|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
Zjištěna příčina mých častých pocitů únavy. Mám nízký obsah cukru v krvi. Takže hurá na sladké věci. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Zjištěna příčina mých častých pocitů únavy. Mám nízký obsah cukru v krvi. Takže hurá na sladké věci. |
Bacha na to chlape, sladký věci nejsou zrovna ideální způsob, jak zvednout hladinu cukru v krvi. Krátkodobě ano, ale dlouhodobě určitě ne. Spíš se zaměř na komplexnější sachry, větší množství a vlákninu, která ustaluje hladinu cukru v krvi. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Pavelito napsal: | | Zjištěna příčina mých častých pocitů únavy. Mám nízký obsah cukru v krvi. Takže hurá na sladké věci. |
Bacha na to chlape, sladký věci nejsou zrovna ideální způsob, jak zvednout hladinu cukru v krvi. Krátkodobě ano, ale dlouhodobě určitě ne. Spíš se zaměř na koplexnější sachry, větší množství a vlakninu, která ustaluje hladinu cukru v krvi. |
Jo jo chápu, vlákniny mám dost, žitné chleby, racio, ovesná kaše, zelenina prakticky dennodenně _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Já jen, že skladký je OK, ale rozumně a rozhodně ne jako řešení na hladinu cukru v krvi. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak zrovna tady bych se nebal, ze to bude se sladkym prehanet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
váha 68, stále fullbody trenink _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
a na podzim bude pořádná objemovka, co? ale startovní váha 63 =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 18, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
S 10kg cinkou v ruce ze? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne září 18, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
zemřít se ctí jako anorektik není žádná ostuda... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po září 19, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
JEn se divím že i ta vaše demence se vyléčit nedá _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út září 27, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
27. září
Váha : 68
Snídaně:200g rýže s mlékem a skořicí
Svačina : 2 rohlíky, jogurt 250g
Oběd : 150g Kuřecí s rýži 3/4 sáčku a brokolice
Pred tréninkem : 100g rozinek
Trénink:
5x15-50kg DŘEP
5x10-25kg PŘÍTAHY VELKÉ ČINKY
1x10- 50kg; 1x8-55kg; 2x6-60kg;1x4-65kg BENCHPRESS
3x10 Peck-Deck
3x20 Hyperextenze 10kg závaží
3x15 Biceps s EZ
3x10 Kliky na bradlech s vlastní váhou
3x15 Kroužení jednoručkami 21kg
3x20 zkracovačky
3x20 přítahy kolen
Po tréninku gainer 2 odměrky compress big
Potreninkové jídlo : Těstoviny 150g, 100g šunky, rajče
Snack: Tousty se šunkou a sýrem
Večeře: bude nejspíše omeleta z 2 celých vajec a 6 bílků, 2 chleby
Před spaním: Tvaroh s medem a piškoty
Noc: Cottage a 2 rohlíky plus protein 1 odměrka Myofusion _________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne út září 27, 2011 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 27, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Bomba, zase začínáš psát? :) Pořádně bouchej a žer, co Ti tu píšou nečti, fandim ti chlape :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út září 27, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Bomba, zase začínáš psát? :) Pořádně bouchej a žer, co Ti tu píšou nečti, fandim ti chlape :) |
já si to píšu pořád, akorát ne sem no, posilování je moje nová droga no...hledám různé treninky na bodybuilding.com hlavně a střídám to a je to super no _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: út září 27, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Fotku! Pokud je to možné, rád bych viděl ten progress. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|