|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orbb

|
Zaslal: út květen 24, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ta sobota by se mi taky hodila. Mám tréninky út-čt-so. Jinak stránky, jelikož jsou provizorní tak v pohodě (z mého pohledu "Iťáka"). _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
Chtěl bych si vyzkoušet TRX, ale 250 kč je pro mě docela dost za jeden trénink, takže Vás vyzývám...nechtěl by někdo jít se mnou na lekci TRX v LA. GYM ?? Cena je 120 kč, takže každej by dal jen 60 kč. Na datu bychom se dohodli. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Jo to je pravda  . Jo TRX je parada. Po hodine na tom jsem znicenej, jako kdybych ubehnul maraton
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
truxi
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
Fuj cola, zlatá kofola :D
|
|
| nahoru |
|
 |
pogman
|
Zaslal: st červen 22, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
Zdravím. Mohl by prosim nekdo pomoci s informacemi o crossfitu a Paleostrave?jelikoz se s tim seznamuju a na internetu toho moc neni. Potreboval bych nejaky jidelnicek a nevim jake jsou presna pravidla ,tim myslim napriklad kolik mam snist bilkovin za den,ovoce,zeleniny atd.Navod na nejake cviky take uplne nevim. Muzete mi nekdo prosim?
Na trenink bych videl tohle------,ale s tou stravou nevim. Mam ted 97 kg a chtelo by to tak 90 kg kvalitni sval.hmoty. Kolik mam ceho snist at mam trosku prehled? za kazdou odpoved predem dekuji
Moje sporty je MMA a posilka,ale posilku bych chtel prave nahradit crossfitem,ale zase me zajima jestli to je vubec pro me ta vyziva,protoze zatim neverim a nemam predstavu jak muzu vydrzet bez ryze,brambor a testovin
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st červen 22, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
na internetu se toho dá najít dost, stačí do googlu naťukat paleo diet či paleo recipes..
jinak na tvých 97 kilo budeš muset jet hodně tuků a bílkovin, jinak dost zhubneš si myslím.. ale určitě se to dá, takový Jason Khalipa má taky přes metrák a jede striktní paleo. docela dobře pořešenou stravu má svém logu SEVA, tak se mrkni k němu..
|
|
| nahoru |
|
 |
pogman
|
Zaslal: st červen 22, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | na internetu se toho dá najít dost, stačí do googlu naťukat paleo diet či paleo recipes..
jinak na tvých 97 kilo budeš muset jet hodně tuků a bílkovin, jinak dost zhubneš si myslím.. ale určitě se to dá, takový Jason Khalipa má taky přes metrák a jede striktní paleo. docela dobře pořešenou stravu má svém logu SEVA, tak se mrkni k němu.. |
Mno problemy jsou 2. Anglictina je muj nepritel,ale sem tam se da neco prelozit,jenze na off strankach treba crossfitu se vubec nevyznam a s paleodietou stejne. Crossfit plan bych videl tak jak to jel andre reinders. Ma to pojmenovane kondicni cviceni a je to na ytube,ale jeste nemuzu davat odkazy.Ale s tim jidlem je to prus.... snazim se jist co se ma,ale nemam poneti o mnozstvi. Pokud se to teda da mohu nekoho prosim poprosit a nejake ty info. Jason Khalipa jsem zkousel hledat,ale nesel jsem jen jeho jednostrankovou web. stranku.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st červen 22, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
doporučil bych ti zajít do Crossfit Praha, nebo L.A. gymu, poradí ti na místě s cvičením i se stravou..
já s angličtinou problém nemám, jsem takovej samouk, takže vše jedu podle sebe, cvičím už deset let, takže vím, co moje tělo snese a potřebuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
pogman
|
Zaslal: st červen 22, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | doporučil bych ti zajít do Crossfit Praha, nebo L.A. gymu, poradí ti na místě s cvičením i se stravou..
já s angličtinou problém nemám, jsem takovej samouk, takže vše jedu podle sebe, cvičím už deset let, takže vím, co moje tělo snese a potřebuje.. |
Mno budu muset asi nekdy na navstevu crossfit Praha,ikdyz to mam trosku zruky [Brno] Skoda,ze v Brne neni zadny takovy GYM,docela dost tu ten sport chybi.Ted je to tady sama Zumba a trampoliny.
Mno ja si se svym telem hraju a dokazu treba jit s vahou dolu nebo nahoru,jenze me tech 90 kg bude bohate stacit do MMA ,ale potrebuji Crossfit,protoze to je podle to co mi jako doplnek chybi.
|
|
| nahoru |
|
 |
pogman
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
| pogman napsal: | | elrubio napsal: | doporučil bych ti zajít do Crossfit Praha, nebo L.A. gymu, poradí ti na místě s cvičením i se stravou..
já s angličtinou problém nemám, jsem takovej samouk, takže vše jedu podle sebe, cvičím už deset let, takže vím, co moje tělo snese a potřebuje.. |
Mno budu muset asi nekdy na navstevu crossfit Praha,ikdyz to mam trosku zruky [Brno] Skoda,ze v Brne neni zadny takovy GYM,docela dost tu ten sport chybi.Ted je to tady sama Zumba a trampoliny.
Mno ja si se svym telem hraju a dokazu treba jit s vahou dolu nebo nahoru,jenze me tech 90 kg bude bohate stacit do MMA ,ale potrebuji Crossfit,protoze to je podle to co mi jako doplnek chybi. |
Tak jsem byl vcera na trenale a po fyz.strance uplne dead. Pripadlo me,jako bych nespal. Dneska odpoledne jsem si rekl,ze tu dietu radeji odlozim na takovou dobu,az zjistim jake mnozstvi a co presne. Tak kdyby nekdo nahodou nekdo nasel jidelnicek pro 97 kg mamuta ,ktery se snazi denne hybat,tak az mi napise prosim PM.. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 2:17 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|