Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud zacinas nejakou rutinu, kde mas podsekly vahy, tak je to idealni cas na to, odnaucit se zlozvykum jako napr. prave to pouzivani opasku, haku, trhacek, pokladat cinky u mrtvoly misto odrazeni ji od zeme (nerikam, ze tohle vse delas, je to jen priklad), u drepu jet spravne hluboko, u BP jsem se naucil jet dolu s cinkou spise pomaleji, neodrazet ji od hrudniku a nahoru dynamicteji atd, tak toho vyuzij. Ja jsem se takhle take par tehle veci odnaucil, kdyz jsem po pauze zacinal a vahy jsem podsekl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

váhy jsem nepodsekával, právě proto vím že to bude masakr.
Právě se chci zaměřit na ten opasek, ostatní neduhy sem už naštěstí odstranil :)

Kurňa tak mě přece jenom někdo čte :D:D
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Kurňa tak mě přece jenom někdo čte :D:D

Omylem jsem sem klikl

Ale ne, obcas se sem podivam (dokud nebudes mit v nazvu logu CKD, to jsou jedine logy, ktere vubec nectu )
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CKD je dieta?
grogy

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
CKD je dieta?

jo, cyklická ketogenní dieta

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
wondra napsal:
CKD je dieta?

jo, cyklická ketogenní dieta

a nebo Cesky Kolben-Danek
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u me dietu nečekejte minimálně rok....spíš nikdy :D:D:D
wondra

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tak už cítím sílu korteho, asi sem ty váhy měl fakt podstřelit, cítím jak prdel tak záda, tak trapézy. Ale počítám s tím že na konci prvního týdne se tělo rozjede a trochu se už připraví a zvykne si. Na stravu si budu msuet dát extra bacha kvuli regeneraci, tohle bude daleko těžší korte než ten muj první.

Dneska sem papal:
Snídaně litr mlíka, nějakých 50-70g ovesných vloček, 70g compress big a kreatin
Kuře a těstoviny, tuňák a těstoviny, kuře a rýže, tuňák a těstoviny (normální porce, tuňák vždy jedna konzerva. Nic nevážím na váze.)
Dvě sojove tyčinky v praci :D
A na noc si dám litr mlíka a vločky s proteiňákem a kreatinem

Myslím že jídlo jakš takš ok na ten regen by to mohlo stačit ne?
wormi

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 2:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj ,
podle toho jsem četl tak máš asi fyzicky náročnou práci tak mi přijdou ty dvě tyčinky málo , ale možná už máš taky jinou

OT: moc se mi líbí ta tvoje domácí posilka , je to takový drsný a hrubý , přesně v tomhle si představuju že cvičí zvířata

jinak přeju hodně štestí s dalším Kortem

Btw:Zkus Bear rourtime
wondra

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno to jídlo je časově rozložené v intervalech po 1-3 hodinách :) Takže v práci sem jedl dost neboj :) Zaměstnání jsem stále nezměnil a do konce roku určitě neplánuju, ale výhledově tam zůstat nechci samozřejmě.

Díky za pochvalu domácí posilky Je to prostě taková sklepní bouchárna. Sranda je že kdybych to doma neměl, tak bych třeba tenhle týden (mám odpolední) necvičil vbc, pač bych se u nás do posilky asi nedostal. Sice např. u benche mi občas vadí že nemám sparringa, ale to je asi tak všechno :) Každopdáně doufám že po kortem budu muset zase nechat vypálit další kotouče

//Nad bearem jsem se zamýšlel právě včera, že bych jej pak zkusil. No musím počíst a uvidíme. Dneska už cítím že je tělo zas zregenerované, což je super.
wondra

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.2.2011-65.tréninkový den

Bench 5x5x50Kg
Dřep 6x6x70kg
Mrtvý tah 5x5x105kg
Bradla 5x6
Bic. kladivo 2x10x14, 1x7x14, ez 1x8x27

U mrtvoly brutálně procítěné latismy, u dřepu jsem checkoval techniku a jezdím dost výrazně pod paralel. Na lýtka ž ne protože to bych si při svých proporcích vylámal kolena :D Každopdáně prdel cítím dost. Bench je dost lehký, mrtvola je strašně zatěžující na kondici (dycky ze me lije jak z vola) a dřepy jsou těžké technicky.
wondra

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24.2.20-66.tréninkový den

Bench 5x5x50Kg
Dřep 5x5x70kg
Mrtvý tah 6x6x105kg
Výpony 4x15x70
Rozpažky 4x10x7

Bench subjektivně daleko těžší než v úterý. Mrtvola taky kill, bojím se že od příštího týdne nasadím opasek. Uvidíme jak to pude v neděli no. Na výponech sem se nerozcvičil a trochu to bylo znát, tahala mě šlacha na levé noze :D Dneska to bylo vesměs nějaký moc těžký. Už se mi naplnil trávicí trakt a nabral sem dost vody, viditelně se mi zalily nohy. Váha 77kg.
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.2.2011-67.tréninkový den-2. týden fkorte

Bench 6x6x52,5kg
Dřep 5x5x75kg
Mrtvý tah 5x5x110kg
Bradla x10,7,7,7
Bic. kladivo 2x10x14, EZ1x7x27,5, v předklonu 1x10x14

Bez opasku, mrtvy tah bude ok, drep taky ale bench začíná přituhovat :) Včera sem měl boží večeři, steak 250g, pečáky 200g a 200g zeleniny :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kurva co to je? :D všichni maj takovej velkej mrtvej tah a malej bench - já mám mrtvolu tak 140 a bench 100 : ( : ( : (
wondra

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě nemám kozy no, co víc k tomu říct :D a kde nejsou kozy ani miniaturní 34cm ručičky to tricákama nezachrání :D

Využiju svuj post a napíšu tady stravu za včerejšek (až do teĎka, protože sem měl noční).

Vstávání v 11,a hned oběd mleté maso (doma mleté věpřové) asi 120g a brambory 150g. Pak kolem jedné hodiny tři odměrky gaineru s kreatinem přes tréninkem a vyšlo mi to i na trénink, s vodou samozřejmě. Po tréninku jedna odměrka gaineru s dvěma odměrkama proteiňáku a creatinu. Pak svačina kolem 17-18hodiny dvě klobásy s bramborovým knedlíkem (nouzovka). Večer pomalu příprava do práce, vaření jídla. První večeře v půl deváté 80g rýže a 120g pangasia. v 23 150ml mléka, 100g vloček a tři odměrky gaineru. Ve dvě ráno pak 80g rýže a 140g pangasia. To samé ve 4 ráno. TeĎ si ještě dám 100g vloček, mlíko a proteiňák a jdu spát.

Normálně žeru kuřecí prsa s rýží, dneska to bylo fakt jiné. Myslíte že mi stačí půl kila kuřecích prs a tři sáčky rýže, s tím že 2x denně je tam těch 100g vloček, litr mnlíka a suplementy?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: