Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby vsichni presli na paleo, tak asi par miliard lidi umre hlady, protoze tolik masa, ovoce a zeleniny tady vazne neni .. Ale dyt jo. Ty si klidne jez od kazdyho trochu....ja jim tak, jak me vyhovuje a sem spokojenej a nehodlam to menit...citim se 100x lip, nez kdyz jsem jedl od kazdyho trochu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera fyzio...pani me krane napravila zada, dostal sem tejpy a projela me ultrazvukem.....prej sem docela troska

Jinak dneska sem si solidne zablokoval ve skole levou lopatku a celej den stal za hovno....v crossfit games sem se nezlepsil, protoze lopatka mi to jaksi nedovolila...v nedeli to dam znova a proste to pres tech 5 kol pude
redis

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
...

o tom to asi fakt je no kazdymu, co je pro nej best:) no hodne stesti v uspechach nejen ve sportu chlape :) A nekdy zajdi ke mne at vim, ze jeste mam co dohanet ^.^' ikdyz jsem vzdycky nasranej :D (v dobrem ,))

zatial :)
elrubio

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chystáš se na WOD 2? zkusím to v sobotu.

jinak mám dotaz? když jezdíš shyby, jezdíš ty kipping nebo dokonce butterfly? já jezdím klasiku (dead-hang), protože mi to moje několikrát vykolubený ramena jinak nedovolí, ale hodně mě to brzdí časově

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
magion

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli muzu odpovedet za cocmana, ja sem se ho uz na to kdysi ptal tady , jezdi kippovany, taky je ale nejezdim, protoze sem si ja vul pri motylku v bazene posramotil rameno, a pak jeste kdyz sem delal machrovinky na lezecke stene, a taky mi to nedela dobre ten rychlej spad do te houpaci pozice, kdy citim ze se mi neprirozene vykloubuje rameno, ono to asi nebude moc koser pro ramenni kloub, proto vetsina pro-crossfiteru jede buterflye, kterej je jeste rychlejsi a rek bych setrnejsi, a silove mene narocnejsi pokud je vychytana technika...
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WOD 2 uz mam za sebou...ale jelikoz jsem trochu marod se spodnima zadama, tak zadna slava (6 kol+9+6 )...ono je dobry, kdyz na tebe nekdo pritom kouka....treba ty ruce v trech klicich musis zvedat ze zeme a musis se dotknput zeme necim nad urovni bradavek...ale to asi vis....takze to nejsou zadny pseudo kliky, jak dela 95% lidi kdekoliv jinde...
Jinak shyby jezdim v rozcvicce vetsinou dead hang...kdyz jsem unaven z minula, tak kipping...a kdyz jedu ve cviceni, tak pekne motylky ...ale to nejde moc dlouho...unavim se a uz musim delat zase kipping...
Jiank zitra jdu zase zkusit WOD 2, tak snad aspon tech 7 kol dam (nejhorsi je, ze vim, ze kdyby me nesraly ty zada, tak dam klidne 9 nebo 10 kol)
Luuza

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co to video jaks psal?
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo mam...ale ma 350 mega...a jelikoz mam pouze mobilni net, tak to moc nelita....prekecam pritelkyni at to hodi na net...treba este dnes
cocman

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od zitrka zacnu fotit ty cviceni na CF...nebavi me to sem psat, tak budu hazet jen obrazky

Jinak me dneska udelalo radost, ze i kdyz jsem nebyl mesic v bazenu, tak mam 500 metru za 0830 a to sem to neplaval ani na krev
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to ze sem jeste pred 14 dny neudelal ani jeden.....spis jsem to delal kvuli tomu, abych vedel, jestli to vubec dokazu....ted vim, ze bych to mohl jet mnohem rychleji...jinak jsem ten DavidČ
cocman

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnesni navsteva fyzio nedopadla moc stastne. Na nekolik mesicu bych mel vynechat vsechno pri cem pretezuju zada...tudiz zadny mrtvoly, kettlebelly atd...Ale bohuzel to moc nepujde, kdyz mam ted ten challenge....ale pokusim se....
cocman

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100 Burpees za 06:55. Nadhera. Na to, ze sem priblizne pred 6ti mesici mel 100 burpees asi za 12 minut
Luster

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm hodne pekny jel si to cely v kuse, nebo si daval naky prestavky?
cocman

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jel jsem 25-15-15-15-15-15...pauzy bych rek byly minimalni. Jen na tak akorat na to, aby cloveka nasralo, ze byla tak hrozne kratka ...ale mel jsem na vic . Jen tak o 15 vterin ale
elrubio

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://trenink.fitplus.cz/12-tyden-treninku

můžeš za chvíli zkusit test MMA bojovníka

fakt dobrý výkon.

jak teď cvičíš jinak s těmi zády? škoda, že sem nedáváš WOD častěji.
a někdy i jídelák.. já si teď vařím podle těch jídel z FoodeeProject a je to mňamka :)

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: