Dneska kompletní regenerace. Kromě krátké odpolední projížďky na kole, celý den jen relaxuju. Večer jdu s kamarády na poker .
Zítra další trénink v posilovně, tentokrát u nás ve městě.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne pá červenec 15, 2011 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Posilka Pečky
Full body rutina
Týden 1/4
Trénink 3/12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Rozcvička :
100 days burpee challange day 14 (14x)
Trénink :
Shyby podhmatem - 5,5,3,3,2,2 (celkem 20)
Výpady s jednoručkami 3x12 - 20 kg
Benchpress 3x12 - 35 kg
Tlaky s jednoručkami ve stoje 3x6 - 28 kg
Tricepsové tlaky s jednoručkou obouruč za hlavou 3x8 - 16kg,14,14
Zdvih kolen ve visu 2x15
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- u shybů nebyla vůbec síla
- výpady OK, pěkné procítění nohou
- bench OK
- tlaky s JČ, trochu jsem přestřelil váhu, takže jsem dal jen 3 série po 6 opak.
- tricepsové tlaky s jednoručkou za hlavou, 1. série moc těžká, tak jsem dal na další 2 menší váhu
- na konec zdvih kolen ve visu, spíš než břicho mi to devastovalo ruce, jen se udržet na té hrazdě po dobu celé série byl docela problém
Celkově mám z dnešního tréninku rozporuplné pocity. Shyby mě těžce zklamaly, ještě nedávno jsem dával 5x4 nebo 4x5 a teď jsem nebyl schopný ani 3x5. Na druhou stranu výpady i bench byl OK. U tlaků jsem si dal zbytečně větší váhu a u cviku na triceps taktéž.
Každopádně zítra běh, v neděli volno a v pondělí trénink v LA.GYMU, kam se už dost těším. Je tam totiž úplně jiná atmosféra a celkově se mi tam cvičí líp než v naší městské mini posilce.
video dne :
tak přesně takhle se to nemá dělat
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Naposledy upravil Reiben dne so červenec 16, 2011 8:01 pm, celkově upraveno 1 krát
začátek :
100 days burpee challange day 15 (15x)
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
7x
čas celkem - 10:30
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Nedávno jsem psal,. že budu chodit běhat 1x HIIT a 1x týdně vytrvalostně, ale nakonec jsem to přehodnotil a 4 týdny budu běhat jen HIIT. Nabere se u toho větší kondička, je to kratší a líp se u toho budujou svaly.
Jinak dneska pohodička. Nebylo ani moc teplo, takže to šlo pěkně. Zítra volno a v pondělí začíná 2. týden full body rutinky.
video dne :
Ráno jsem se vážil a mám těch cca 76 kg a pořád to jde nahoru. Od konce dubna mám tím pádem nahoře 5 kg a od prosince celkově 10 kg. Pomalu ale jistě se blížím k 80 kg .
Dneska kompletně regenerační den. Dopoledne jsem na chvíli vytáhnul kolo, ale jinak odpočinek. Odpoledne jsem si šel i nahodinku lehnout.
Zítra LA.GYM.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 500 ml plnotučného mléka, hrst rozinek, hrst mandlí, skořice), banán... hustá snídaně , těch vloček bylo přes 200 gramů
10:10 – Přesnídávka : jogurt holladia, 4x racio.. jsem vůbec neměl hlad po té snídani, jsem se do tohohle jídla musel nutit
LA.GYM Praha
Full body rutina
Týden 2/4
Trénink 4/12
WARM UP
Rozcvička :
100 days burpee challange day 16,17 (33x)
Trénink :
Dřepy 4x8 - 63 kg
Benchpress 4x8 - 40 kg
Přítahy velké činky k pasu 4x8 - 25 kg
Bicepsové zdvihy s velkou činkou 3x10 - 20 kg
Farmers walk s jednoručkami 3x60 metrů - 20 kg/ jednoručka
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- dřepy sice nebyli easy, ale nižší počet opakování a větší váha mi určitě sedí lépe než menší váha a hodně opak.
- bench byl OK, nic nebylo na krev
- přítahy činky v předklonu, připadalo mi to nějaké lehké, ale zatím jsem tento cvik dělal po 2x v životě, takže s vahou zatím budu opatrný
- biceps jen tak lehce, aby se neřeklo
- farmers walk, vzal jsem si moc lehké jednoručky, proto jsem musel chodit aspoň těch 60 metrů, příště si vezmu alespoň 2x25 kg
- břicho lehce
Celkově dneska velmi vydařený trénink. Vše šlo jak po másle a celé mi to pěkně uteklo.
Zbytek dne odpočinek. Zítra buď HIIT nebo pokud bude ošklivo, tak doma tabata apod.
video dne :
..motivace
začátek :
100 days burpee challange day 18 (18x)
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
8x
čas celkem - 12:00
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Od minule jsem přidal další interval. Žádné problémy mi to nezpůsobilo a běželo se mi pěkně.
Zbytek dne odpočinek. A zítra opět posilka , už se těším na mrtvoly.
video dne :
nadlidská síla
Dopoledne jsem vytáhnul kolo a chvíli se projel na čerstvém vzduchu. Jinak celý den odpočinek a odpoledne šlofíček .
Dneska byla v plánu návštěva LA.GYMu, ale z finančních důvodů jsem to dneska musel přesunout do naší městské (sociální) mini posilky. Docela jsem z toho byl naštvanej, ale nakonec to byla paráda.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 500 ml polotučného mléka, hrst rozinek, skořice), banán
Posilka Pečky
Full body rutina
Týden 2/4
Trénink 5/12
WARM UP
Rozcvička :
100 days burpee challange day 19 (19x)
Trénink :
Mrtvý tah 4x8 - 55 kg
Tlaky s velkou činkou 4x8 - 25 kg
Čelní dřepy 4x8 - 35 kg
Zadní kliky 3x10 - 6 kg
Výpony na multipressu 3x15 - 25 kg, 30, 30
Plank 2x70 sekund
Russian twist 2x15 (na obě strany) - 5 kg
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
- mrtvé tahy paráda, tenhle cvik jsem si spolu se zadníma dřepama strašně zamiloval , už se těším na příští středu, kdy budou série po 5ti opak.
- tlaky na pohodičku
- čelní dřepy OK, jen si moc ještě nedávám vzpěračskej úchop a činku držím jak, když dělám tlaky na ramena
- zadní kliky OK
- výpony na multipressu jsem si dával po 1x, ale skvěle jsem z toho lýtka cítil, příště musím váhu navýšit alespoň na 50 kg
- plank i russian twisty OK
Celkově dnešní trénink veliká spokojenost. Všechny cviky šly podle plánu a moc mě to bavilo. Navíc jsem se u toho krásně odreagoval.
Zítra pokud se podaří počasí, tak běh (HIIT), když ne, tak si dám něco doma.
video dne :
úsměvné video
Včera jsem psal, že na dnešek je v plánu běh. Musel jsem ho, ale odložit na sobotu, protože dneska jsem jel k doktorovi na vakcínu, po který nemůžu v den aplikace dělat žádnou fyzickou zátěž.
Takže celý den jen odpočinek. Zítra posilka dle plánu.
15:30 – Svačina : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, skořice, hrst rozinek, jablko)
18:30 – Večeře : těstoviny + sýr, zelenina
21:30 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
video dne :
Posilka Pečky
Full body rutina
Týden 2/4
Trénink 6/12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink :
Shyby podhmatem - 5,5,4,2,1 (celkem 17x)
Výpady s jednoručkami 4x8 - 28kg (14kg - jednoručka)
Benchpress 4x8 - 40 kg
Tlaky s jednoručkami 3x12 - 20 kg (10kg - jednoručka)
Tricepsové tlaky s jednoručkou obouruč za hlavou 3x10 - 14 kg
Zdvih kolen ve visu 3x12
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
- dneska jsem vynechal burpees, dám si je zítra formou samostatného tréninku
- shyby katastrofa, zdá se mi, že každým tréninkem se jen zhoršuju
- benchpress OK
- tlaky jen lehce
- triceps OK
- zdvihy kolen, opět dost náročné, co se týče úchopu, břicho by, ale sneslo víc
Hned ze začátku mě těžce zklamaly ty shyby, pořád není síla, takže v příštím tréninkovém programu se na ně zaměřím a prostě se v nich musím zlepšit !
Jinak celkově mě trénink moc nebavil (páteční tréninky mě celkově nebaví). Každopádně zítra doženu všechny zameškané burpees a dám si je formou tréninku.
video dne :
barbell complex
WARM UP
100 days burpee challange days 20,21,22,23 (86x)
čas - 9:40
COOL DOWN
15 minut strečink
Dobrej humáč. Takhle zřízenej jsem už nebyl dlouho. Každopádně zítra odpočinek a v pondělí posilka.
video dne :
motivace
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru