SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
MiKra

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
MiKra napsal:
Study napsal:
hledám ten nejlevnější cena/kg... BIG je 2x dražší ne?

Za málo peněz, málo muziky.. Mám mutanta v čoko a není špatný,jen těch 7kg nějak neubývá..

Mě to tak taky příjde, že neubývá :D buď to blbě dávkuju nebo nevim, kolik dáváš po tréninku gramu?

hele normálně dvě odměrky před a po, ale ráno asi přestanu dávat, protože mi je vždycky divně..:) Mám 1,5h na to jít do fitka a když se nasnídám a ještě si naložím tu obrovskou dávku sacharidů z mutantu tak žaludek jaksi nestíhá..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Pavelito napsal:
MiKra napsal:
Study napsal:

Za málo peněz, málo muziky.. Mám mutanta v čoko a není špatný,jen těch 7kg nějak neubývá..

Mě to tak taky příjde, že neubývá :D buď to blbě dávkuju nebo nevim, kolik dáváš po tréninku gramu?

hele normálně dvě odměrky před a po, ale ráno asi přestanu dávat, protože mi je vždycky divně..:) Mám 1,5h na to jít do fitka a když se nasnídám a ještě si naložím tu obrovskou dávku sacharidů z mutantu tak žaludek jaksi nestíhá..

já ho nepiju ráno mě po něm nebylo ok, ty dve obrodmerky to se snad ani neda pit ne? ja davam jednu
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo šetří má za tři že?
MiKra

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
MiKra napsal:
Pavelito napsal:
MiKra napsal:
Study napsal:

já ho nepiju ráno mě po něm nebylo ok, ty dve obrodmerky to se snad ani neda pit ne? ja davam jednu

já dám cca 300ml vody a dvě odměrky a je to sladký jak cecek ale dá se to pít,ve více vody je to hnus.. Jsem rád že nejsem sám, komu je ráno po tom taky divně..
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, ktery je podle vas chutove nejlepsi?? https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain-14.html
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ho mam doma. je to takovy normalni cokoladovy gainer, prijde mi chutove stejny jako coko winner gainer 14 od nutrendu moc mi chutnaji oba
Luckyluckyn

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodám doplňky stravy z likvidované posilovny za polovinu ceny . BCAA, Creatiny, sacharidy, Diet fuely atd. Pište na Hojdn@seznam.cz .
Luckyluckyn

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodám doplňky stravy z likvidované posilovny za polovinu ceny . BCAA, Creatiny, sacharidy, Diet fuely atd. Pište na Hojdn@seznam.cz .
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych nějaký gainer, mám mutanta, kterého dávám po tréninku, ale chtěl bych jeste treba připíjet ráno k vločkám. -jaký by byl ideální? Jde mi o podíl bílkovin v něm spíš víc než mín?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Chtěl bych nějaký gainer, mám mutanta, kterého dávám po tréninku, ale chtěl bych jeste treba připíjet ráno k vločkám. -jaký by byl ideální? Jde mi o podíl bílkovin v něm spíš víc než mín?
pokud Ti jde i o cenu ( což by u gaineru asi i mělo), tak mega mass 4000 - slušná cena i chuť.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:

Co je špatnýho na mutantovi? Já ho miluju
Luckyluckyn

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Levně prodám sacharido proteinový přípravek Muscle fuel anabolic 2kg od značky USN. Je to z likvidované posilovny. Info na hojdn@seznam.cz nebo tel.: 731 479 963.
Vladik

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heleho..inzerent
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
SAAO_Nardack

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cau, nechci kvuli tomu zakladat novej topic. Chodim cvicit 3 tejdne, ale nemam moznost drzet dietu (kvuli rodicum, kteri jsou zasadne proti posilovani, sem rad, ze muzu chodit) a chtel bych zkusit nejaky gainer, abych víc nabíral svaly. Nedoporučíte nějaký produkt, ktery byl vhodny "bezdietovymu"? Jestli se teda nepletu s tím gainerem.
Díky
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SAAO_Nardack napsal:
cau, nechci kvuli tomu zakladat novej topic. Chodim cvicit 3 tejdne, ale nemam moznost drzet dietu (kvuli rodicum, kteri jsou zasadne proti posilovani, sem rad, ze muzu chodit) a chtel bych zkusit nejaky gainer, abych víc nabíral svaly. Nedoporučíte nějaký produkt, ktery byl vhodny "bezdietovymu"? Jestli se teda nepletu s tím gainerem.
Díky

Strava je základ, tohle je jen doplnek výživy.....když ti rodiče nedovolí dodržovat alespon zhruba nějakej ten správnej jídelníček tak je ti to na dvě věci, pít nějakej gainer, to radši do sebe místo něj hod banán
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: