| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 9:52 am Předmět: |
|
|
imho 6kg za mesic nebude nejlepsi kvalita...to je proste biologicky moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
myslim ze je to uplne ale uplne jedno...samozrejme BIG ti uvolni energii postupne a dalsi spousta volovin...nakonec je to jenom gainer..
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | imho 6kg za mesic nebude nejlepsi kvalita...to je proste biologicky moc... |
Je mi jasný že jsem nabral i dost tuku, ale vůbec mi to nevadí, prostě jsem chtěl přibrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marolicious
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:17 pm Předmět: Massive 1100 (5kg) |
|
|
Jestli někdo máte dobrou zkušenost s gainerem Massive 1100 od MegaPro Nutrition, tak nabízím otevřené balení s příchutí banán původně 7,2 kg, kde zbývá nějakých 5 kg (5554g to má i s pixlou) za 600 Kč (plus pošta) nebo se dá domluvit i osobně v okolí Karviné případně Ostrava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikely
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
Cau. :) chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenost s tymto gainerom
CFM GAINER 20 - 2,0 kg - Vitalmax
aky je a podobne,dakujem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
Tenhle tyden teda pokoukavam po Hyper massu od multipower v tydenni akci a porad si neumim vybrat mezi kombinaci malta/protein vs hyper mass...muze nekdo poreferovat jak je na tom s chuti ten gainer? konkretne me zajma jahoda protoze sem dost precokoladovanej..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Co takhle Mutant mass, vanilka? Delikátní jemná chuť, příjemně sladká. Doporučuju. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Mrknu na nej..predbezne bych ale spis vsadil na Nemecko namisto kanady..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Co takhle Mutant mass, vanilka? Delikátní jemná chuť, příjemně sladká. Doporučuju. |
Nemuzu doporucit. Mel jsem ho, a prvnich pet dni mi fakt chutnal, pozdeji me ale ta vlezla chut zacala tsak srat ze jsem se musel vdzycky nadechnout a zadrzet dech nez jsem to vypil na ex
Zkousel jsem ale i cokoladu a ta je docela dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
Jmartin

|
Zaslal: po leden 03, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Měl jste už někdo Promil gainer 15 ? jakej byl ? výsledek ? má cenu ho kupovat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: po leden 03, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Sice sjem ho nemel ale promil bych kupoval maximalne jen na preziti co jsem slysel tak to neni moc dobra znacka ale nevim co je na tom pravdy, suprovy gainery jsou treba od nutrendu a nejsou za nejaky sileny ceny nebo od extrifitu hardcore 21 gain je taky moc dobrej...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út leden 04, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
tak právě mi přišel mail že na skladě neí copmpress BIG s příchutí čokoláda, máte vykzkpušené ostatní? uvažuju vzít banán, ale aby se nepřejedl....Nebo jiný gainer? Díky za tipy, btw mega mass nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: po leden 17, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
jak dávkujete mutanta ? 4 odměrky po ? Přijde mi to hrozně moc vždyť to je 3/4 shakeru, to ani nerozmícham :)) _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 17, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | jak dávkujete mutanta ? 4 odměrky po ? Přijde mi to hrozně moc vždyť to je 3/4 shakeru, to ani nerozmícham :)) |
No vzhledem k tomu, že odměrka mutanta má asi 65g, tak je to moc :) Dával bych max. 2
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |