|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
Budeš tam mít nějaký veslo ?? To je podle mě 100x lepší jak nějaký rotopedy apod. Zapojí se u toho všechny svaly. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Veslo tam nebude ze zacatku. Je to investice jako krava. Ale kdyz vsechno pujde dobre, tak nevidim duvod ho za par mesicu neporidit
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tak 2 fotky z dneska:
Tak tohle je hrazda. Je tam i "zebrik", aby se tam dalo ruckovat a delat spoustu jinejch veci. Fotek mam vic, ale nechci to sem zase vsechno hazet, pac by to nebylo prekvapeni pak
No a tohle je nas nazev...Kdyz to je na Ladvi, tak se to takhle proste musi jmenovat  . Ale neni to jeste hotovy...musel jsem odjet driv, tak nevim finalni verzi
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
spíš se to mělo jmenovat HARDCORE GYM  , protože to zatím vypadá, že to bude fakt masakr _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
Já si chvilku myslel, že máte topení u stropu  jinak krásný to bude :) doufam, že někdy bude crossfit tělocvična i v okolí karlových varů :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
No jestli to dopadne tak jak to vypadá tak to bude jedna z nejlepších tělocvičen v Praze... ne-li nejlepší _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
No 321 z 850 neni nic uzasnyho  . Ale aspon jsem v prvni pulce
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | | No jestli to dopadne tak jak to vypadá tak to bude jedna z nejlepších tělocvičen v Praze... ne-li nejlepší |
Jenze bohuzel jen pro velmi uzkou skupinu lidi. Jelikoz tam nebudou zadny kladky a podobny veci, tak si myslim, ze to nebude zas tak horky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 12:20 pm Předmět: Great job |
|
|
V tomhle momentě bych se chtěl stát pražákem. U nás na moravě (olomouc) nic takového nemáme a nevím, jestli bude. Fakt skvělá práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|