|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bez komentare
|
Zaslal: so září 25, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
Fajn po více komentářích tady na fóru se rozhoduji mezi B.I.G. a Mutant Mass. V komentářích je že B.I.G. je lepší než Mutant, do čeho by jste osobně šli Vy? Kdo má zkušenosit s B.I.Gem tak mi doporučtze nějakou chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: so září 25, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Já si stejně myslim, že téměř každej gainer obsahuje stejný věci nebo hodně podobný, tak kupovat gainer jen kvůli značce a platit o polovinu víc je zbytečnost
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so září 25, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
Ja mam druhy baleni mutantu, dobry, svou praci odvadi dobre, cena/vykon nemuzu si stezovat, ale priste zkusim BIG, uz jenom tak pro zmenu...trosku drazsi, uvidime...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 1:53 pm Předmět: Sacharid |
|
|
Potřeboval bych poradit jestli si mám koupit Compress B.I.G. nebo Winner14 od nutrendu. Vyplatí se koupit B.I.G.? Je to rozdíl 850kč. A jestli to za tu cenu bude znát že je to lepší než Winner14. + bral bych k tomu protein Pure Whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | kup si radsi toho winnera pokud koukas na cenu az takovej rozdil tam nebude |
Compress B.I.G - 6kg. - 1700kč.
Winner14 - 6kg. - 1000kč.
Ale u B.I.G.u jsou komentáře že je lepší atd. ale mě by zajímálo jestli se to za tu cenu vyplatí když můžu mít Winner levnějc. (jde mi i o peníze protože jsem student). Tak jestli mám obětovat těch 700 a jít do B.I.G. nebo Winner?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
Vsak on ti odpovedel, pokud ti jde predevsim o ty penize a ne o kvalitu, tak je pro tebe lepsi kdyz si koupis Winnera, protoze B.I.G sice je velmi kvalitni gainer, ale Winner ti odvede stejnou praci.
Tady tohle res az se budes pripravovat na nejake zavody, prozatim je to pro tebe prasek jako prasek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bez komentare
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Vsak on ti odpovedel, pokud ti jde predevsim o ty penize a ne o kvalitu, tak je pro tebe lepsi kdyz si koupis Winnera, protoze B.I.G sice je velmi kvalitni gainer, ale Winner ti odvede stejnou praci.
Tady tohle res az se budes pripravovat na nejake zavody, prozatim je to pro tebe prasek jako prasek. |
Dobrá, tohle jsem chtěl slyšet šlo mi jen o to aby to v podstatě odvedlo tu samou práci. Díky...
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 6:57 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Mám doma Mutant Mass čokoládu a je chuťově úplně super, nejradši bych ho pil pořád No a jako potréninkový nápoj má u mě taky za 1 |
No ten mutant mi připadal docela zaplácnutej, dal sem podle dávkování asi 120g a byl jsme plnej na 4 hod. a trošku prdíky no :-o
|
|
| nahoru |
|
 |
B.erry
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.
obchod.ronnie.cz/s-500-super-mega-mass-4000.html
obchod.ronnie.cz/s-85-laktofit-25-euro-gainer.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
| B.erry napsal: | Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.
obchod.ronnie.cz/s-85-laktofit-25-euro-gainer.html |
Kup si mutanta
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
B.erry
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | B.erry napsal: | Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.
Nic si nekupuj. Přečti si
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html[/url]
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html[/url], následně uprav jídelníček a ušetřené peníze pošli eSkovi. |
Díky za reakci, ale přesně tohle sem nechtěl slyšet. Samozřejmě že nechci nic bez řádný stravy. Jídelníček se snažím držet. Cvičím pravidlně a tak se logicky poohlížím po nákym tom suplementu, kterejch by mi pomohl posunout tu váhu o něco výš. Chci vědět jaký jsou vaše zkušenosti s těma výrobkama co sem zde uved, nebo jestli by jste volili něco uplně jiného ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
| B.erry napsal: | | Tojotomi napsal: | | B.erry napsal: | Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.
Nic si nekupuj. Přečti si
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html[/url]
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html[/url], následně uprav jídelníček a ušetřené peníze pošli eSkovi. |
Díky za reakci, ale přesně tohle sem nechtěl slyšet. Samozřejmě že nechci nic bez řádný stravy. Jídelníček se snažím držet. Cvičím pravidlně a tak se logicky poohlížím po nákym tom suplementu, kterejch by mi pomohl posunout tu váhu o něco výš. Chci vědět jaký jsou vaše zkušenosti s těma výrobkama co sem zde uved, nebo jestli by jste volili něco uplně jiného ? |
To je dobře, že máš jídelníček a trenink vyřešený... já bych volil asi ten mutant... je to skvělá kvalita za skvělou cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|