|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jasne ze pak zacnu prvni dva tydny nejakym fullbody a pak teprve naplno , nemusim se odvarit hned zezacatku ze |
a jseš rozhodnut ??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
super , to jsem chtěl slyšet že první je strava :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
bohuzel jsem si tohle v posledni dobe rikal furt a ty treninky docela ojebaval  musim si najit sparinga
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bohuzel jsem si tohle v posledni dobe rikal furt a ty treninky docela ojebaval musim si najit sparinga |
přijed k nám a podíváme se na tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
A jake ze jsou ted momentalne plany na nasledujici sezonu nebor radeji rekneme na nasledujichich par tydnu :) ? Kulturista, strongman, vzperac, powerlifter, fighter nebo zkusis vsechno? Jen se ptam, at mam prehled. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak sem k arsenalu zdrave stravy pridal i nutelu a marmeladu , zmena je zivot |
jojo, taková zdravá strava je nejlepší...ale myslím že to nezůstane jen u marmelády a nutely
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
tak jsem se dneska od securitaka ve firme dozvedel ze 5min od prace mam fitko , kde je mesicni permice za 35e a kdykoliv 30min sportovni masaz 3x tydne zdarma  to brzo kdyz za dva tydny frcim
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|