Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Souhlas se Shade: proč pořád drtíš tu aerobku??? Víc jídel do sebe asi moc nenarveš, takže zvolní spalování a uklidni se. Jestli chceš být vítěz na Tour de France, tak bych to chápal, ale ty chceš nabrat (hmotu). Chápu to u Drapera, který má hmotu a chce, ať vypadá.

Myslíte, že je to moc jo? ta aerobka?
redis

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vždycky si musíš ujasnit co chceš, co tě baví a čemu se chceš primárně věnovat ... a tomu se věnuj. Pokud budeš mít příjem - vydej < 0 tak se z toho bodu moc dobře nehneš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
vždycky si musíš ujasnit co chceš, co tě baví a čemu se chceš primárně věnovat ... a tomu se věnuj. Pokud budeš mít příjem - vydej < 0 tak se z toho bodu moc dobře nehneš.

snažím se snažím, a když už na to kolo vlezu nebo si jdu zaběhat minimálně proteinovou tyčinku banán a jogurt do sebe hodím, abych to dohnal...potom dím samo nějaký normal jídlo jako je kuřecí s testovinama a pul hodky na to jeste proteinak, tak to snad kaloriema nedávám do kelu tu mojí snahu
8Shade

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já být tebou bych vyzkoušel jíst tak jak jíš a jeden týden vynechat kardio a zjistit, co to s tebou udělá. Jestli začneš konečně přibírat.
Morico

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych klidně aerobky nechal, baví tě to, tak proč to nedělat, srdce je taky dobrý trénovat ... ale přidal bych na tom jídle ... prolít jsem tvuj log jenom bleskově a poslední tak nějak ucelený zápis jídla jsem našel tohle:

Snídaně : 6bílků, 2 celozrnné chleby, kečup
Svačina : Banán, přesnídávka (190g), celozrnný chléb, bílý jogurt (150g)
Oběd: POZOR ZMĚNA, „odvážil“ jsem se rozšířit stravu. 200g hovězího s bramborami a zeleninou.
Svačina 2: stejná jako první
Svačina 3: Ananas
Večeře : Míchaná vejce 2 celá, 5 bílků 2toustové chleby
2. večeře : 3 rajčata s olivovým olejem a chlebem
Před spaním : Tvaroh (250) a bebe sušenky

Na první pohled tam máš strašně málo tuku ... taky by se dalo jíst víc, ale to chápu, že nepůjde hned ... co ale můžeš udělat je vybírat si víc energetický potraviny ... takže třeba:
- arašídový máslo
- další zdravý tuky (ořechy, oliv. olej, rybí olej atd.)
- různý druhy ovoce jsou různě energetický, míň energie bude z jablka než z banánů atd.
- dál třeba mlíko (klidně plnotučný když ho nebudou zrovna litry)

... tak na první podleh mi to přijde, že jíš skoro jako kulturista, co se hlídá ... ráno, když už si děláš vajíčka tam klidně pošli i nějaký žloutky, dál tam můžeš třeba ráno dát 0,5l 100% džusu to je taky hodně energie

- svačiny můžeš sem tam proložit třeba gainerem

atd. atd.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Já bych klidně aerobky nechal, baví tě to, tak proč to nedělat, srdce je taky dobrý trénovat ... ale přidal bych na tom jídle ... prolít jsem tvuj log jenom bleskově a poslední tak nějak ucelený zápis jídla jsem našel tohle:

Snídaně : 6bílků, 2 celozrnné chleby, kečup
Svačina : Banán, přesnídávka (190g), celozrnný chléb, bílý jogurt (150g)
Oběd: POZOR ZMĚNA, „odvážil“ jsem se rozšířit stravu. 200g hovězího s bramborami a zeleninou.
Svačina 2: stejná jako první
Svačina 3: Ananas
Večeře : Míchaná vejce 2 celá, 5 bílků 2toustové chleby
2. večeře : 3 rajčata s olivovým olejem a chlebem
Před spaním : Tvaroh (250) a bebe sušenky

Na první pohled tam máš strašně málo tuku ... taky by se dalo jíst víc, ale to chápu, že nepůjde hned ... co ale můžeš udělat je vybírat si víc energetický potraviny ... takže třeba:
- arašídový máslo
- další zdravý tuky (ořechy, oliv. olej, rybí olej atd.)
- různý druhy ovoce jsou různě energetický, míň energie bude z jablka než z banánů atd.
- dál třeba mlíko (klidně plnotučný když ho nebudou zrovna litry)

... tak na první podleh mi to přijde, že jíš skoro jako kulturista, co se hlídá ... ráno, když už si děláš vajíčka tam klidně pošli i nějaký žloutky, dál tam můžeš třeba ráno dát 0,5l 100% džusu to je taky hodně energie

- svačiny můžeš sem tam proložit třeba gainerem

atd. atd.

To jsem byl zrovna na chatě, takže tam nic pořádnýho nebylo, jestli chceš hodim sem normální běžnej jídelníček
Morico

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
To jsem byl zrovna na chatě, takže tam nic pořádnýho nebylo, jestli chceš hodim sem normální běžnej jídelníček

Klidně můžeš, třeba mi něco napadne.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Pavelito napsal:

Klidně můžeš, třeba mi něco napadne.

Dám sem včerejší, to bylo i kolo, tak aspon uvidíš "ukázkovej" den :D

Snídaně 7hodin - Ovesná kaše ( do ní rozinky, med, skořice) 200g zhruba
Snídaně 2 - 9hodin- vaječná omeleta (1 žloutek, 6bílků) kečup, 2 chleby
Svačinka- 10:30 menší jablko
Oběd- 12:15 Hovězí a k tomu rýže se zeleninou
Před kolem : Hrnek kávy a potom minerálka
Kolo 15 minut
Po kole: Proteinová tyčinka, bílý jogurt
Potom 3 hodinky relax u malování obrazu
Svačina 2 : Banán
Kolo nazpět 15 minut
Po kole (17:00): Kuřecí 120g s těstovinami a zeleninou (vše na olivovém oleji)
Svačinka před druhou večeří : Proteinový koktejl 2 odměrky (cca. 40g bílkovin)
Večeře č.2 20:00: 100g syrečků, 3 plátky šunky, zelenina, 2 celozrnné chleby
Před spaním 21:30 - Tvaroh 250g, Bebe sušenky, mléko
Noční sváča 02:00 - 150g cottage
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelák máš podle mě dobrej, žereš dostatečně . Jediná výtka je pro mě to nepochopitelné vyhazování žloutků . To je nejlepší část vejce. Šidíš se o zdravé tuky a další bílkoviny. Místo 6 bílků a 1 žloutek, si dej k snídaní třeba 3 celý, nebo 4.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Jídelák máš podle mě dobrej, žereš dostatečně . Jediná výtka je pro mě to nepochopitelné vyhazování žloutků . To je nejlepší část vejce. Šidíš se o zdravé tuky a další bílkoviny. Místo 6 bílků a 1 žloutek, si dej k snídaní třeba 3 celý, nebo 4.

Máš pravdu, moje nechuť k žloutků, ale pomalu uvadá, dřív jsem je nemohl ani cejtit, teď už tam nějaký házím.
Taky si myslím, že jím dostatečně, akorát nevydržím nic nedělat a odpočívat, to je můj problém
Morico

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslim, že by si moh jíst víc, co se týče tý energie, jak jsem psal ... těch tuků je tam podle mě pořád málo...

K tomu tuku :
snídaně - trochu tuku z ovesných vloček
snídaně 2 - skoro žádný tuk
Svačina - nic
Oběd - trochu z hovězího masa
Po kole: - tady v proteinovej tyčince nějakej tuk je, nicméně zrovna převážně ten špatnej, jogurt v pořádku, tam něco je (pokud sis zrovna nevybral nízkotučnej, ale to pak není jogurt :)
Svačina 2: téměř nic
Po kole: tady zase trochu tuku, ale moc to nebude
Večeře č.2: opět, syrečky jsou nízkotučný (málo tuku u sýrů je dobrá volba, jen to píšu)
Před spaním - trochu tuku
Noční sváča - téměř nic

... úplně když střelim tak od boku, tam budeš mít nějakých 40g tuků a to je málo ....

já bych třeba k tomu banánu dal 2 pořádný lžíce arašídovýho másla (s banánem je to neuvěřitelně lahodná kombinace), k raní svačince bych klidně dal nějakých 70-80g gaineru atd, co jsem psal před tim ...
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Já si myslim, že by si moh jíst víc, co se týče tý energie, jak jsem psal ... těch tuků je tam podle mě pořád málo...

