Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta sobota by se mi taky hodila. Mám tréninky út-čt-so. Jinak stránky, jelikož jsou provizorní tak v pohodě (z mého pohledu "Iťáka").
Reiben

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,

Chtěl bych si vyzkoušet TRX, ale 250 kč je pro mě docela dost za jeden trénink, takže Vás vyzývám...nechtěl by někdo jít se mnou na lekci TRX v LA. GYM ?? Cena je 120 kč, takže každej by dal jen 60 kč. Na datu bychom se dohodli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tos me rozesmal :-D 120 je to na osobu, pokud vas bude vic. Takze 120 a ne 60
Reiben

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pořád lepší 120 než 250
cocman

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je pravda . Jo TRX je parada. Po hodine na tom jsem znicenej, jako kdybych ubehnul maraton
Loudy

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se z těch shybů v pondělí nemůžu pořád hýbat, když se chci protáhnout, tak to celkem bolí
cocman

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
truxi

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuj cola, zlatá kofola :D
pogman

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Mohl by prosim nekdo pomoci s informacemi o crossfitu a Paleostrave?jelikoz se s tim seznamuju a na internetu toho moc neni. Potreboval bych nejaky jidelnicek a nevim jake jsou presna pravidla ,tim myslim napriklad kolik mam snist bilkovin za den,ovoce,zeleniny atd.Navod na nejake cviky take uplne nevim. Muzete mi nekdo prosim?
Na trenink bych videl tohle------,ale s tou stravou nevim. Mam ted 97 kg a chtelo by to tak 90 kg kvalitni sval.hmoty. Kolik mam ceho snist at mam trosku prehled? za kazdou odpoved predem dekuji
Moje sporty je MMA a posilka,ale posilku bych chtel prave nahradit crossfitem,ale zase me zajima jestli to je vubec pro me ta vyziva,protoze zatim neverim a nemam predstavu jak muzu vydrzet bez ryze,brambor a testovin
elrubio

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na internetu se toho dá najít dost, stačí do googlu naťukat paleo diet či paleo recipes..

jinak na tvých 97 kilo budeš muset jet hodně tuků a bílkovin, jinak dost zhubneš si myslím.. ale určitě se to dá, takový Jason Khalipa má taky přes metrák a jede striktní paleo. docela dobře pořešenou stravu má svém logu SEVA, tak se mrkni k němu..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
pogman

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
na internetu se toho dá najít dost, stačí do googlu naťukat paleo diet či paleo recipes..

jinak na tvých 97 kilo budeš muset jet hodně tuků a bílkovin, jinak dost zhubneš si myslím.. ale určitě se to dá, takový Jason Khalipa má taky přes metrák a jede striktní paleo. docela dobře pořešenou stravu má svém logu SEVA, tak se mrkni k němu..

Mno problemy jsou 2. Anglictina je muj nepritel,ale sem tam se da neco prelozit,jenze na off strankach treba crossfitu se vubec nevyznam a s paleodietou stejne. Crossfit plan bych videl tak jak to jel andre reinders. Ma to pojmenovane kondicni cviceni a je to na ytube,ale jeste nemuzu davat odkazy.Ale s tim jidlem je to prus.... snazim se jist co se ma,ale nemam poneti o mnozstvi. Pokud se to teda da mohu nekoho prosim poprosit a nejake ty info. Jason Khalipa jsem zkousel hledat,ale nesel jsem jen jeho jednostrankovou web. stranku.
elrubio

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučil bych ti zajít do Crossfit Praha, nebo L.A. gymu, poradí ti na místě s cvičením i se stravou..
já s angličtinou problém nemám, jsem takovej samouk, takže vše jedu podle sebe, cvičím už deset let, takže vím, co moje tělo snese a potřebuje..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
pogman

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
doporučil bych ti zajít do Crossfit Praha, nebo L.A. gymu, poradí ti na místě s cvičením i se stravou..
já s angličtinou problém nemám, jsem takovej samouk, takže vše jedu podle sebe, cvičím už deset let, takže vím, co moje tělo snese a potřebuje..

Mno budu muset asi nekdy na navstevu crossfit Praha,ikdyz to mam trosku zruky [Brno] Skoda,ze v Brne neni zadny takovy GYM,docela dost tu ten sport chybi.Ted je to tady sama Zumba a trampoliny.
Mno ja si se svym telem hraju a dokazu treba jit s vahou dolu nebo nahoru,jenze me tech 90 kg bude bohate stacit do MMA ,ale potrebuji Crossfit,protoze to je podle to co mi jako doplnek chybi.
pogman

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pogman napsal:
elrubio napsal:

Mno budu muset asi nekdy na navstevu crossfit Praha,ikdyz to mam trosku zruky [Brno] Skoda,ze v Brne neni zadny takovy GYM,docela dost tu ten sport chybi.Ted je to tady sama Zumba a trampoliny.
Mno ja si se svym telem hraju a dokazu treba jit s vahou dolu nebo nahoru,jenze me tech 90 kg bude bohate stacit do MMA ,ale potrebuji Crossfit,protoze to je podle to co mi jako doplnek chybi.

Tak jsem byl vcera na trenale a po fyz.strance uplne dead. Pripadlo me,jako bych nespal. Dneska odpoledne jsem si rekl,ze tu dietu radeji odlozim na takovou dobu,az zjistim jake mnozstvi a co presne. Tak kdyby nekdo nahodou nekdo nasel jidelnicek pro 97 kg mamuta ,ktery se snazi denne hybat,tak az mi napise prosim PM.. Diky
cocman

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: