SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Oddo

PříspěvekZaslal: pá září 24, 2010 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám doma Mutant Mass čokoládu a je chuťově úplně super, nejradši bych ho pil pořád No a jako potréninkový nápoj má u mě taky za 1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bez komentare

PříspěvekZaslal: so září 25, 2010 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn po více komentářích tady na fóru se rozhoduji mezi B.I.G. a Mutant Mass. V komentářích je že B.I.G. je lepší než Mutant, do čeho by jste osobně šli Vy? Kdo má zkušenosit s B.I.Gem tak mi doporučtze nějakou chuť.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 25, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si stejně myslim, že téměř každej gainer obsahuje stejný věci nebo hodně podobný, tak kupovat gainer jen kvůli značce a platit o polovinu víc je zbytečnost
petr616

PříspěvekZaslal: so září 25, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam druhy baleni mutantu, dobry, svou praci odvadi dobre, cena/vykon nemuzu si stezovat, ale priste zkusim BIG, uz jenom tak pro zmenu...trosku drazsi, uvidime...
Bez komentare

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 1:53 pm    Předmět: Sacharid Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit jestli si mám koupit Compress B.I.G. nebo Winner14 od nutrendu. Vyplatí se koupit B.I.G.? Je to rozdíl 850kč. A jestli to za tu cenu bude znát že je to lepší než Winner14. + bral bych k tomu protein Pure Whey.
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kup si radsi toho winnera pokud koukas na cenu az takovej rozdil tam nebude
Bez komentare

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
kup si radsi toho winnera pokud koukas na cenu az takovej rozdil tam nebude

Compress B.I.G - 6kg. - 1700kč.
Winner14 - 6kg. - 1000kč.

Ale u B.I.G.u jsou komentáře že je lepší atd. ale mě by zajímálo jestli se to za tu cenu vyplatí když můžu mít Winner levnějc. (jde mi i o peníze protože jsem student). Tak jestli mám obětovat těch 700 a jít do B.I.G. nebo Winner?
Majesty

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak on ti odpovedel, pokud ti jde predevsim o ty penize a ne o kvalitu, tak je pro tebe lepsi kdyz si koupis Winnera, protoze B.I.G sice je velmi kvalitni gainer, ale Winner ti odvede stejnou praci.
Tady tohle res az se budes pripravovat na nejake zavody, prozatim je to pro tebe prasek jako prasek.
Bez komentare

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Vsak on ti odpovedel, pokud ti jde predevsim o ty penize a ne o kvalitu, tak je pro tebe lepsi kdyz si koupis Winnera, protoze B.I.G sice je velmi kvalitni gainer, ale Winner ti odvede stejnou praci.
Tady tohle res az se budes pripravovat na nejake zavody, prozatim je to pro tebe prasek jako prasek.

Dobrá, tohle jsem chtěl slyšet šlo mi jen o to aby to v podstatě odvedlo tu samou práci. Díky...
bigflex

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2010 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Mám doma Mutant Mass čokoládu a je chuťově úplně super, nejradši bych ho pil pořád No a jako potréninkový nápoj má u mě taky za 1

No ten mutant mi připadal docela zaplácnutej, dal sem podle dávkování asi 120g a byl jsme plnej na 4 hod. a trošku prdíky no :-o
B.erry

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.

obchod.ronnie.cz/s-500-super-mega-mass-4000.html
obchod.ronnie.cz/s-85-laktofit-25-euro-gainer.html
Study

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B.erry napsal:
Zdravim, potřeboval bych poradit při koupi gaineru, který z těchto dvou by jste mi doporučili, nebo by jste volili něco uplně jiného ? mám cca 70kg na 182 cm. Potřebuju přibrat. Předem díky za jakoukoliv plnohodnotnou radu.

Kup si mutanta
Tojotomi

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B.erry napsal:

Nic si nekupuj. Přečti si
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html, následně uprav jídelníček a ušetřené peníze pošli eSkovi.
B.erry

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi napsal:
B.erry napsal:

[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html[/url]
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html[/url], následně uprav jídelníček a ušetřené peníze pošli eSkovi.

Díky za reakci, ale přesně tohle sem nechtěl slyšet. Samozřejmě že nechci nic bez řádný stravy. Jídelníček se snažím držet. Cvičím pravidlně a tak se logicky poohlížím po nákym tom suplementu, kterejch by mi pomohl posunout tu váhu o něco výš. Chci vědět jaký jsou vaše zkušenosti s těma výrobkama co sem zde uved, nebo jestli by jste volili něco uplně jiného ?
Study

PříspěvekZaslal: čt listopad 04, 2010 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B.erry napsal:
Tojotomi napsal:
B.erry napsal:

[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7753-ektomorf-jak-se-stravovat-i.html[/url]
[url]kulturistika.ronnie.cz/c-7892-ektomorf-jak-se-stravovat-ii.html[/url], následně uprav jídelníček a ušetřené peníze pošli eSkovi.

Díky za reakci, ale přesně tohle sem nechtěl slyšet. Samozřejmě že nechci nic bez řádný stravy. Jídelníček se snažím držet. Cvičím pravidlně a tak se logicky poohlížím po nákym tom suplementu, kterejch by mi pomohl posunout tu váhu o něco výš. Chci vědět jaký jsou vaše zkušenosti s těma výrobkama co sem zde uved, nebo jestli by jste volili něco uplně jiného ?

To je dobře, že máš jídelníček a trenink vyřešený... já bych volil asi ten mutant... je to skvělá kvalita za skvělou cenu
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: