|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
Tak já je používám, když se mi ruce kloužou.
myval: U nás cvičí chlap a pokaždé má dvě mikiny i teď v létě a snad to ani nepere. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Old school tip jednoho borce strkat po tréninku ruk ruce po loket do umyvadla s teplou vodou a my jak mladí blbci se potom hádali o místo u umyvadla  Jo bývaly to časy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Tak molitany chápu a tahovejch cviků, ale na bench? Aspíš to vypadalo, že je tam má, aby si "neotlačil dlaně", než aby se mu neklouzaly ruce. Ale jak jsem psal, spíš mě sralo, jak dlouho tam oxidoval.. |
Taky si je beru. Zvlášť v létě, když se mi potěj ruce, tak se mi nepříjemně rozjíždí úchop (bez molitanu). _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 6:25 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic . |
A co mel jako delat? I kdyz co vis, treba si pak doma pustil plyn _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 6:27 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Dneska v posilovně, borec dělal dřepy asi se 100 kg. Pak se ho ptám kolik má ještě sérií, mi řekl, že poslední. Tak to dojel a odešel pryč a já čumím jak buk, že nesundal kotouče a už šel cvičit něco jinýho. Tohle samo o sobě mě dokázalo nasrat. Problém je v tom, že u nás nemáme klec na dřepy, ale dřepuje se u bradel připevněných na žebřinách. Po odjetí série se tam pak prostě zacouvá a činka se položí na bradla. Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. No a tak borcovi říkám jestli mi nepomůže ty kotouče laskavě sundat. Čuměl na mě jak kdybych ho prosil ať mi půjčí milion, ale nakonec mi teda šel pomoct. Jak tak sundávám ty kotouče postupně, tak on vzal poslední 3 najednou, takže, co se nestalo činka se převážila a letěla na mě. Naštěstí narazila do zdi, kde odloupla kus omítky a ne do mojí hlavy. Borec na mě čumí jak debil a já ještě otřesenej říkám: "tyvole jsem se lek". On :"jo, já taky" a de si cvičit bicák jak kdyby nic. |
Jo, tohle také nesnáším když někdo nechá tyč plnou kotoučů. Nejhorší je to u legpressu a hlavně jak nějaká holka má pak sundavat nějakých 10 x 20kg kotoučů... no je to lenost neuklízet po sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 13, 2011 6:32 am Předmět: |
|
|
Tak mně jediný, co na tom vadí je, že se kurví osy. Na druhou stranu jsem rád, že pak nemusím po posilce bojovat o kotouče, protože jich je u nás málo, a když se tam sejdou 3 lidi, co chcou jet nějaký základní cviky, tak to bývá celkem problém. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. |
a jak tu činku nakládáte ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | Reiben napsal: | | Problém je při sundavání kotoučů, kdy se lehce stane, že 1 strana se převáží a činka letí k zemi jak nic. |
a jak tu činku nakládáte ? |
Já takhle jezdil tlaky na ramena v sedě, šikmej bench a dřepy ve školní posilce... a buď to musej chytře sundavat/nandavat dva, nebo tam jednoduše přemístíš tyč s jedním železem na každý straně
Pamatuju si ale, že sem tam jednou šel dřepy asi se 130 a docela sem se bál, aby to bradla vydržela... tím spíš, když vysela v žebřinách :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
Čím hubenější lemro v co nejdebilnější obuvi (žabky) vleze do posilovny, tím vyšší šance že bude drtit biceps na osm způsobů a vlítne na krčení ramen. Dneska mi to došlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: út srpen 16, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
když má žáby, tak to je ještě ok.... nejhorší je, když ti chlupatej Iráčan vleze bez ručníku naboso na rotoped a ostatní stroje, navíc bez šortek.... má takový ty trenky, silonky, uplý, že je vidět všechno.... nebo když si v koupelce čistí před zrcadlem zuby a aby to nebylo málo tak si oholí podpaží... strašný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: út srpen 16, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
a když se udělá průvan, tak ty chlupy tam vidíš ještě druhej den...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|