|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po červen 27, 2011 5:35 am Předmět: |
|
|
to víš moc lidí asi nebylo v USA, takže ti logicky nemůžou pomoct, kde sehnat protein _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 27, 2011 6:47 am Předmět: |
|
|
ak si v USA,mas tam najvacsi eshop na svete s najlepsimi cenami,to nemas adresu a kreditku? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po červen 27, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
A o tom to prave je. Ja zadnej eshop nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po červen 27, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 1:56 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 6:55 am Předmět: |
|
|
u tyhle ,,neformy,, bude slintat 90% chlapecku..  co resi jestli zrat 2g nebo 2.5g B a jestli k tomu pytliku rejze maji dat zrko navic nebo ne..a zdravy vs. nezdravy tuky..
za me forma na
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 7:13 am Předmět: |
|
|
Forma super!
Ale ta paleo dieta sa na povodnu akosi nepodoba
Drzim palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 09, 2011 7:31 am Předmět: |
|
|
forma pěkná... budou i nějaké fotky z tvého místa pobytu, pláže atd,. ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Forma super!
Ale ta paleo dieta sa na povodnu akosi nepodoba
Drzim palce. |
No je pravda, ze sem si ten princip paleo diet lehce upravil . Ale ja to ted beru tak, ze az se vratim zpatky do cech, tak se tomu budu venovat zpatky na 100%. Protoze tohle stravovani mi nevyhovuje ani trochu
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so září 17, 2011 6:04 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 25, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Takze jelikoz uz jsem z USA doma, tak budu mit opet cas na psani logu. Cinku jsem nedrzel v ruce 4 mesice a necvicil zhruba 2, takze zacatky budou krusny. A stejny to je i s jidlem. Dneska je jeste posledni den, kdy jim "normalne" a od zitrka je to uz opet striktni paelo diet plus diary.
Foto dodam pozdeji, aby byl z ceho porovnavat.
Jinak uz jsem od zitrka v posilovne, takze kdo chce prijit, tak budu jenom rad. Dovezl jsem si dvojici AB-MAT a dvojici gymnastickych kruhu, takze je za nekolik dni, uz budou pridelany a budou se moct vesele delat muscle upy  ...takze pripominam..prvni navsteva zdarma
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne září 25, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Takze jelikoz uz jsem z USA doma, tak budu mit opet cas na psani logu. Cinku jsem nedrzel v ruce 4 mesice a necvicil zhruba 2, takze zacatky budou krusny. A stejny to je i s jidlem. Dneska je jeste posledni den, kdy jim "normalne" a od zitrka je to uz opet striktni paelo diet plus diary.
Foto dodam pozdeji, aby byl z ceho porovnavat.
Jinak uz jsem od zitrka v posilovne, takze kdo chce prijit, tak budu jenom rad. Dovezl jsem si dvojici AB-MAT a dvojici gymnastickych kruhu, takze je za nekolik dni, uz budou pridelany a budou se moct vesele delat muscle upy ...takze pripominam..prvni navsteva zdarma |
Zítra v cca 1300 jsem tam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|