elrubio - já teda nevím, ale 5x nadhoz (40,60kg) + 5x angličan + 5x shyb -> celkově 4 kola, mi nepřijde jako něco extra. Navíc tam měli dost dlouhý pauzy, jak chodili od angličáků ke shybům.
Oproti tomu těch 300 anglánů za 20min, to musí bejt maso
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Frozzi,tim testem byly mineny ty burpees,ne ten trenink predtim
Jo já vím, trochu blbě jsem to napsal, už jsem ticho
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
300 burpees za 20minut je pro me vykon uplne z jinyho sveta. Muj dalsi cil je 200 burpees za 15 minut .
No zada jsou ted proste v haji. Nemuzu nic jet na 100% a pak nemam ani chut to sem davat. Nejaky vysledky mam nafoceny v mobilu, tak to sem muzu hodit.
Nastesti jedu za 5 tydnu na 4 mesice pryc a cvicit asi moc nebudu (myslim s cinkama. behani a plavani si uziju az az), tak doufam, ze se ty zada vzpamatujou, pri pravidelnym protahovani.
A jidlo: Mam tedka hrozne blbe skolu, takze to s jidlem je spatny. Bilkoviny cerpam z hoveziho, proteinu, tvarohu a hooodne mlika a samozrejme z vajicek. Sachry zase z mlika a pak trochu ovoce. A tuky. orisky, burakovy maslo, tucny jogurty , oliv olej a maslo a pak zase samozrejme vajicka . No a hafo zeleniny. Rozhodne to neni idealni, ale co ma clovek delat, kdyz je od 0800 do 1800 ve skole a pak jde jeste rovnou cvicit. A vubec nemam tuseni, jak budu dodrzovat jidlo az odjedu...to me sere nejvic
elrubio - já teda nevím, ale 5x nadhoz (40,60kg) + 5x angličan + 5x shyb -> celkově 4 kola, mi nepřijde jako něco extra. Navíc tam měli dost dlouhý pauzy, jak chodili od angličáků ke shybům.
Oproti tomu těch 300 anglánů za 20min, to musí bejt maso
Jelikoz to nebyly 4 kola, ale 10 min AMRAP, tak si to schlavne zkus. Kdyz pojedes naplno, tak si kolem 8 minuty budes prat, aby ses nikdy nenarodil
Jelikoz to nebyly 4 kola, ale 10 min AMRAP, tak si to schlavne zkus. Kdyz pojedes naplno, tak si kolem 8 minuty budes prat, aby ses nikdy nenarodil
Jaktože to nebyly 4 kola? Tak já si to zkusím, až bude prázdná poska, mě to taky zajímá, jen mi to tak prostě připadalo no, hlavně s tím chozením mezi cviky. A pak napíšu jaký to bylo, zatím zdar
4 kola dal ten nejakej chlap. tohle je co nejvic kol za 10 minut. To uz je o necem uplne jinym. Znam i 5ti minutovy cviceni, po kterych je clovek totalne na dne, ze se ani nepostavi na nohy
Tak přeju, ať se ti ty záda dají do pohody co nejdříve.
já jídlo docela vychytávám, časem asi úplně odbourám i mléčný výrobky, možná kromě tučných sýrů.
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
4 kola dal ten nejakej chlap. tohle je co nejvic kol za 10 minut. To uz je o necem uplne jinym. Znam i 5ti minutovy cviceni, po kterych je clovek totalne na dne, ze se ani nepostavi na nohy
Tak to potom joo...na 100% věřím, že těch 10min zabíjí. Já se vyjadřoval pouze k těm 4 kolám. A teď si to nech promazat .
Ja bych mlecny vyrobky taky odboural, ale ja jakmile prestanu pit mliko, tak jdu s vahou hrozne dolu. Ale tedka tak 14 dni az 3 tydny pred odletem ho vyradim, abych pak na plazi nejak vypadal
Ty se maas, tech divcin v bikinach co tam bude (ktery naschval budou fejkovat topeni abys je mohl zachranit )
A na jak dlouho tam jedes? a dival ses jeslti tam je v okoli crossfit club?
Jedu tam na skoro 4 mesice. 3 mesice prace a pak 3 tydny cestovani po statech a rozhazovani vydelanejch penez . No nekde blizoucko by tam mel byt Crossfit Myrtle Beach, jelikoz je to ve stejnym meste. Ale nevim, jak to bude s praci a jak to budu stihat. Ale az zajedu do nejaky rutiny a budu mit jen trochu casu, tak tam urcite budu chodit
To nevim. Jdu tam teprve zitra . Ale zatim se pry nestalo, aby ho nekdo nedostal. Spis byly problemy se zarizovanim veci kolem. Milion formularu, poplatku atd
Opožděně gratuluju k pěknýmu času u burpees. Za chvíli už budeš lepší než Blair Morrison
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru