Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
8Shade

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
8Shade napsal:
ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :)

Nevečeřím? jí večeřím dvakrát !!!!v 6 a v půl 8
Dobře, já jsem četl v tom co jsi tu napsal 2x svačina a večeře jsem tam neviděl napsáno :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elrubio

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co se týče buzení v noci, možná bych zařadil něco jiného než tvaroh.. jo já vím, že příznivci kaseinu mě teď budou mlátit po hlavě, a tvoje pro tvoje trávení to asi také nebude nejlepší, ale dal bych kus masa (nejlépe hovězí).
Když jsem si dřív dával tvaroh na noc, tak mi buď bylo těžko a nebo mi za 30 minut kručelo v břiše...

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Pavelito napsal:
8Shade napsal:
ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :)

Nevečeřím? jí večeřím dvakrát !!!!v 6 a v půl 8
Dobře, já jsem četl v tom co jsi tu napsal 2x svačina a večeře jsem tam neviděl napsáno :)

No já sem už jídelníčky necpu, ono to je pro mě lepší, sním toho víc a nesoustředim se tolik na to, s čimž sem měl problém, ale kdyby tě to zajímalo ( jakože asi né) tak moje včerejší odpoledne vypadalo asi takhle,
po obědě přišel chleba a k tomu šejk z gaineru a proteinu a ještě banán do toho rozmixovat. Potom jogurt Hollandia a 4 celozrnné chleby, po příjezdu domu těstoviny a na tom nasekaná šunka, druhá večeře syrečky cca 120g, Vepřová šunka cca 100g 2 chleby a piksla zeleniny bonduelle hrášek s mrkví. Před spaním tvaroh a bebečka v noci cottage. Ty objemy jídla jsou dostatečný, já doufám, že si to "sedne" časem. Je to stále lepší a lepší
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes prasečí den....čokoládka, zmrzlinka...doženu to zdravou večeří no...
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna ty si určitě nemusíš dávat bacha na nezdravý jídla btw. taky jsem měl dneska trochu prasečí den, to bude asi tím počasím že? :D
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
zrovna ty si určitě nemusíš dávat bacha na nezdravý jídla btw. taky jsem měl dneska trochu prasečí den, to bude asi tím počasím že? :D

copak si do sebe narval? já hruškovej sorbet pokapanej čokoládou a nastrouhanou proteinovou tyčinkou
blazen

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ráno kinder nesmysl (nějakej ten řez či co), na obídek naložený vepřový (mmm) s hranolečkama a odpoledne ještě zmrzlinu ale celej den jsem měl na něco chuť
Merrao

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádná zdravá večeře...aneb když něco tak pořádně! :D
Vážně beze srandy, doufej že ten příspěvek "doženu to zdravou večeří" neuvidí některý z pánů co ti radili před chvílí:)
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Žádná zdravá večeře...aneb když něco tak pořádně! :D
Vážně beze srandy, doufej že ten příspěvek "doženu to zdravou večeří" neuvidí některý z pánů co ti radili před chvílí:)

Pro mě je zdravá večeře třeba kuřecí, těstoviny a plechovka zeleniny.
Ale jak myslíš doprasim to :D viděl jsem Sprite v ledničce.....takže to dojedeme dneska....aspon bude zejtra v posilce síla ne? :D To nabírání je prostě zábava, nechtěl bych držet dietu, nedokážu si to představit :D
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.4.

Snídaně: Ovesná kaše klasika, 2celá vejce a 4 bílky, 2 chleby a kečup
Svačina: Mléčná rýže a káva
Oběd: Tuňák s těstovinami
Svačina před tréninkem: Proteinová tyčinka a banán
Po tréninku: pár piškot s vanilkovým gainerem
Hodinku po tréninku: Kuře s těstovinami a zeleninou
Svačina 2: Proteinová tyčinka (měl jsem na něco chuť.....)
Svačina 3: Chléb se šunkou
Večeře: Přijde buď 1. Míchaná vajíčka (2vejce a 4 bílky) + dva chleby
nebo 2. 100g syrečků, 100g šunky, pikslička zeleniny bonduelle a dva chleby
3. 160g lososa se zeleninou a 2chleby

Nevím, nevím co si dám....

Trénink: 8minut rozhýbání na pásu, neběžel jsem, jen jsem šel a protahoval jsem

Dřepy
15x10kg
10x12,5kg
10x12,5kg
6x 12,5kg
Benchpress
12x5kg (zdálo se mi to málo těch 5)
8x7,5kg
8x7,5kg
Peck-deck
12x80% maxima
10x Maximum
Mrtvý tah
10x15kg (sice jsem minule tahal 20kg kotouče, ale blbou technikou)
10x17,5kg
10x17,5kg
8x17,5kg
Stahování kladky zepředu
12x18kg
12x20kg
Stahování kladky dozadu
12x20kg
12x20kg
Tlaky na ramena zepředu
10x2,5
8x2,5
8x2,5
Zvedání ramen velkou činkou
12x2kotouče (tady je ta velká činka bez čislování)
10x2kotouče
10x2kotouče
6x2kotouče
Kladivové zdvihy
10x9kg
10x9kg
10x9kg
Obrácené kliky
25x nohy níže
20x nohy výš
20x výš
15x Výš
12x vysoko :D snad chápete
Rotoped
Vyježdění 10 minut
Sklapovačky na šikmé lavici
30x
30x
Zkracovačky
25x
25x
25x
25x
Přítahy kolen k hrudi
25x
25x
Po přijezdu domů jsem dal ještě jeden ABS Workout, takový lehčí kruhový trénink na protažení toho břicha.

Celkově mohu hodnotit tenhle trénink velmi pozitivně, moje tělo se pomalu srovnává s vyšší zátěží a moje motivace je obrovská. Sport a teď konkrétně posilování se stalo mým životním stylem. Pomáhá mi udržet dobrou náladu a hlavně dnes mi babička řekla, že mám svaly na rukou, což mě potěšilo, ale neberu to vážně, jedu dááál
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky abs workout? K cemu? Porad se nemuzes zbavit posedlosti cvicit bricho. Po prijezdu domu se mas poradne nafutrovat a ne pokracovat ve cviceni. To kolo na zaver imho taky u tebe zbytecne, tve treninky maji byt kratke a intenzivni. Po treninku je nejidealnejsi doba davat aerobku pro ty, co chteji hubnout, kdy si telo bere primarne energii z tuku, protoze glykogenu uz je v tele mnohem mene (pokud tuk nemas, tak saha po svalove bilkovine), coz prave ty potrebujes

Ten tvuj jidelnicek je podle me porad strasne dietni, sice je kvaliti a vypada, ze toho je i kvantitativne dost, ale porad je tam ocvidne malo tuku a nic "nezdraveho"- Kazdy den povinne sezeres neco jako pizza, hamburger, cela cokolada, snickers a podobne, jinak je to porad a porad dokola. Mimochodem a popravde, kdyz pijes mleko (treba v tom tvem sejku), jake pouzivas 0,5% nebo 1,5%? Jen tak se ptam....
Reiben

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu proč by měl jíst snickers, pizzu atd. Jsou to zbytečný jídla,.. prázdný kalorie, co mu nic nedají. Sice do sebe dostane víc kcal, ale to může i formou jiných potravin,.. zdravějších. Cílené přibírání nemusí hned znamenat, že by měl denně sežrat cokoliv, co se mu dostane pod ruku.
Samozřejmě neuškodí dát si občas něco nezdravého, ale každý den se tím cpát je fakt zbytečné.
Ten jeho aktuální jídelníček je podle mě výbornej,.. jestli z tohohle nepřibere, tak fakt nevím.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Nechápu proč by měl jíst snickers, pizzu atd. Jsou to zbytečný jídla,.. prázdný kalorie, co mu nic nedají. Sice do sebe dostane víc kcal, ale to může i formou jiných potravin,.. zdravějších. Cílené přibírání nemusí hned znamenat, že by měl denně sežrat cokoliv, co se mu dostane pod ruku.
Samozřejmě neuškodí dát si občas něco nezdravého, ale každý den se tím cpát je fakt zbytečné.
Ten jeho aktuální jídelníček je podle mě výbornej,.. jestli z tohohle nepřibere, tak fakt nevím.

Rozhodne nejsem zastance toho, aby tyhle veci jedl porad ani toho, prezirat se k prasknuti, to jsem nikde nenapsal!! Napsal jsem pouze 1x denne neco takoveho, minimalne alespon za tim ucelem, aby se zbavil toho strachu z tehle jidel a hlavne z tuku, ktery porad ma.
Janze

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito : přestaň drtit to břicho a uber aerobku, přesně jak píše Draper. S tím jídlem souhlasím pouze zčásti, trochu pestrosti co se týká i jídel "nezdravých" by nebylo na škodu, nicméně jinak považuju tvůj jídelníček za dobrý

Draper : Já bych se osobně ještě pozastavil zastavil u jeho tréninku, který se mi upřímně moc nelíbí. Doufám, že ten jeho trenér ví, co dělá. Vidím, že jeho log sleduješ, nevím, jestli si jeho trénink nějak komentoval, ale tobě se líbí?

Konktrétně:
1/ polemizoval bych o správnosti zařazení MT (a možná i dřepů) do jeho tréninku.

2/ jakési krčení ramen, nebo co tam tam pořád máš, považuju pro většinu lidí za zbytečný cvik, horní číst trapézu mají lidi spíš zkrácený, než oslabený.

3/ ta sestava cviků na břicho je podle mě úplně mimo. obrovskej objem, všechno zaměřené na přímý břišní sval. já bych to osekal + něco nahradil cvikem na šikmé bř. svaly.

4/ Nevím, jak dalece je to podceněná, nebo naopak přeceněná svalová skupina, ale já bych zařadil cvik na zadní část deltového svalu + svaly mezilopatkové.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jaky abs workout? K cemu? Porad se nemuzes zbavit posedlosti cvicit bricho. Po prijezdu domu se mas poradne nafutrovat a ne pokracovat ve cviceni. To kolo na zaver imho taky u tebe zbytecne, tve treninky maji byt kratke a intenzivni. Po treninku je nejidealnejsi doba davat aerobku pro ty, co chteji hubnout, kdy si telo bere primarne energii z tuku, protoze glykogenu uz je v tele mnohem mene (pokud tuk nemas, tak saha po svalove bilkovine), coz prave ty potrebujes

Ten tvuj jidelnicek je podle me porad strasne dietni, sice je kvaliti a vypada, ze toho je i kvantitativne dost, ale porad je tam ocvidne malo tuku a nic "nezdraveho"- Kazdy den povinne sezeres neco jako pizza, hamburger, cela cokolada, snickers a podobne, jinak je to porad a porad dokola. Mimochodem a popravde, kdyz pijes mleko (treba v tom tvem sejku), jake pouzivas 0,5% nebo 1,5%? Jen tak se ptam....

Dávám polotučný, máma by odtučněný v životě nekoupila, protože je to podle ní jen voda

Ten rotoped je jen abych si protáhl nohy, už nejezdim intenzivně, dělám si u toho strečink

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: