Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak me zklatila angina (mimochodem poprve v zivote) a proto sem nepsal....ale ted uz by to melo byt ok....takze jsem se dneska vydal na trenink a dal si opet.......................

CROSSFIT

5-3-1 ramena

Crossfit games 2011 WOD1

10 minutes AMRAP
30 DU
15 Power snatches (35)

5 rounds

Celkem zlepseni oproti minule.....rezerva tam jeste je (navic jsem mel dneska nejaky divny kesu a celkem se mi chtelo srat...tak moc, ze jsem musel na 20 vterin prestat cvicit a pomalu si strcit prst do prdele, abych to zadrzel), takze si to dam snad jeste jednou...uvidim....je to totalni ocistec...2 minuty jsem jen lezel na zemi a nebyl jsem schopen se hybat ....jinak s kamosem sme si zrovna rikali, ze lidi proste crossfit nemuzou uznavat ...pac kdyz nekomu reknu, ze sem mel 10ti minutovy cviceni a pak byl na pokraji smrti, tak mi to asi ani neuveri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
jinak s kamosem sme si zrovna rikali, ze lidi proste crossfit nemuzou uznavat ...pac kdyz nekomu reknu, ze sem mel 10ti minutovy cviceni a pak byl na pokraji smrti, tak mi to asi ani neuveri
you are different because of your gym :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
cocman

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

preeeesne tak...a to se mi na tom taky libi
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cocu, mám dvě otázky:

1. Paleo diet: názory? zkušenosti? jaké změny si pocítil? doporučuješ?

2. Kolik skrblíků stojí za rok / půl roku ten Crossfit? Jestli to nechceš psát sem, napiš do SZ. Až půjdu do druháku a budu na tom lépe s pěnezma, rozhodnu se jestli ame. fotbal nebo CF víš..

Díkes, Frozz
cocman

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vubec za prve....trpel jsem to dlouho, ale to Cocu me uz vazne sere ...bud cocman a nebo coc

Nazor na paleo je asi takovej, ze to doporucuju vsem ...proste je to super...clovek se musi odprostit od toho, ze musi snidat pecivo, vlocky a ze ji sladky....vsechno je to otazka priorit...chces bejt lepsi ve svym sportu? Ok, ale jez paleo a to ti pomuze bejt lepsi...je to proste tak...praktikuju to uz asi rok a zatim me to bavi...na sladky chut nemam, pecivo uz ani nvm jak chutna atd atd....zmeny jsou asi takovy, ze po jidle nejsem unavenej, mnohem lip se mi spi a nejsem nemocnej...az na tu anginu teda tedka

Permice stoji 1500 na mesic...coz neni malo, ale stoji to za to...hlavne za tu komunitu tech lidi...proste se tam vsichni zname...
Petey

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
a nejsem nemocnej...az na tu anginu teda tedka

cocman

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crossfit

100 drepu
20-20 (ring dips-shyby)
75 drepu
40-40
50 drepu
60-60

Time:3808

Puvodne se melo jet jeste 25 drepu a 80-80...ale kdyz se mi urval treti mozol, tak jsem si rek, ze to asi nebude to pravy orechovy ..nezda se to, ale ring dips jsou vazne hrozny
Luuza

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co třeba nějakou aktuálku, co?
elrubio

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

momentálně vedoucí muž Games

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz vsechno dobre pujde, tak sem zitra hodim video
magion

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec Cocmane,
pis sem i silovy trenaly, nebo ted jen crossfitujes? ja bych asi nemohl upustit uplne od silovyho treninku, porad u me prevlada.. ale kdyz sem minulej rok v lete intezivne kazdej den crossfitoval, tak me inspiroval jeden US crossfit club, kde pred samotnym WODem meli jeden silovej/vzperacskej cvik s ruznou intenzitou a s vetsim poctem serii a malym poctem opacek... a takto kazdej den, treba Power clean 2-2-2-2-2 a pak WOD, dalsi den Deadlift 3-3-3 a pak WOD atd..
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tedka momentalne jedu 5-3-1...ale mam ted tyden pauzu, pac jsem byl nemocnej atd....jinak obcas si dam pred nebo po cviceni nejaky premisteni atd....ale budu to sem teda psat
redis

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar cocmane, hele víš něco víc o paleolitické stravě?

zajímá mně, že spousta vědců apod. říka, že návrat k dané stravě je z důvodu, že se tělo na tyto výrobky nedokázalo adaptovat, otázku mám následující:
Takže to znamená, že by se adaptace měla přerušit, tzn. z vědeckého doporučení, by to znamenalo kompletní zrušení polí apod. a zachování volného chovu zvířát atd. atd. Tzn. spousta věcí by se mohla zrušit, protože pokud se nezačnem adaptovat, tak se nikdy neadaptujem :)

To jen tak můj názor, docela mně to zajímá šecko:) Když tak napiš do schránky ... a promiň za spam, zatím :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bereš to moc rezolutně. Jde o to, že něco se jedlo milion let a to, že se na poli pěstuje nějakých 10 tisíc let je oproti milionu zanedbatelná doba. O tom to je. Není správné říkat, že se člověk nedokázal adaptovat, ale je třeba říct, že se adaptovat za tak krátkou dobu nestačil.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
redis

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jako to chápu, jde mi spíš o to, jak se teda má adaptovat, když by všichni přešli na tu stravu paleolitu ... potom už by prostě žádná adaptace neprobíhala přeci ... to tím myslím, že jako my "holt budem ti jenž nejsou adaptovaní" a naši potomci za milion let adaptovaní budou :)

ne jako já uznávám každou formu výživy, jen prostě jsem toho názoru, že asik od každýho trochu. rozhodně, ale nikomu nic neupírám. jen jsem chtěl todle probrat, zajímá mně názor druhé strany :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: