Po včerejším tréninku dneska pěkně cítím vzpřimovače a záda se shybů, jinak jsem OK , což mě překvapuje.
Přes den celkově odpočinek. Odpoledne jsem se donutil jít běhat. Nejdřív se mi vůbec nechtělo, ale nakonec jsem se k tomu nějak dokopal a jsem tomu rád.
JÍDLO :
6:30 – Snídaně : omeleta (1/2 šálku ovesných vloček, 3 vejce), 2 krajíce celozrnného chleba, jablko... po tomhle jídle mi bylo asi hodinu těžko
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
10 minut dynamický strečink
5 minut běžecká abeceda
trénink:
30 minut výklus
uražená vzdálenost - cca 5,5 km
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Docela rychle jsem se do toho dostal a pak už to šlo samo. Jen mi to trochu kazil vítr a jednu chvíli začalo i pršet, ale naštěstí nic vážnýho.
Po doběhnutí krásnej pocit. Psychicky i fyzicky jsem se skvěle uvolnil.
Zítra místo školy exkurze do TPCA v Kolíně. Naštěstí tam nejedu, takže budu doma. Odpoledne bych si rád dal nějaký trénink.
Kličky moc nemusím, ale tohle bych docela zkouknul.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Místo školy byla exkurze TPCA, kam jsem nejel. Přes den jsem odpočíval, byl nakoupit v Tescu a na procházce se psama. Odpoledne jsem si původně chtěl dát trénink, ale moje lenost mě nakonec donutila se na to vyprdnout . Aspoň mám víc času na přípravu do školy.
Trénink dám zítra.
17:15 – 2. Svačina : šálek ovesných vloček + cca 300 ml polotučného mléka + skořice.. mě honila mlsná, tak jsem si dal další svačinu
19:40 – Večeře : pytel rýže, 1 míchané vejce, cca 80 gramů kuřecího masa, rajče... víc masa bohužel už nebylo
21:30 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
video dne :
...crossfit
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
První hodinu ve škole měl být tělocvik, ale odpadnul a já tam musel čekat hodinu jak blbec . Jinak, co se týče známek, tak asi na vysvědčení bude jedna 4 (matika), jinak pohoda, za což jsem rád.
Během dne jsem si i docela zahrál pinčes. Po příjezdu domů trénink.
JÍDLO :
5:55 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, skořice na dochucení), 2 míchaná vejce, kiwi
11:55 – 2. Přesnídávka : 2x racio, jogurt hollandia... jsem se o přestávce zapomněl najíst, tak jsem se musel nasvačit během hodiny
13:30 – Oběd : školní jídelna (brambory), 2 vejce natvrdo.. původně k bramborám bylo i rybí fílé, ale vypadalo natolik hnusně, že jsem si raději dal jen samotné brambory, nakonec jsem udělal dobře, kamarád co to snědl, tak ho celé odpoledne bolelo břicho
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, běh 800 metrů)
Rozcvička :
10x kliky
10x dřepy
10x sedy lehy
3X
Síla :
Shyby podhmatem 5x4
Výpady s JČ (29kg) 4x8 - na každou nohu
Floor press (35kg) 3x8
Mrtvý tah s JČ (44kg) 3x8
Clean and press s JČ (21kg) 5x3 - na každou ruku
Core :
12x obrácené zkracovačky
20x chinnies
10x atomic sit ups
3X
COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
20 minut strečink
čas celkem - 55:40
Hodnocení tréninku : 8/10
- u shybů nebyla síla, ale nakonec jsem všechny pracovní série dokončil s čistou technikou, takže spokojenost
- výpady i floor pressy OK
- mrtvý tah ušel, ale raději bych dával menší počet opakování a vetší váhu, bohužel doma není dostatek železa
- clean and press, poprvé, co jsem měl více jak 20 kg. Pravá ruka to zvládala s přehledem, ale levačka byla slabá jak čaj.
- okruh na core OK
Celkově dneska celkem povedený trénink. Místy mě to moc nebavilo, ale jinak OK.
Zítra škola až do 16:00. Po příjezdu domů bych si šel rád zaběhat, ale uvidím ještě podle počasí. Poslední dobou hodně prší.
video dne :
tohohle chlápka docela nepobírám
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
4 km běh
čas - 21,99
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Dneska strašný vedro, jsem myslel, že chcípnu. Navíc jsem si doma zapomněl kšiltovku, takže další věc, co mi ztížila dnešní běh.
Původně jsem si chtěl dát dneska alespoň 5 km, ale asi po 2 km mě začalo píchat v boku. Naštěstí to brzo odeznělo. Nakonec jsem si dal jen 4 km, přičemž posledních asi 200 metrů jsem tam hodil takový rychlejší běh a na konci sprint, abych se vešel pod 22 minut. Nakonec se to povedlo , ale hodně těsně.
Po doběhnutí jsem myslel, že mi srdce vyskočí z těla a začne tancovat na zemi, ale naštěstí jsem to rozdýchal . I tak to ale bylo super.
Miluju běh .
Zítra škola jen do 12. Odpoledne bych si rád dal doma nějaký trénink.
video dne :
.. Andre Reinders a crossfit
Ve škole pohodička. Nic jsme nedělali a končili jsme už ve 12:00. Odpoledne jsem si chtěl dát nějaký trénink, ale nějak nebyla nálada, tak jsem to odložil na zítra.
Co se tréninku týče z dlouhodobějšího hlediska, tak bych rád tenhle týden došmrdlal. Pak týden deload, jen nějaké to běhaní a cvičení s vlastní vahou podle nálady. Potom bych si rád na měsíc koupil pernamentku do LA.GYMU, kde bych cvičil crossfit. Doufám, že tenhle plán vyjde.
JÍDLO :
6:10 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, skořice na dochucení), 2 vejce natvrdo, jablko
Takže dneska jsem došel k rozhodnutí, že o prázdninách bych rád dal před crossfitem přednost klasicky kulturistickému tréninku.
Jedná se o upravenou bulharskou metodu.
Bulharská metoda :
Trénink A
A1) Tlaky s velkou činkou 8x3
B1) Dřepy 8x3
C1) Kliky na bradlech 5x4
+ břicho
žádné série do selhání
rozcvičovací série nejsou ve schématu uvedeny
v každém týdnu jsou 4 tréninkové jednotky - A, B, A, B
Buď bych to jel 4x týdně v pondělí, úterý, čtvrtek, pátek nebo 3x týdně stylem A,B,A, další týden B,A,B.
Hlavním cílem tohohle tréninku pro mě bude získání nějakého silového základu, pořádné seznámení se základními cviky a nabrání nějaké hmoty.
Moje maximálky :
90 kg dřepy (reálné maximum bude možná vyšší)
80 kg mrtvý tah
57 kg benchpress
40 kg tlaky s velkou činkou (tohle jen odhadem)
1. týden :
intenzita 70%
63 kg dřepy
56 kg mrtvý tah
40 kg benchpress
28 kg tlaky s činkou
2. týden :
intenzita 75%
67 kg dřepy
60 kg mrtvý tah
43 kg benchpress
30 kg tlaky s velkou činkou
3. týden :
intenzita 80%
72 kg dřepy
64 kg mrtvý tah
45 kg benchpress
32 kg tlaky s velkou činkou
4. týden :
intenzita 85%
76 kg dřepy
68 kg mrtvý tah
48 kg benchpress
34 kg tlaky s velkou činkou
Tady ještě přidávám nějaké cíle , které bych chtěl tak do konce roku splnit :
50x burpees pod 4 minuty
100x burpees pod 10 minut
Zaběhnout souvisle 10 km
50 kliků na jeden zátah
10 shybů nadhmatem na jeden zátah
10 kliků na bradlech na jeden zátah
100 kg dřep
100 kg mrtvý tah
70 kg benchpress
Přemístit a vyrazit nad hlavu 30 kg jednoručku
Naučit se pořádně dřepy na 1 noze
Zvládnout výdrž ve stojce
Přibrat na 80 kg
Úspěšně absolvovat nějaký „girl name“ WOD
Naposledy upravil Reiben dne pá červen 24, 2011 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Ahoj,
v poslední době trénink dost flákám a teď se spíš připravuju na pořádný cvičení o prázdninách v posilovně.
Co se kliků týče, tak maximum opakování jsem nezkoušel. Ale můžu ti říct, že jsem v nich slabej jak čaj. Tak 20 jich dám určo, těch 30 bych možná vymáčknul ze všech sil, ale fakt nevím.
Dneska jsem do školy nešel. Se uklízely třídy, takže u toho být nemusím .
Přes den jsem odpočíval doma. Po obědě jsem vyrazil ke kamarádovi a měl jsem to štěstí, že jsem tam i cestou nazpátek chytnul strašnej slejvák, takže jsem byl mokrej až na kost .
Odpoledne jsem si dal takový pseudo-mix trénink.
19:20 – Večeře : cca 150 gramů kuřecího masa, volské oko z 1 vejce, pytel rýže, zelenina, kus melounu
22:00 – 2. večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
TRÉNINK :
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh)
Rozcvička :
3x10 burpees
Síla :
Kliky s adaptéry 3x12
Dřepy na 1 noze s dopomocí 5x5 - každá noha
Přítahy jednoručky k pasu (19kg) 4x8 - každá ruka
Trh s jednoručkou (19kg) 4x5 - každá ruka
Kliky mezi lavičkami 3x12
Bicepsové zdvihy s jednoručkami (24kg) 3x10
Výpony na 1 noze (6,5kg) 2x15- každá noha
Core :
10x Sed lehy s medicinbalem (5kg)
20x Russian twisty s medicinbalem (5kg)
60 sec. Plank
3x
COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
20 minut strečink
čas celkem - 64:40
Hodnocení tréninku : 8/10
- kliky po těch burpees nic moc, ale napumpování a procítění prsou na jedničku
- dřepy na jedné noze byly s dopomocí, ale už cítím, že tam ta síla bude
- přítahy jednoručky spokojenost, pěkně jsem z nich cítil záda¨
- trhy náročné, pořád se mi uvolňovalo závaží na jednoručce
- kliky mezi lavičkami, biceps i lýtka OK
- core spokojenost, pěkné procítění břicha
Celkově dneska celkem vydařený trénink. Něco mohlo být lepší, ale jinak jsem spokojený.
Zítra bych to viděl na nějaké to běhání. Buď si dám vytrvalost nebo HIIT. Když bude pršet tak asi doma tabata nebo něco podobného.
video dne :
DeFranco
čaues, promiň že budu mít debilní dotaz, ale co to je skákání panáků? To je nějaká novinka s chlastem? Co si pamatuju, tak my jsme teda skákali žabáky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru