|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Hlavicze
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
čusky,koupil jsem si teď na zkoušku jeden gainer... po jeho vypití chodím permanentně do 15 minut srát.... má ho tedy cenu pít? Neprojede jen mnou? dik, nevím si rady....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Partridge

|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Hlavicze napsal: | | čusky,koupil jsem si teď na zkoušku jeden gainer... po jeho vypití chodím permanentně do 15 minut srát.... má ho tedy cenu pít? Neprojede jen mnou? dik, nevím si rady.... |
Jaký? _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
Zkus přidat vodu nebo ubrat prášek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt srpen 18, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
dáváš do vody nebo do mléka ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
sypu jej do vody... dik za rady, ale ptal jsem se na to, zda-li ten prášek mnou jen neprojede (za těch 15 minut)...
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 5:53 am Předmět: |
|
|
Taky sem chodil hezky srát, bylo to toším z BIGu. Teď mám Whey Gainer od Aminostaru a nemám stím problém  , pak chci zkusit extrifit palatinose
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so září 17, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
dneska sem ochutnal v posilce po prvnim poradnem cviceni Sci tec jumbo s bananem a mlekem..no je to strasna mnamka..koukal sem i na slozeni a vypada dost dobre..pristi mesic objednam pixlu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 17, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Palatinose mam. Nechci na něj pořád házet bahno ale hrozně mě vytáčí, jak práší a jak se lepí v šejkru a je toho víc.. Ani 10 minut třepání nepomůže.. Složením je to asi špice ale mě jako běžného uživatele naprosto zklamal. |
Práší? A neměl tady na fóru náhodou asi před měsícem Extrifit reklamu, že nepráší, nepění atd.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 17, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
Taky lepí jak svi*ě! každej den dostávam tu sračku půl hodiny z šejkru, ani 10 minut agresivního míchání nepomáhá.
Je to dobrá zkušenost, příště prostě tenhle gainer ne.e.
A reklama byla myslím na jejich protein, kterej je dokonalej ve všech směrech
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 17, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Taky lepí jak svi*ě! každej den dostávam tu sračku půl hodiny z šejkru, ani 10 minut agresivního míchání nepomáhá.
Je to dobrá zkušenost, příště prostě tenhle gainer ne.e. |
Jestli je to fakt pravda tak je to amatérismus, ale hlavně vrchol nehoráznosti, když lžou v reklamě co tady byla nahoře v tom banneru po té diskuzi o WheyCore že pění a práší (nehledě na to, že exaktně lhali už vícekrát např. že mají první hydro v ČR). Šašci
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 17, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Palatinose mam. Nechci na něj pořád házet bahno ale hrozně mě vytáčí, jak práší a jak se lepí v šejkru a je toho víc.. Ani 10 minut třepání nepomůže.. Složením je to asi špice ale mě jako běžného uživatele naprosto zklamal. |
Tak Ti nevím, já mám zkušenost teď ze čtvrtka a pátku, kdy jsem si ho otevřel a párkrát vzal a prašnost je taková, že když do toho sáhnu odměrkou, nad ní se zapráší, ale toť vše (resp. nespozoroval jsem nic, co by mi vadilo) a co se týče rozpustnosti, samotný obsah se v šejkru (klasickém aminostárovském se sítkem) rozpustil snadno (třeba jsem ale třepal hodně, nevím, z mého pohledu normálně). Dole v rozích mi pak trochu zůstalo, to je pravda. Spíš se mi nelíbilo, že je jen v čokoládové příchuti, protože tu já nějak od přírody nerad. Každopádně chápu, že já nejsem vzorek běžného uživatele a tak můj názor nemusí být relevantní.
| ShawnRay napsal: | Jestli je to fakt pravda tak je to amatérismus, ale hlavně vrchol nehoráznosti, když lžou v reklamě co tady byla nahoře v tom banneru po té diskuzi o WheyCore že pění a práší (nehledě na to, že exaktně lhali už vícekrát např. že mají první hydro v ČR). Šašci |
Na reklamě o neprášivosti byl Professional WPC 80, tzn. to asi dost těžko můžeš porovnávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 17, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Ronnie: Ale to je přece ve finále jedno jestli ej to gainer, nebo protein. Oni dají reklamu a vychválí výrobek A, ale že to stejný jim dělá výrobek B je už jedno |
Tak ale v tom pravdu nemáš, to je stejné, jako kdyby ses podíval na aktuální reklamu třeba na hybridní BMW X6 a s pěti smejlíky se smál výrobci, že jeho Z4 neumí rekuperovat energii.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|