|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
asi tak..jestli sem se neco naucil behem doby co cvicim tak je to to ze vyrobky s nazvy PRO,Hardcore,ultra,extreme atd. stojej vetsinou za houbeles a jsou drahe...abych to ilustroval kdyz sem zacal cvicit jel sem jen protein..po pul roce sem zacal kreatin od muscle techu, protein,multivitamin,anabolizer...no vyhozeny prachy,,,dneska beru protein,maltodextrin a kreatin [jeste dam sanci monohydratu od extrifitu a kdyz ani ten tak zkusim ee] a jako anabolizer si dam pred treninkem kafe a nebo zeleny caj a vysledky jsou rekl bych daleko lepsi...velky voci akorat delaj tyhle ty vyrobky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Houdys

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 8:14 pm Předmět: Kre alkyn |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 12:16 am Předmět: |
|
|
Cokoliv o vyrobku co je napsano vyrobcem sou jen pozitivni hodnoceni..urcite je lepsi dat na zkusenosti...Cell tech taky prodavaji v krasnem baleni a milionem reklam a na me to melo prd efekt..
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
Proto se ptám, jestli s tímto výrobkem má někdo zkušenost :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
vsak ano..jen sem reagoval na to ze info o vyrobku vypada slibne^^
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 8:57 pm Předmět: Re: Kre alkyn |
|
|
| Houdys napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-303-kre-alkalyn-1500.html máte s tímto kreatinem někdo zkušenost ? Info výrobku vypadá docela slibně..jen jestli to nejsou kecy Díky |
Nemám, ale Kre-alkalyn se celkově moc nechytl, radši bych bral CEE.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Strucne jednoduse..na musce mam tri kandidaty ... bohuzel musim vybrat jen jednoho..
Extrifit Crea pure
Scitec 100% monohydrate
BioTech 100% monohydrate
Zatim sem nejvic naklonen extrifitu...
Ma nekdo konkretni zkusenost prosim? |
Nebral bych ani jeden, jak uz predchozim zamcenem topiku nekdo psal, kup si creapure od Smartlabsu nebo pripadne Weider, Reflex, Multipower (vse se vyrabi na jednom miste)....Pokud chces kvalitni kreatin, mel by byt vyroben v Nemecku (AlzChem) a mel by byt oznaceny Creapure (mrkni sem http://www.creapure.com/ ) Extrifit ma sice take oznaceni crea pure, ale myslim, ze ho tam nevyrabi, coz nevim, jeslti je zcela ok. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
bral jsem sci tec a pro mě vyhovující
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
ten weider se netvari vubec spatne.. o scitecu i nadale uvazuju znamy me ho moc doporucil..s tim extrifitem..no myslim ze delaji velice kvalitni veci a nevidim duvod proc by to melo byt u kreatinu jinak ale sem nalomen vasim pochybovanim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | ten weider se netvari vubec spatne.. o scitecu i nadale uvazuju znamy me ho moc doporucil..s tim extrifitem..no myslim ze delaji velice kvalitni veci a nevidim duvod proc by to melo byt u kreatinu jinak ale sem nalomen vasim pochybovanim... |
Poslal jsem výše uvedenou diskusi do několika firem vyrábějících suplementy (ATP, Aminostar, Extrifit, Nutrend, Promil), věřím, že během pár hodin by měla přijít vyjádření, pak je sem dám.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tak prisli nejake ohlasy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
tak jsem objednal Pure Creatine a dám vědět co a jak , protože mi přijde ,že na mě nic nefunguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tak jsem objednal Pure Creatine a dám vědět co a jak , protože mi přijde ,že na mě nic nefunguje |
Culdo, Culdo, ty vis moc dobre, proc na tebe nic nefunguje _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:35 pm Předmět: Culda |
|
|
ach jo
Culdíku co tak CellMass
zkoušel jsi ho někdy ??
nojo už to tu zase vidím , že vidím rudě .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po prosinec 06, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Culda13 napsal: | | tak jsem objednal Pure Creatine a dám vědět co a jak , protože mi přijde ,že na mě nic nefunguje |
Culdo, Culdo, ty vis moc dobre, proc na tebe nic nefunguje |
,ale tak nekaž mi radost ,že třeba bude fungovat
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|