|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Bude možnost, že když tam přijdu, tak bys mi poradil s technikou atd. :-D ?? Abych tam nešaškoval u věcí, co jsem nikdy nedělal. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
Ze by se zformovala nejaka crossfit parta Praha 8?:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Cocman- bude tam nějaká rovinka na sprinty např. s gumou uvázanou za opasek? Víš co myslím..ale to bych chtěl asi moc co  , jak je to vůbec veliký? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so duben 23, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Bude. Mame tam velkej placek primo pred tim. Bude to takovy komorni spis...jen 170 m ctverecnich
|
|
| nahoru |
|
 |
Gambry
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak na toto jsem čekal. Konečně, kéž by jste to už na Ládví otevřeli. Zkouším WOD z domovské stránky Crossfitu, ale v partě je to něco jiného. Akorát bude rozhodující cena. No uvidíme. Určitě dej vedět, až bude něco aktuálního.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 26, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se za kvalitu, ale bylo to foceny ve spechu. Mel jsem to za 1959, ale bylo to tim, ze jsem asi 7 minut pred tim skoncli CFCH 6.
Tohle cviceni se jede az k behu a pak od behu se zase postupuje nahoru. Takze jedinej beh se bezi jen 1x, jinak vsechno 2x
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Tak nejaky info k posilovne. Dneska se trochu malovalo, pokladala se podlaha u "recepce", udelala se damska satna a udelal se poradnej zamek proti nejakejm spinam, ktery by to chteli vykrast. Zitra se bude komplet malovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
delnik no  btw planujes tam dat boxovaci pytel? to by urcite fajteri ocenili..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|