|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: út září 21, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
Tak tenhle trenink jsem jeste nezkousel...ale vypada to zajimave...tak to treba po zitrejsich statnicich zkusim, kdyz dobre dopadnou....a co se tyce tech shybu, tak ja jedu teda vzdycky do selhani....a kdyz uz jsem uplne na dne, tak je delam treba jen po 2....5 vterin odpocinek a dalsi 2
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: út září 21, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že je lepší nechávat si v těch sériích 1-2 opakování v rezervě. Teď jsme trochu googloval a zjistil jsem, že ze 17 lidí, kteří tenhle test občas dělali pod dohledem jeho autora Marka Twighta (nebo jak se ten chlap jmenuje) pro film "300" se jen jeden dostal pod 20 minut. Jinak dost jiných bláznů to dělá za 16-17 minut a nejlepší co jsme našel bylo kolem 13 minut
Nikdy jsem takhle necvičil, tak zkusím nějaký ty WOD dávat a uvidím, jak se budu zlepšovat.
BTW: pěkně tu někomu zasíráme log _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: st září 22, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Tak statnice uspesne za mnou, takze sem si dneska dal 10 minut svihadla a pak kilometr na bazene....zacnu to zas pomalu rozjizdet |
gratuluju, ale po úspěšně absolvovaných státnicích nemá být 10 minut švihadlo, to je zcela špatně... má být 10 piv (i když v pravěku pivo nebylo)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so září 25, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
Vcerejsi POSILOVNA
Drepy : 5x5x100 (tezky jak krava)
Clean : Up to 1x95
Snatch : Up to 1x65
Plus nejaky shyby se zatezi
Strecink a bricho
V podvecer jeste 1 km v bazene a vecer nejaky to pivo
A dneska sem rozlamanej, jak pes
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
POSILOVNA - CROSSFIT
Snatch : Up to 75 (radost)
Front squat : Up to 3x3x100
Military press : 4x5x45 (tezky jak prase)
WOD
10x Hang power clean (60)
10x burpees
X3
Pak bricho a protazeni....vecer sem zasel este na fotbalek a mam narazenej palec a nemuzu ani chodit....snad to bude lepsi...jo a vlastne jsem byl este plavat....20 bazenu plus intervaly...bylo malo casu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Teď když jsem byl v posilovně tak jsem vzpomínal na moje začátky s military pressem, jaká jsem byl lemra, začínal jsem asi na 30kg a udělal jsem celkem postup, sice trénovanější holka zatlačí víc než já, ale i tak mě to těší. Jinak Military je bomba cvik _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:28 pm Předmět: |
|
|
ted sem se dival par stranek dozadu, a nikde sem tam nenasel bench.. tim to bude... protoze nam vysokym, co tlacime bench hlavne tricakama a ramenama de se zvysujicim se benchem i military press nahoru... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 26, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
Bench nejak necvicim....ale uz sem si rikal, ze bych ho nekdy dal....ale proste na nej neni chut a ani misto....prsa dostavaj zabrat pri spouste jinejch cviku, takze ho vlastne ani nepotrebuju
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 29, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
http://img571.imageshack.us/img571/7290/tetovani.jpg
Tak tady je muj novej prirustek....nikomu se to nelibi, ale to mi je uplne jedno, protoze se to libi me....jeste to neni hotovy, coz je videt....a navic bude pak dalsi symbol na vnitrni strane ruky...a pak to bude konecne kompletni...
Jinak co se tyce cviceni, tak jsem ted moc necvicil...asi po dvou letech, jsem totiz dostal chripku
Tak zitra si dam snad nohy....pac ruce nemuzu, jelikoz to hrozne boli
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 29, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Co má to tetování představovat/symbolizovat? Podlě mě to není špatný, i když tetování nemám rád. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 29, 2010 9:45 pm Předmět: |
|
|
Ten spodni je symbol noci...uvedeni veci do rovnovahy a miru....Na vnitrni strane ruky bude jeste symbol slunce...predstavuje jasnost a usnadnuje osviceni  (ne ze bych to potreboval)...v podstate nejdulezitejsi symbol mayske civilizace....A ten nahore na rameni je v podstate symbol hlavniho mayskeho boha...spojuje zemi s oblohou
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st září 29, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
jo pekny, ja tyhlety ornamenty, symboly muzu, kde si hledal? co sem hledal tak sem nasel jen aztecke, par mayskych a chtel bych neco od inku... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|