Já i v létě většinou cvičím ve dvou tričkách. V zimě tričko a přes to mikinu. Nesnáším průvan na mokrých zádech/ramenech. Radši se potím než abych stydnul.
Přesně
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Mam podobnýho kamaráda, začal stejně jako já a zvedá váhy o kterých se mi ani nezdá. Do fitka jde jednou za tejden a AS nebere, na výživu kašle. Holt ty geny no, jeho táta kdysi bejval přeborník.
Mam podobnýho kamaráda, začal stejně jako já a zvedá váhy o kterých se mi ani nezdá. Do fitka jde jednou za tejden a AS nebere, na výživu kašle. Holt ty geny no, jeho táta kdysi bejval přeborník.
JJ já chodím s kamarádem a cvičíme stejně dlouho, věnujeme se tomu přibližně stejně, on možná ještě o něco méně a stejně zvedá skoro dvojnásobné váhy co já, genetika je genetika
JJ já chodím s kamarádem a cvičíme stejně dlouho, věnujeme se tomu přibližně stejně, on možná ještě o něco méně a stejně zvedá skoro dvojnásobné váhy co já, genetika je genetika
A máte i stejný treninkový plán?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jaký váhy a jak dlouho cvičí?
Takových 6 měsíců ve fitku. 100kgx2 na bench, ramena v multipresu cvičí se 75.. zrovna na tohle jsem čuměl jak puk. Legpress cvičí s 260 ale techniku jsem neviděl.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Já prostě nechápu jak lidi můžou místo vody při cvičení pít víno, mezi sériema kouřit cigarety, cvičit, jen prsa,biceps a trapézy a jako po tréningové jídlo si dát pivo a česnekové brambůrky nebo oříšky a pak tvrdit, že kreatin je sračka, protože kámoš jednoho znich je stoho impotentní.
Když docvičej tak si udělaj kafe a zapijou tim tabletu kratinu a myslej si, že budou korby.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Já prostě nechápu jak lidi můžou místo vody při cvičení pít víno, mezi sériema kouřit cigarety, cvičit, jen prsa,biceps a trapézy a jako po tréningové jídlo si dát pivo a česnekové brambůrky nebo oříšky a pak tvrdit, že kreatin je sračka, protože kámoš jednoho znich je stoho impotentní.
Když docvičej tak si udělaj kafe a zapijou tim tabletu kratinu a myslej si, že budou korby.
Pokud je někdo schopnej růst i po litru rumu před posilováním, proč ne? Ať si dotyčný chlastá třeba denaturák. Potom jak zachází se svým zdravím mi jaksi nic není...
Jestli ho cigara na fyzický kondici nějak extra nelimitujou a nebo mu to nevadí, tak je to taky jeho věc. A kreatin sračka je... s tim nelze než souhlasit
No a zrovna znám asi 3 případy, co to takhle řešili, že si po každým tréninku zašli na několik piv a jejich životospráva stála taky pěkně za h*vno a kupodivu svalově rostli i tak
Takže tvrzení, že člověk co chlastá alkohol není schopnej svalovýho rozvoje je taky pěknej blábol, kterej si někdo usmyslel a polovina lidí se toho chytla.
Takže tvrzení, že člověk co chlastá alkohol není schopnej svalovýho rozvoje je taky pěknej blábol, kterej si někdo usmyslel a polovina lidí se toho chytla.
Ne že není schopen, ale má regeneraci zeslabenou. Tudíž bez chlastu by rostl lépe
Ja suhlasim s nazorom, ze je to kazdeho vec jak si to zariadi a ci to robi dobre alebo blbe :)
Niekto ma vlohy na silovy sport, uspokoji sa s vykonmi ktore ma lebo sa porovnava s ludmi okolo, ktori na to mozno vlohy nemaju.
Ak clovek nechce a nema zaujem ani len pomysliet na to, ze by nieco vo svojej zivotosprave zmenil, nema cenu vobec o tom s nim debatovat alebo sa mu nieco snazit povedat.
A pritom mozno keby tomu dal to, co treba, alebo minimalne tomu dal to co ti ostatni bez genetiky tak by sam nechapal kde by sa vykonom dostal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru