|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink proběhl výborně, začínám zvládat cvičit na max. a po treninku mam snad ještě více energie.
Od příštího týdne začnu s blogem a tady skončim, díky tomuhle foru, fakt me pomohlo a všem, co mi fandili slibuju, že se budu snažit dál. Moje vůle nemá limit.
Díku dík _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | Dnešní trénink proběhl výborně, začínám zvládat cvičit na max. a po treninku mam snad ještě více energie.
Od příštího týdne začnu s blogem a tady skončim, díky tomuhle foru, fakt me pomohlo a všem, co mi fandili slibuju, že se budu snažit dál. Moje vůle nemá limit.
Díku dík |
Škoda, tvůj log jsem sledoval opravdu se zájmem ale na blog pravděpodobně chodit nebudu z důvodu nepraktičnosti (sem na forum chodim pořád). Můžu se zeptat v čem myslíš, že je blog lepší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Osobne toto take moc nechapu. Na jednu stranu pises, jak ti tohle forum pomaha, vsude mozne tu prispivas a na druhou z niceho nic tu koncis. Opravdu by me zajimal jediny padny duvod, proc konicis. Pokud to neni jen nejaka momentalni depka, ze ktere se do rana vyspis, tak typuji zase na nejaky tvuj nesmyslny komplex z toho, jak ses oproti jinym slabej a podobne. Ale je to tva vec, delej si co chces.
zdar _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so duben 30, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Mě přijde, že ses naštaval na lidi, co ti vytkli to trénování těch fotbalistů ( lidi tě asi nechápou, jak může anorektik trénovat fotbalisty a přitom se ptát na takové věci, když má jídelníček celkem zvládnutý )..
Hlavně mě udivilo, že ses ptal na stravu kolem tréninku a to sem myslel že máš dost zmáknutý, tak nevím, ale pořád máš moji podporu....
K tomu máš asi i v hlavě ten tvůj plánovaný odchod před pár dny a teď to chceš zpečetit.. Já tě fakt nechápu.. Uvidíš že tě te blog za chvíli bavit nebude.. Tady ten log je úplně o něčem jiným, lidi ti můžou poradit, případně povzbudit a děláš to i pro ostatní, aby věděli že se dá zvládnout všecko..Takhle to akorát zahodíš.. Ale každý ať dělá co uzná za vhodné.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Mě přijde, že ses naštaval na lidi, co ti vytkli to trénování těch fotbalistů ( lidi tě asi nechápou, jak může anorektik trénovat fotbalisty a přitom se ptát na takové věci, když má jídelníček celkem zvládnutý )..
Hlavně mě udivilo, že ses ptal na stravu kolem tréninku a to sem myslel že máš dost zmáknutý, tak nevím, ale pořád máš moji podporu....
K tomu máš asi i v hlavě ten tvůj plánovaný odchod před pár dny a teď to chceš zpečetit.. Já tě fakt nechápu.. Uvidíš že tě te blog za chvíli bavit nebude.. Tady ten log je úplně o něčem jiným, lidi ti můžou poradit, případně povzbudit a děláš to i pro ostatní, aby věděli že se dá zvládnout všecko..Takhle to akorát zahodíš.. Ale každý ať dělá co uzná za vhodné.. |
Né nenaštval. Jsem v poho. Jináč, v noci už se nebudím, jen jednou a to si zapiju proteinák takže paráda. Jinak adresa mojeho blogu je www.pforhill.blog.cz ještě musím dodělat grafickou stránku i tu obsahovou, ale už dnes tam najdete nějaké ty zkušební články. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Já doufam, že si to ještě rozmyslíš... nebo alespoň, že uděláš kompromis a věci týkající se tréninku budeš kopírovat i sem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
To už si to můžeš psát rovnou do wordu. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | To už si to můžeš psát rovnou do wordu. |
asi tak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st květen 04, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
4.5. Domácí trénink
omlouvám se, že ho zde nebudu vypisovat celý je to klasika, co to bylo dřív
Mám jen pár "připomínek"
činka na bench už se mi zdá lehká, jednoručky už mi nestačí a dřepy s baťohem plným závaží udělám prdelí skoro až na zem.
Včerejší fotbalový trénink ( btw. vedu dorost, hrajeme 1.A třídu, dříve jsem hrál s těma klukama a dělal jsem jim kapitána a vedl jsem to tam, takže teď se změnila jen moje pozice a vlastně i já celkově. Kluci mi držej palce abych se z toho srabu vyhrabal a poslouchaj moje rady. Neříkám, že jsem nějakej profík. Můj největší fotbalový úspěch bylo asi to, že jsem byl kousíček od podepsání dororsteneckého kontraktu s Teplicema, ale zatrhl mi to otec a já se ho bál.....Mamka mě v tom podporovala. Mimochodem táta mi nedávno napsal, (nebydlím s ním, rodiče jsou rozvedení) že nejsem jeho syn a žee má jinou rodinu.....a že jsem nemocnej a slabej, takže už nejen kvůli sobě a rodině ale i díky těmhle blbejm kecům se prostě chci vrátit nadupanej a silnější
Ale nic....Před tréninkem si dávám proteinovou tyčinku, piškůtky a bílej jogurt, během tréninku ionták a po treninku si dám gainer a banán, doma potom chleba s kuřecí šunkou, hodinu počkám a nasypu do sebe večeři, které např včera byla tortilla špenátová s kuřecím masem, cibulí kečupem a rajčaty s paprikou. Na spaní stále tvaroh s bebečkama a v noci 2 odměrky phd 6hrs, budím se jen jednou na tuhle dobrotu.
Můj stav se od té doby, co jsem zde nebyl posunul zase o nějaké ty stupně nahoru. Cítím se fajnově. Posilování mě stále baví a jídlo, které jsem si dříve nemohl pořádně užít se stalo mým nejlepším kamarádem :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: st květen 04, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: |
...dříve jsem hrál s těma klukama a dělal jsem jim kapitána a vedl jsem to tam, takže teď se změnila jen moje pozice a vlastně i já celkově....
...Kluci mi držej palce abych se z toho srabu vyhrabal a poslouchaj moje rady... |
Jestlis s nima hrál, tak asi víš, jak tréninky vypadají, takže by to pro tebe nemusel bejt až takovej problém.
Nicméně jseš jejich trenér, takže to, že ti držej palce, aby ses vyhrabal ze sraček, není moc dobrá vizitka. Přeci jenom bys podle mě měl být trochu autorita, ne? Ale fotbal jsem nikdy nehrál a slyšel jsem, že v nižších soutěžích obecně trenér moc žádné slovo nemá a hráči na něj dost často s klidem kašlou
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 04, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
Nechtel jsi to tu nahodou zabalit?
Par dni jsi to zkusil, ale nadalo se to vydrzet co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út květen 10, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
Tak jsem tu opět.
Včera jsem měl trénink, a celkem v pohodě. Našel jsem si sparinga a pomáháme si. Trénink jedu pořád na celé tělo s důrazem na základní cviky, jako je dřep, mrtvý tah a bench s doplnkovími to nepřeháním, jentak z lehka. Aerobku vzhledem k tréninkům v úterý a ve čtvrtek, kde mám pohybu dost...tak nejedu už. Zbytečně mě unavovala.
Celkově jsem šel nahoru.
Jídlo neřeším. Jak se tu tenkrát řešila ta pizza atd neváhám, jednou za čas proč ne. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 10, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Vymyslel jsem tvarohovej recept pro hladovce, jako seš ty, co se hlady budí ze spaní :D Zýtra s tvrdým I to uvedu do praxe, pozítří to snad bude hotové. Dám vědět :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: st květen 25, 2011 2:05 am Předmět: |
|
|
20 dnů tady nic, 20 dnů na blogu nic, to už se na to vykašlal? =/
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: st květen 25, 2011 2:06 am Předmět: |
|
|
20 dnů tady nic, 20 dnů na blogu nic, to už se na to vykašlal? =/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|