Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

my máme třeba na benči osu, která hodně klouže a má moc jemný vroubkování, takže tam si taky beru molitany.. na MT/dřep je úplně jiná osa (tlustší) a vroubkování má jak kdyby to bylo osypaný hřebíkama, tak tam už nemám šanci používat molitany a spoléhám se jen na své mužné ruce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já je používám, když se mi ruce kloužou.

myval: U nás cvičí chlap a pokaždé má dvě mikiny i teď v létě a snad to ani nepere.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Old school tip jednoho borce strkat po tréninku ruk ruce po loket do umyvadla s teplou vodou a my jak mladí blbci se potom hádali o místo u umyvadla Jo bývaly to časy.
Reiben

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic.
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Tak molitany chápu a tahovejch cviků, ale na bench? Aspíš to vypadalo, že je tam má, aby si "neotlačil dlaně", než aby se mu neklouzaly ruce. Ale jak jsem psal, spíš mě sralo, jak dlouho tam oxidoval..

Taky si je beru. Zvlášť v létě, když se mi potěj ruce, tak se mi nepříjemně rozjíždí úchop (bez molitanu).
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic .

A co mel jako delat? I kdyz co vis, treba si pak doma pustil plyn
Revin

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic.

Jo, tohle také nesnáším když někdo nechá tyč plnou kotoučů. Nejhorší je to u legpressu a hlavně jak nějaká holka má pak sundavat nějakých 10 x 20kg kotoučů... no je to lenost neuklízet po sobě.
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mně jediný, co na tom vadí je, že se kurví osy. Na druhou stranu jsem rád, že pak nemusím po posilce bojovat o kotouče, protože jich je u nás málo, a když se tam sejdou 3 lidi, co chcou jet nějaký základní cviky, tak to bývá celkem problém.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Revin napsal:

Jo, tohle také nesnáším když někdo nechá tyč plnou kotoučů. Nejhorší je to u legpressu a hlavně jak nějaká holka má pak sundavat nějakých 10 x 20kg kotoučů... no je to lenost neuklízet po sobě.

Ber to ako prilezitost oslovit a ponuknut pomoc nejakej peknej kocke, ktora tam bude stat a bezradne pozerat smutnymi ocami...

Ja som raz mal tu cest ponuknut pomoc dvom zenam. Jedna mladucka s postavou modelky, druha trosku starsia od prvej, mozno nieco po 30. Zlozil som im dvacky z olympijskej cinky a cudoval som sa ich divnemu usmevu. Vyznam som pochopil az vtedy, kedy ta druha tahala sumo deadlift 160kg... Tak som k nej prisiel a opytal sa, ci sa pobavila... Usmiala sa so slovami, ze to sa jej stava Takze klidek.
Culda13

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic.

a jak tu činku nakládáte ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
Reiben napsal:
Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic.

a jak tu činku nakládáte ?

Já takhle jezdil tlaky na ramena v sedě, šikmej bench a dřepy ve školní posilce... a buď to musej chytře sundavat/nandavat dva, nebo tam jednoduše přemístíš tyč s jedním železem na každý straně
Pamatuju si ale, že sem tam jednou šel dřepy asi se 130 a docela sem se bál, aby to bradla vydržela... tím spíš, když vysela v žebřinách :D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím hubenější lemro v co nejdebilnější obuvi (žabky) vleze do posilovny, tím vyšší šance že bude drtit biceps na osm způsobů a vlítne na krčení ramen. Dneska mi to došlo.
Sei

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Čím hubenější lemro v co nejdebilnější obuvi (žabky) vleze do posilovny, tím vyšší šance že bude drtit biceps na osm způsobů a vlítne na krčení ramen. Dneska mi to došlo.

lemro a žabky
Hlavicze

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když má žáby, tak to je ještě ok.... nejhorší je, když ti chlupatej Iráčan vleze bez ručníku naboso na rotoped a ostatní stroje, navíc bez šortek.... má takový ty trenky, silonky, uplý, že je vidět všechno.... nebo když si v koupelce čistí před zrcadlem zuby a aby to nebylo málo tak si oholí podpaží... strašný...
Hlavicze

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a když se udělá průvan, tak ty chlupy tam vidíš ještě druhej den...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: