:44...ale na to, jak jsem byl rozlamanej to docela slo...az na to skoro pobliti
dobře nám děláš reklamu ríšo to abych si to taky plácla do logu.. já už to tam někde zmiňovala ale připomenout se není na škodu.. doufam že tam nebudu dělat ostudu a podam nějakej dobrej výkon když už to takhle propaguješ =).. ale co už no.. kulíšek určitě nezklame takže i kdybych to zkazila já tak bude na co koukat =)...
Drep :5x5x90 (Des bes...ten drep nejde vuuubec nahoru...no a ve 3 serii si mi pri poslednim opakovani sedla na nos moucha :-D)
Mrtvoly :5x5x120 (posledni serie bohuzel jen 2 opakovani, jelikoz jsem se tak potil, ze uz cinka nesla udrzet...musim si koupit magnezium)
Tlaky s JR :5x5x27.5
Bricho :3x15
A vecer jen takova lehka fyzicka
20 double unders
10 kliku
x5
TIME:7:30
Filmy ke stazeni jeste nejsou....teda aspon si to myslim...nejak jsem to nezkoumal...jj Andreho tam obcas potkavam...mam pocit, ze tam nataci nejaky svoje video, ale podrobnosti k tomu nevim: (
EDIT: Jen jak koukam na ty dalsi videa od nej z CF...Tak ty cviky jsou hrozne odflaknuty...treba ty jeho anglicany...tomu se tak ani neda rikat....stejne jako drep na jedny noze nebo sed leh
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru