SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Hlavicze

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čusky,koupil jsem si teď na zkoušku jeden gainer... po jeho vypití chodím permanentně do 15 minut srát.... má ho tedy cenu pít? Neprojede jen mnou? dik, nevím si rady....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Partridge

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavicze napsal:
čusky,koupil jsem si teď na zkoušku jeden gainer... po jeho vypití chodím permanentně do 15 minut srát.... má ho tedy cenu pít? Neprojede jen mnou? dik, nevím si rady....

Jaký?
Hlavicze

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus přidat vodu nebo ubrat prášek.
Culda13

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dáváš do vody nebo do mléka ?
Hlavicze

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sypu jej do vody... dik za rady, ale ptal jsem se na to, zda-li ten prášek mnou jen neprojede (za těch 15 minut)...
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem chodil hezky srát, bylo to toším z BIGu. Teď mám Whey Gainer od Aminostaru a nemám stím problém , pak chci zkusit extrifit palatinose
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palatinose mam. Nechci na něj pořád házet bahno ale hrozně mě vytáčí, jak práší a jak se lepí v šejkru a je toho víc.. Ani 10 minut třepání nepomůže.. Složením je to asi špice ale mě jako běžného uživatele naprosto zklamal.
nanobeast

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem ochutnal v posilce po prvnim poradnem cviceni Sci tec jumbo s bananem a mlekem..no je to strasna mnamka..koukal sem i na slozeni a vypada dost dobre..pristi mesic objednam pixlu...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Palatinose mam. Nechci na něj pořád házet bahno ale hrozně mě vytáčí, jak práší a jak se lepí v šejkru a je toho víc.. Ani 10 minut třepání nepomůže.. Složením je to asi špice ale mě jako běžného uživatele naprosto zklamal.

Práší? A neměl tady na fóru náhodou asi před měsícem Extrifit reklamu, že nepráší, nepění atd.?
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky lepí jak svi*ě! každej den dostávam tu sračku půl hodiny z šejkru, ani 10 minut agresivního míchání nepomáhá.

Je to dobrá zkušenost, příště prostě tenhle gainer ne.e.

A reklama byla myslím na jejich protein, kterej je dokonalej ve všech směrech
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Taky lepí jak svi*ě! každej den dostávam tu sračku půl hodiny z šejkru, ani 10 minut agresivního míchání nepomáhá.

Je to dobrá zkušenost, příště prostě tenhle gainer ne.e.

Jestli je to fakt pravda tak je to amatérismus, ale hlavně vrchol nehoráznosti, když lžou v reklamě co tady byla nahoře v tom banneru po té diskuzi o WheyCore že pění a práší (nehledě na to, že exaktně lhali už vícekrát např. že mají první hydro v ČR). Šašci
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Tak Ti nevím, já mám zkušenost teď ze čtvrtka a pátku, kdy jsem si ho otevřel a párkrát vzal a prašnost je taková, že když do toho sáhnu odměrkou, nad ní se zapráší, ale toť vše (resp. nespozoroval jsem nic, co by mi vadilo) a co se týče rozpustnosti, samotný obsah se v šejkru (klasickém aminostárovském se sítkem) rozpustil snadno (třeba jsem ale třepal hodně, nevím, z mého pohledu normálně). Dole v rozích mi pak trochu zůstalo, to je pravda. Spíš se mi nelíbilo, že je jen v čokoládové příchuti, protože tu já nějak od přírody nerad. Každopádně chápu, že já nejsem vzorek běžného uživatele a tak můj názor nemusí být relevantní.

ShawnRay napsal:
Jestli je to fakt pravda tak je to amatérismus, ale hlavně vrchol nehoráznosti, když lžou v reklamě co tady byla nahoře v tom banneru po té diskuzi o WheyCore že pění a práší (nehledě na to, že exaktně lhali už vícekrát např. že mají první hydro v ČR). Šašci

Na reklamě o neprášivosti byl Professional WPC 80, tzn. to asi dost těžko můžeš porovnávat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: Ale to je přece ve finále jedno jestli ej to gainer, nebo protein. Oni dají reklamu a vychválí výrobek A, ale že to stejný jim dělá výrobek B je už jedno
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Ronnie: Ale to je přece ve finále jedno jestli ej to gainer, nebo protein. Oni dají reklamu a vychválí výrobek A, ale že to stejný jim dělá výrobek B je už jedno

Tak ale v tom pravdu nemáš, to je stejné, jako kdyby ses podíval na aktuální reklamu třeba na hybridní BMW X6 a s pěti smejlíky se smál výrobci, že jeho Z4 neumí rekuperovat energii.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: