|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Draper napsal: | | Merrao napsal: | Možná je to postojem, ale zdá se mi, že v pase a v břichu jsi to spravil.
|
Mno nevim, psat tohle byvalemu anorektikovi .... |
Nene, nevadí mi to, jsem spíš rád, že to napsal, věř mi |
No defakto napsala, ze jsi pribral sadlo, coz je sice dobre ( i kdyz ja tam nic nevidim), ale to ty asi moc nechces (preci jen ta anorexie je jeste trochu v hlave), tak jen abys nezacal blbnout s aerobkou, nejakym kazdodenim nesmyslnym cvicenim bricha, omezovanim tuku a podobne. Jinak ciste svaly samozrejme pribirat nemuzes, to by ses nikam nedostal, coz vis sam, takze musis pocitat s tim, ze to bude jak tuk, tak svaly, proste potrebujes celkove nabrat objem.
Co se tyka tech fotek, tak dobry no, svaly se tam uz rysuji, ale vis sam, zatim je toho sakra malo a ceka te jeste hodne hodne dlouha cesta. Motivace a nadseni ti ale nechybi a to je hlavni. Jsem zvedavy na fotky treba za pul roku, pokud tu s nama vydrzis. A jaktoze mas najednou 63kg kdyz jsem nekdy pred 2 dny psal 61?
Uz jsem se na to mozna ptal, ale kolik jsi kdy vazil maximalne (pred anorexii)? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Myslim, že psal 93kg |
Bylo to 98kg. U alergologa tenkrát jsem dost koukal no.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelito napsal: | | Draper napsal: | | Merrao napsal: | Možná je to postojem, ale zdá se mi, že v pase a v břichu jsi to spravil.
|
Mno nevim, psat tohle byvalemu anorektikovi .... |
Nene, nevadí mi to, jsem spíš rád, že to napsal, věř mi |
No defakto napsala, ze jsi pribral sadlo, coz je sice dobre ( i kdyz ja tam nic nevidim), ale to ty asi moc nechces (preci jen ta anorexie je jeste trochu v hlave), tak jen abys nezacal blbnout s aerobkou, nejakym kazdodenim nesmyslnym cvicenim bricha, omezovanim tuku a podobne. Jinak ciste svaly samozrejme pribirat nemuzes, to by ses nikam nedostal, coz vis sam, takze musis pocitat s tim, ze to bude jak tuk, tak svaly, proste potrebujes celkove nabrat objem.
Co se tyka tech fotek, tak dobry no, svaly se tam uz rysuji, ale vis sam, zatim je toho sakra malo a ceka te jeste hodne hodne dlouha cesta. Motivace a nadseni ti ale nechybi a to je hlavni. Jsem zvedavy na fotky treba za pul roku, pokud tu s nama vydrzis. A jaktoze mas najednou 63kg kdyz jsem nekdy pred 2 dny psal 61?
Uz jsem se na to mozna ptal, ale kolik jsi kdy vazil maximalne (pred anorexii)? |
Mám takové výkyvy tý váhy. Nebo to dělá ta váha, taky jí moc nevěřim. No sádlo, jak to se veme, dyť to sádlo nemám ani pomalu z čeho nabrat. Ale ty svaly jsou větší a větší, to je vidět i když porovnám ty fotky. A tuk musim nabrat taky, abych měl víc síly to je jasná věc. Nebojím se toho. Jde jen o to, abych nabral spíš kvalitně než nekvalitně, asi tak bych to shrnul. Takže to, co napsala mi nevadí, vím jak je na tom ona a vím jak jsem na tom já.
A s tím nadšením. S tím mi pomáháte i vy. Rozepisuju si tréninky, odškrtávám si to při odpočinku v posilce, čtu různá doporučení a baví mě to. Na zítřek si odpočinu a šup na velikonoční pondělí posilovat.
Neměl bych zařadit i nějaký cviky na VAJCA? :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Se vykašli na nějaký čistý, pomalý přibírání. Tvojí prioritou by se měl stát pořádný výkrm, aby jsi se, co nejdřív dostal minimálně na 70kg. Pak můžeš samozřejmě přibírat dál a až s tím budeš spokojenej, tak nasadíš dietu, shodíš tuk a zůstane ti čistá hmota. Do toho je ovšem ještě daleko, takže nyní se soustřed na pořádný nabalení hmotou  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Reiben: kčemu mu bude když se obalí sádlem? Sádlo na svaly stejně nepřemění, takže já jsem pro pomalé přibirání, teď před létem lituju, že jsem se toho nedržel taky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Já neříkám, že má rýsovat hned jak dosáhne 70kg. Prostě až s tím bude spokojenej, co já vím, třeba 80,90,100 kg ?? Ale je zbytečný pomalu přibírat, aby měl někdy na konci roku třeba 70 kg, když toho může dosáhnout do začátku prázdnin (samozřejmě v jiný kvalitě, něž kdyby nabíral pomalu). _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jako laik bych to viděl na optimální 2kg/měsíčně (samožřejmě né sádla)
Ale stejně mi furt nejde do hlavy, když vemem, že by nabíral 2kg/měs. To máme 12x2=24kg, ale kolik stoho může bejt svalovina, vím, že to dá hodně ovlivnit jídlem, ale tak kolik max může přibrat člověk čistejch svalů za rok? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jako laik bych to viděl na optimální 2kg/měsíčně (samožřejmě né sádla)
Ale stejně mi furt nejde do hlavy, když vemem, že by nabíral 2kg/měs. To máme 12x2=24kg, ale kolik stoho může bejt svalovina, vím, že to dá hodně ovlivnit jídlem, ale tak kolik max může přibrat člověk čistejch svalů za rok? |
Kolikrát jsem o tom přemýšlel, ale je pravda, že nabrat bych měl abych měl tu hmotu a pak to z ní tvořit, teď to půjde pomalu, ale řikej to bývalému anorektikovi viď, navíc, který to ještě v hlavě nemá úplně ok. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Proste 2-3 kg mesicne by ted uplne s klidem pribirat mohl. Pokud by chtel pribirat jen cistou svalovinu, tak to jednak nepujde tak lehce a jednak se to casem pro Pavla stane trochu demotivujici, protoze ten progres bude tak strasne pomaly, ze ho to mozna samotneho prstane bavit. Kdyz bude pravidelne cvicit, bude pribirat jednak svaly a jednak samozrejme nejaky ten loj (tuk + voda). Ma veliky deficit, jak svaloviny tak tuku, takze kdyz bude pribirat oboje, tak ten tuk na nem ani nebude nejak moc videt. Neco jineho by bylo, kdyby vazil 110 a chtel pribirat timto tempem.
Ja jsem pred par lety mel skoro 90kg (svaly i nejaky ten tuk, takova normalni forma), pak jsem to "trochu" prehnal s dietou, a zpusobem dietovani, coz uz zacinalo pomalu hranicit s anorexii a spadl jsem na 70kg (vyska 189cm) samozrejme krome tuku slo do haje i vetsina svalu, ale zavcas jsem se vzpamatoval a jednak z velke casti diky svalove pameti, jednak i diky zmene pristupu k treninku a stravovani (to byly ty doby, o kterych jsem tu parkrat psal, kdy jsem zral denne 1000g sacharidu i vice), jsem pribral na vice nez 100kg v celkem kratke dobe a i kdyz to je bylo 30kg, tak to nebyla az tak prasacka forma, jak by se mohlo zdat. Byl jsem rekneme trochu nafouklej, ale jeste se to dalo, i kdyz dnes bych takovou formu nebral :) Jeste tedy hral svoji roli i kreatin, ktery jsem tenkrat poprve v zivote nasadil a fungoval excelentne. Pribral jsem po nem 8kg. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zhodnocení víkendu : Odpočinek, Jídlo, Sluníčko, Náladička = Návrat do starých časů?
Začal jsem makat na blogu, na kterém bych chtěl popsat svůj příběh a tím tak pomoci jako sobě, tak i ostatním, co mají podobný problém, pomoct jim aby do toho nespadli nebo jen aby ten blog fungoval jako prevence pro ostatní, že nemá smysl spadnout někam tam, kde jsem byl já.
Teď mě těší, že začínám žít na max zase. A to maximum se posouvá týden co týden. Den po dni. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
tak to jsem zvědav na ten blog  , pořádně na tom mákni at to stojí zato _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|