Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Já i v létě většinou cvičím ve dvou tričkách. V zimě tričko a přes to mikinu. Nesnáším průvan na mokrých zádech/ramenech. Radši se potím než abych stydnul.

Přesně
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
souhlas ,kámoš začal někdy v lednu , pořád kouří chlastá a používá AS a vypadá hodně slušně a to nemluvím o tom jaké má váhy .

tomu neverim nebo je to dobry kokot
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam podobnýho kamaráda, začal stejně jako já a zvedá váhy o kterých se mi ani nezdá. Do fitka jde jednou za tejden a AS nebere, na výživu kašle. Holt ty geny no, jeho táta kdysi bejval přeborník.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Mam podobnýho kamaráda, začal stejně jako já a zvedá váhy o kterých se mi ani nezdá. Do fitka jde jednou za tejden a AS nebere, na výživu kašle. Holt ty geny no, jeho táta kdysi bejval přeborník.

Jaký váhy a jak dlouho cvičí?
Spazik

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

JJ já chodím s kamarádem a cvičíme stejně dlouho, věnujeme se tomu přibližně stejně, on možná ještě o něco méně a stejně zvedá skoro dvojnásobné váhy co já, genetika je genetika
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
JJ já chodím s kamarádem a cvičíme stejně dlouho, věnujeme se tomu přibližně stejně, on možná ještě o něco méně a stejně zvedá skoro dvojnásobné váhy co já, genetika je genetika

A máte i stejný treninkový plán?
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Moocha napsal:

Jaký váhy a jak dlouho cvičí?

Takových 6 měsíců ve fitku. 100kgx2 na bench, ramena v multipresu cvičí se 75.. zrovna na tohle jsem čuměl jak puk. Legpress cvičí s 260 ale techniku jsem neviděl.
Diana

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad se nebudu opakovat

Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to se vždycky rád znova podívam
Invincible87

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mazec jinak ta posilovna, to je Femm v kulturáku v Ostravě-Porubě, pokud se nepletu? (už je to pár let)
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já prostě nechápu jak lidi můžou místo vody při cvičení pít víno, mezi sériema kouřit cigarety, cvičit, jen prsa,biceps a trapézy a jako po tréningové jídlo si dát pivo a česnekové brambůrky nebo oříšky a pak tvrdit, že kreatin je sračka, protože kámoš jednoho znich je stoho impotentní.

Když docvičej tak si udělaj kafe a zapijou tim tabletu kratinu a myslej si, že budou korby.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tebe to ocividne sere protoze i tka jim to jde lip nez tobe ?
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Já prostě nechápu jak lidi můžou místo vody při cvičení pít víno, mezi sériema kouřit cigarety, cvičit, jen prsa,biceps a trapézy a jako po tréningové jídlo si dát pivo a česnekové brambůrky nebo oříšky a pak tvrdit, že kreatin je sračka, protože kámoš jednoho znich je stoho impotentní.

Když docvičej tak si udělaj kafe a zapijou tim tabletu kratinu a myslej si, že budou korby.

Pokud je někdo schopnej růst i po litru rumu před posilováním, proč ne? Ať si dotyčný chlastá třeba denaturák. Potom jak zachází se svým zdravím mi jaksi nic není...
Jestli ho cigara na fyzický kondici nějak extra nelimitujou a nebo mu to nevadí, tak je to taky jeho věc. A kreatin sračka je... s tim nelze než souhlasit
No a zrovna znám asi 3 případy, co to takhle řešili, že si po každým tréninku zašli na několik piv a jejich životospráva stála taky pěkně za h*vno a kupodivu svalově rostli i tak
Takže tvrzení, že člověk co chlastá alkohol není schopnej svalovýho rozvoje je taky pěknej blábol, kterej si někdo usmyslel a polovina lidí se toho chytla.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:

Takže tvrzení, že člověk co chlastá alkohol není schopnej svalovýho rozvoje je taky pěknej blábol, kterej si někdo usmyslel a polovina lidí se toho chytla.

Ne že není schopen, ale má regeneraci zeslabenou. Tudíž bez chlastu by rostl lépe
wiro

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2011 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja suhlasim s nazorom, ze je to kazdeho vec jak si to zariadi a ci to robi dobre alebo blbe :)

Niekto ma vlohy na silovy sport, uspokoji sa s vykonmi ktore ma lebo sa porovnava s ludmi okolo, ktori na to mozno vlohy nemaju.

Ak clovek nechce a nema zaujem ani len pomysliet na to, ze by nieco vo svojej zivotosprave zmenil, nema cenu vobec o tom s nim debatovat alebo sa mu nieco snazit povedat.

A pritom mozno keby tomu dal to, co treba, alebo minimalne tomu dal to co ti ostatni bez genetiky tak by sam nechapal kde by sa vykonom dostal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: