|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | No tak nedávno jsem dokončil korte (ano opravdu jsem i přes svůj malý bench jel korteho) a tam byla intenzita o hodně jinde. A ano svalovku beru zčásti jako ukazatel regenerace, i když na to nekladu 100 důraz. A ten dřep a mrtvola by měly podle mojeho rozpisu vycházet co 4 dny, takže skoro 2x týdně. 1x to jezdit nechci, to je málo. Popravdě teď po tom kortem nevím jak si přesně udělat plán. ALe ten lehko-těžký tréning možná nebude špatný nápad. |
tak po korte dej nejakej fullbody 3xtydne ABC a pak si dej korte znovu, ale obe dve faze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
K cemu bude ektomorfnimu zacatecnikovi II. faze korteho? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
1.12.2010-32. tréninkový den
Dřep 1x12x50, 1x8x70, 5x4x80
Bench 5x10x40, 2x10x30
Bic.
Jsem nachcípaný takže padá forma, hubnu...ale ne.í to zas tak strašné, mám pocit že to spíš rýsuje než že by šly dolů svaly.
Tricepsy z posledního tréningu cítím ještě dneska :)
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 2:02 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
3.12.2010-33. tréninkový den
Mrtvola 1x12x50, 2x5x90, 1x4x110, 3x3x120
Bench 3x4x50, úzký 3x12x30 a 2x8x40
břicho a nějaké píčovinky na prohřátí na konci
přidávám zase kreatin
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 2:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
8.12.2010-34. tréninkový den
Nějaké osobní problémy, moc se necejtím...
Mrtvola 1x12x50, 1x10x70, 2x5x90, 1x5x110, 3x3x120
Bench 1x12x30, 4x4x50
bic 3x3x14 :D:D
Po noční, síla byla úplně v prdeli a z mrtvoly mě bolí záda, měl sem se na to vysrat. Ale nevadí ono to přejde. Už jsem si objednal motivační knihy, tak zas nějakou dobu zaberu :D Nahovno je že sem si posral stravu a spadl na těch 75kg, i když se mi ztratilo přifouklé břicho. Mám pocit že 5x5 fkorte byl pro mě ideální, nutilo mě to trénovat : (
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 2:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
11.12.2010-35.tréninkový den
Shyby 3x4xBW, přítahy VČ v předklonu 3x7x50 a takové blbosti
Dřepy 1x12x50, 1x7x70, 3x4x90, 2x7x70
Bench 1x12x30, 4x5x50, úzký na tric. 4x12x30 (i víc reps. nevím přesně, prostě do bolesti přes kterou sem se nedostal)
Už nikdy nejdu na bench po dřepech, pákrát sem to udělal vždykcy se mi to vymstilo křečema na nohy.
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 2:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 12:41 am Předmět: |
|
|
Ted na to tak koukam, jakto ze mas tak slabé prsa ?
sorry jestli si to někde zpětně psal..
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 2:11 am Předmět: |
|
|
omílá se to tu pořád :D ale protože jsi to napsal neurážlivě tak to opět rozvinu :D Jak všichni víme, prsa jsou partie která se v normálním životě takřa vůbec nezapojuje, čili netrénovaný člověk ji prostě slabou má. Navíc od sedmé třídy základní školy je mi tělocvik cizí. Prsa jsou hold moje obrovské faux pas. Jsem kluk z vesnice, takže záda (z různých prací apod.) a nohy (z kola) byly jakš takš trénované.
Takže ač mě to strašně trápí, je to moje slabina, ale snad se časem zlepším. Teď chci najet na lehkotěžký split, kdy budou po, pá těžce a středa lehce. Snad to přinese zase úspěchy. Nadruhou stranu si říkám, že to nebudu příliš řešit a až to přijde, tak to přijde, vždyť metrák nikdo nezvedá jako ektomorf hned za rok, nebo ano?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
Aha jasny no, každej má svoji slabinu jinde
já mám třeba kozy dobry, trenuju rok a zvedám na jedno opakovani 95-100kg
ale mám prsa uz od narozeni dobry :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
No jak jsem se díval na tvůj log, tak máš taky přesně opačná poměr váha x výška, tak je to jasný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
chodí semnou kámoš cvičit asi dva měsíce a na bench už dá 4x8 65kg jeho váha 73 kg ,když začínal tak zvedl jen tyč
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
jo a měří dva metry viď :D hele já sakra neříkám že tu všichni lžete a že to prsotě nejde, ale kruva každý sme jiný. No tak mám slabý bench, ale zase zmrtvolím co mnoho z vás až po xté době tréningu. Navíc já mám hrudník fakt skoro plochý, tak je to pochopitelné, že to nemůžu zvedat všechno malýma tricepsama. MImochodem a kecy tipu že zvedl jen tyč? to si děláte prdel ne? to by znamenalo že nedá ani jeden klik a to je hovadina. Ukazuje to maximálně an špatnou techniku, nerozcvičenost svalů nebo nesouhru svalů. Tady tyhle zázračné případy jsoiu dle mě jen o lidech co tam mají hmotu a jen s ní neuměli pracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | No jak jsem se díval na tvůj log, tak máš taky přesně opačná poměr váha x výška, tak je to jasný :D |
jojo, nejsem zadnej ektomorf no..
ty mas horsi bench, já se zas seru s metrákem na mrtvolu.. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
15.12.2010-36.tréninkový den
Aerobní rozcvička se sněhem
Bench 1x12x30, 5x5x50, 1x7x50
Mrtvola 1x12x50, 1x7x70, 1x5x90, 3x4x120
Výpony ve stoje 3x16x50
Bic, ABS, pullover a shyby na protažení
Z mrtvoly blbý pocit z techniky, moc sem to tahal zádama (asi?) ale i tka to šlo dobře. Bicáky mě sraly, nějak nechtěla vyskočit žíla, asi se podřežu . Výpony paráda, pálení jako kdybych tam měl jehly. Párkrát jsem se i zahoupal aby to dobře propumpovalo. Bench byl celkem v pohodě, pomalinku roste síla. Chtěl jsem dát ještě dřepy, ale to už by bylo moc. Nějak nemám náladu a strava je napíču tak to flákám. Ale přes vánoce si dám do těla (i když se bojím že se bude moc chlastat ).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|