K tomu tuku :
snídaně - trochu tuku z ovesných vloček
snídaně 2 - skoro žádný tuk
Svačina - nic
Oběd - trochu z hovězího masa
Po kole: - tady v proteinovej tyčince nějakej tuk je, nicméně zrovna převážně ten špatnej, jogurt v pořádku, tam něco je (pokud sis zrovna nevybral nízkotučnej, ale to pak není jogurt :)
Svačina 2: téměř nic
Po kole: tady zase trochu tuku, ale moc to nebude
Večeře č.2: opět, syrečky jsou nízkotučný (málo tuku u sýrů je dobrá volba, jen to píšu)
Před spaním - trochu tuku
Noční sváča - téměř nic

... úplně když střelim tak od boku, tam budeš mít nějakých 40g tuků a to je málo ....

já bych třeba k tomu banánu dal 2 pořádný lžíce arašídovýho másla (s banánem je to neuvěřitelně lahodná kombinace), k raní svačince bych klidně dal nějakých 70-80g gaineru atd, co jsem psal před tim ...

ajoooo, já mám ve špajzu celý arašídový máslo. paráda. takže s banánem říkáš, ok, tvoje rady si vezmu k srdci
Pavelito

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.4. Tréninkový (průjmový) den :D

Váha: 61kg, tu ještě doženu, sežeru na co přijdu, slibuju :D

stejné váhy jako minule u všeho

10 minut běh
3x15 Dřepy
3x10 Benchpress
3x10 Mrtvé tahy
2x12 Kladka na záda ze zadu
2x12 Kladka na záda ze předu
3x8 Tlaky na ramena
3x12 Bicepsy s velkou činkou nadhmatem
2x10 Trapez s jednoručkama
3x10 Trapez s velkou činkou
3x10 Izolovaný biceps
3x20 Obrácené kliky
2x10 Tricepsové extenze
10minut rotoped
plus nějaké to břicho

Stylovej trénink dnes........zamiloval jsem se do tohodle sportu....díky mu...
Po tréninku : Hovězí s bramborem, Chléb se 100g kuřecí šunky, Proteinový nápoj 2 odměrky, Tunák 150g, zelenina, 2chleby.
Přijde ještě tvaroh s bebečkama a v noci Cottage, takže snad budou mít svaly z čeho růst.
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je v prdeli jak ty nabíráš, mě normálně někdy přijde, že jíš tak vzorově, až je to úplně k prdu :) ..Být tebou nebál bych se pořádně sprasit.. Já když měl 58kg pak jsem nabral strašně rychle a to jsme nejedl zdaleka tak kvalitně jak ty.. A tomu kardiu bych to za vinu nedával, prostě zkus se trošku odvázat a jak píšeš, jez vše co najdeš.. Já teď jak jsem nabíral,jedl i hodně přesnídávky ve velkým, pudinky s piškoty atd atd až jsem nabral pořádně a s tím už se dá pracovat..
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
To je v prdeli jak ty nabíráš, mě normálně někdy přijde, že jíš tak vzorově, až je to úplně k prdu :) ..Být tebou nebál bych se pořádně sprasit. . Já když měl 58kg pak jsem nabral strašně rychle a to jsme nejedl zdaleka tak kvalitně jak ty.. A tomu kardiu bych to za vinu nedával, prostě zkus se trošku odvázat a jak píšeš, jez vše co najdeš.. Já teď jak jsem nabíral,jedl i hodně přesnídávky ve velkým, pudinky s piškoty atd atd až jsem nabral pořádně a s tím už se dá pracovat..

Presne tak. Podle me Pavel ji az moc kvalitne a fakt je, ze pokud jsi za takovou dobu, co si tu vedes log, nabral 1kg, tak nekde je chyba. Castecne asi jeste v tve hlave jako nasledek anorexie a od toho se odvijejici pristup ke stravovani a cviceni. Mozna by nebylo od veci navstivit minimalne nejakeho vyzivoveho poradne nebo fakt nevim, ale ten progres je mizernej, s tim se smir .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: