Jj delam to az do drepu...tech 90 jsem schopnej si nahodit jeste bez drepu, ale vic uz nedam....mozna kdybych nemeril 2 metry, tak bych dal vic....video sem hodim asi v prubehu tydne
Power Snatch : Up to 3x2x50
Clean and Jerk : Up to 3x1x80 (slo by vic, ale mel jsem nejaky podelany rameno)
Drepy : Up to 3x2x110 (Tak tohle bylo brutalni...posledni opakovani bylo uplne na hranici...mit tam tak o 50 gramu vic, tak se nezvednu)
Mrtvoly : Up to 3x3x130 (tezky jak krava..ale neni se cemu divit)
Nebylo to uplne nejlepsi....mame v posilovne malo mista a hrozne blbe se mi delaly ty burpees....jinak to chci do priste urcite dostat pod 20 minut....myslim, ze to pujde, pac jsem byl dneska nejakej slabej...
Jinak vecer jsem si dal 70 burpees s ruznyma pauzama atd...poslednich 10 byl vyskok jen na 1 noze.
Jo a jinak jsem si o vikendu dal normalni jidlo..pul pizzy a zmrzlinu...a muzu rict, ze takhle blbe mi nebylo ani nepamatuju
Squat clean : Up to 1x100 (asi bych z toho mel mit radost )
Front squat : Up to 3x3x100 (slo by i vic)
Snatch grip deadlift :3x3x110 (vubec nebyla sila v nohou)
Shyby : 3x5 (10kg)
Moc pekny to dneska bylo...je videt, ze kdyz cloveku hraje do usi AC/DC a nemusi poslouchat ty kreteny okolo, tak to celkem jde
Jinak video sem chtel natocit, ale jaksi nebyl nikdo, kdo by me natocil : (...ale mrzi me to...mohl sem mit natocenou 100 na squat cleanu: (
Máš normální špunty do uší, nebo sluchátka s mostem? Ptám se kvůli tomu, protože mě zajímá, jak řešíš to, když se potíš jako čuně a do sluchátek jde pot. Možná to vypadá jako hovadina (asi taky je), ale mě to vadí a nevím, jak to udělat.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
No mel jsem jedny KOSSy s klipsem za ucho, ale nejak je nemuzu najit....takze sem dneska misto nich pouzil Porta pro (napodobenina od emgetonu)....sice tem molitan byl pekne zpocenej, ale to se neda nic delat...ale s tema klipsama to bylo v pohode
Tak dneska jsem si postavil peknou bednu na box jumps....teda pekna moc neni..je to z materialu co dum dal ...ale ucel plni krasne...ma asi 68cm...tak jsem si na ni dal hned malej trenink:
20 vyskoku s 5kg na zadech
30 vyskoku
50 vyskoku intervalove
Tak dneska jsem si postavil peknou bednu na box jumps....teda pekna moc neni..je to z materialu co dum dal ...ale ucel plni krasne...ma asi 68cm...tak jsem si na ni dal hned malej trenink:
20 vyskoku s 5kg na zadech
30 vyskoku
50 vyskoku intervalove
Hezky...přesně taková bedna mi chybí, musím používat rozvyklaný lavičky, který nejsou ani tak vysoký, takže budu muset asi taky něco "postavit" . S bednou se dají dělat různé věci *a03, je to super pomůcka.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru