|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
Na blog se taky moc těšim :) Hlavně až za pár let budeš 100kg hovado a bued vidět ten progres, to bude krásný :P
Drape: Nenapadlo tě někdy sepsat ve zkratce svůj posilovací životopis? Asi nejsem sám, koho zajímá, jak se z tebe stal takový magor.
Sory za OT :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | MAST3R napsal: | Jako laik bych to viděl na optimální 2kg/měsíčně (samožřejmě né sádla)
Ale stejně mi furt nejde do hlavy, když vemem, že by nabíral 2kg/měs. To máme 12x2=24kg, ale kolik stoho může bejt svalovina, vím, že to dá hodně ovlivnit jídlem, ale tak kolik max může přibrat člověk čistejch svalů za rok? |
Kolikrát jsem o tom přemýšlel, ale je pravda, že nabrat bych měl abych měl tu hmotu a pak to z ní tvořit, teď to půjde pomalu, ale řikej to bývalému anorektikovi viď, navíc, který to ještě v hlavě nemá úplně ok. |
S dovolením Vám do toho vstoupím, já začínala cvičit s 40kg (taky po anorexii, se kterou jsem bojovala střídavě 9 let a dostala se z ní úplně až díky cvičení), během prvního měsíce jsem zhubla ještě další kilo, pak se mi konečně vyčistila hlava a během tří měsíců jsem nabrala 10 kg, po vyrýsování mi zbylo 5kg svalů nahoře, takže to bylo prakticky půl na půl. Nikdy jsem předtím necvičila a pár let skoro nejedla, takže tělo reagovalo nádherně.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Tracey: tak u tebe to bude tím, že si měla anorexii, ne? :)
Mě by zajímalo jak je to u pruměrného jedince, ale musít to jí s roky cvičení dolu (ty nabraná kg čisté svaloviny), jelikože by člověk v 60 letech byl 250kg vyrýsovaný hovado. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Na blog se taky moc těšim :) Hlavně až za pár let budeš 100kg hovado a bued vidět ten progres, to bude krásný :P
Drape: Nenapadlo tě někdy sepsat ve zkratce svůj posilovací životopis? Asi nejsem sám, koho zajímá, jak se z tebe stal takový magor.
Sory za OT :) |
Ne nanapadlo a ani v nejblizsi dobe nenapadne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
25.4. Trénink (velikonoce)
Rozhýbání na pásu - zlehka protažení
Dřepy
13x12,5kg
8x15kg
8x15kg
6x15kg
Benchpress na rovné lavici
10xMAX
8xMAX
8xMAX
Stahování protisměrné kladky
10x5kg
10x5kg
10x5kg
Mrtvý tah
8x25kg
10x20kg
8x20kg
8x20kg
Veslování s velkou činkou
12x17,5kg
12x17,5kg
Zvedání činky nad hlavu
10x2,5kg
10x2,5kg
8x2,5kg
Upažování s jednoručkami
8x7kg
12x6kg
Bicepsové zdvihy s EZ
12x modrá plus žlutá
12x
12x
12x
12x
Obrácené kliky
20x
20x
15x
15x
a na triceps jsem ještě zkusil bradla nebo jak se tomu nadává, a zvednul jsem se 3x neuvěřitelné pro mě.....dříve jsem se nevydržel ani držet dnes už se zvednu.
 mám z toho radost, velkou
břicho:
1xAB WORKOU
2x30 sklapovačky na šikmé
2x25 zkracovačky
2x25 přítahy kolen
rotoped
Hodnotím to tak, že jsem moc šťastný z toho všeho, co teď prožívám. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
Jo ty bradla, si taky pamatuju jak jsem dřív neudělal ani jeden u kámoše ve sklepním fitku a pak jsem to trénoval na stroji a cvičil tricák. A pak když jsme byly ve fitku jednou o TV, tak jsem jel jen na bradlech jak jsem měl stoho radost, jak mi to šlo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Já mám radost prakticky ze všeho, změnil jsem styl života. Uhnul jsem z cesty do propasti někam na rozkvetlou louku, jestli chápeš a to cvičení to jen a jen podporuje _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
Samožřejmě chápu, tvůj log sleduju a držim palce v přibírání kil a kotoučů na čince. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 26, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
26.4. Netréninkový den
Po včerejšku jsem celkem polámaný a tahaj mě všechny svaly :D ale je parádně se cítím. Do zítřejšího tréninku času dost. Dnes zase něco naprasim, mám tam nějakou tu zmrzlinku a zítra opět trénink takže super. Večer navic jako bonus fotbal a zítra ve škole rektorské volno, kdo se má líp? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
27.4. Tréninkový den
7:00 Ovesná kaše 200g
9:00 Omeleta a toustové chleby
11:30 Špagety s vepřovou šunkou
12:30 Hroznové víno
13:00 Piškoty
14:00 Proteinová tyčinka
Trénink
16:00 Gainer
17:00 Kuřecí a špagety
18:00 Zmrzlina
19:30 Obložený talíř (syrečky, kuřecí šunka, zelenina) 2 celozrnné chleby
Rozhýbání na pásu 10 minut
Dřepy
3x10 s 15kg (beru to váhu na jedné straně, nechci si řikat, že zvedám 50 kg třeba, stačí mi vědět, že na jedné straně mám 15kg, přidávám rovnoměrně, pro SHADE: bude to tedy 15x2plus20 :D = 50?)
Předkopávání
3x10 s 25kg
Zakopávání
3x12 s 15kg
Benchpress na šikmé
1x12 s 5kg- už se mi to zdálo málo
1x8 s 7,5kg - už to bylo horší, ale ještě to nebyl max
1x6 s 9kg-max, co šlo
Rozpažování s jednoručkami
9kg
Mrtvé tahy
3x8 s 25kg
Veslování kladka
2x12 s 12,5kg
Ramena zepředu
2x8 s 4kg
Ramena zezadu
2x8 s 4kg
Zdvihy velké činky Trapéz
3x12 s dvěma kotoučema, opravdu nejsou váhy na nich psané
Kladivové zdvihy
2x10 s 9kg
1x8 s 10kg
Izolovaný biceps
3x10 s 10kg
Obrácené kliky
3x20
poté jsem zase zkusil pár shybů
Zkracovačky
3x25
Zvedání nohou ve visu
2x12
Sklapovačky na šikmé
1x30
Přítahy kolen
2x25
Rotoped 10 minut
Hodnocení dne: Ráno jsem se necítil nejlépe. Hodil jsem do sebe kaši a bylo to lepší, vajíčka mi vyloženě nesedla....takže je vyřadím na čas, protože co se mnou udělala, nadýmání a větry v posilovně...už nikdy víc. Před cvičením jsem se cítil zcela vyčerpán. Jen co jsem dojel po obědě k babičce tak jsem s ní sešrotoval hroznové víno, piškoty a k tomu kávu a najednou jsem trošičku pookřál. Při rozhýbání jsem dal čokoladovou proteinovou tyčinku a už jsem byl v rytmu. Najednou jsem byl schopný trénovat celý den....trénink jsem zaměřil na nohy, protože s nima mám největší problém. Menší svaly budou muset počkat až zvětším ty hlavní no.....
Na noc přijdou BeBe s Tvarohem a v noci Protein a Cottage sýr _________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne st duben 27, 2011 7:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Čau, tvuj log už sleduju od počátku a bylo by dobrý, kdybys psal ty váhy opravdu kolik zvedáš a ne jen kotoučky. (a to si ještě nejsem jistej jestli když napíšeš dřep 8x15 znamená jeden kotouč 15kg nebo dva)
Pro ulehčení ti sem napíšu kolik tak přibližně váží (+-1Kg) která činka samotná. (tedy ze dvou gymů, kde jsem je opravdu vážil) Za názvy se omlouvam, nevim je přesně, ale snad mi budeš rozumět. (názvy si opravdu vymýšlím)
EZ činka - 7,5 Kg
Rovná činka se stejnou velikostí jako EZ - 7,5 Kg
tenká velká činka - 10 Kg
benchová velká činka - 15 Kg
dřepová velká činka - 20 Kg
Doufam že ti to pomůže v kalkulaci, kolik opravdu zvedáš a jak se zlepšuješ :) Jinak držim palce a ať se ti pěkně nabírá :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
zdravim, koukam na ten tvuj trenink a neprehanis to trochu s mnozstvim cviků ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: |
Dřepy
3x10 s 15kg (beru to váhu na jedné straně, nechci si řikat, že zvedám 50 kg třeba, stačí mi vědět, že na jedné straně mám 15kg, přidávám rovnoměrně, pro SHADE: bude to tedy 15x2plus20 :D = 50?)
|
Jojo přesně tak :) Jen se to nauč psát, píše to tak každej :) Pak ti sem zbytečně nebudou lézt lidi a myslet si, že zvedáš jen 15 Kg :) U dřepů ti to půjde dobře nahoru, když do toho slušně jíš, tak +5 Kg za tejden se dá po určitej čas.
Taky mi přijde, že ten poslední trénink jedeš hrozně málo sérií, hrozně moc cviků...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|