kámo ten výraz je za všetky drobné, troška života do toho umierania
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemá, už se to řešilo v mém logu, taky mi to připadalo divný...
" Why only 1×5 on Deadlifts vs. 5×5 on other exercises?
Squats & Deadlifts work similar muscles. Deadlifts allow heavy weights. 3x Squat/week + 2x Deadlifts every other week would be too taxing if you’d do 5×5 for both. Once the weights get serious, you’ll be happy to end your workout with 1 set of 5 on the Deadlift
vs 5×5."
Osobně bych byl schopnej tam 5x5 klidně jet, nevim jak dlouho bych to uregenroval u vyšších vah, korte mi za měsíc oddělalo slušně, že jsem z toho pak byl 3 tejdny nemocnej.
EDIT: Ono musíš taky vzít v potaz, že todle neni korte, takže se nejede omezeně krátkou dobu. Tento trénink se jede prostě dokud nezačněš vyloženě stagnovat a i přitom se ještě dělá několik lehkých deloadů a pokračuje se v něm...
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Včera už nebyla energie udělat zápis, takže to dělám až dnes. Již od rána mi nebylo dobře a později odpoledne už jsem měl horečku, takže jsem musel odložit trénink a odpočívat.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 500 ml polotučného mléka, skořice, hrst mandlí, jablko)
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Není energie na nějaký dlouhý zápisy, takže jen zkráceně.
DEN 184 - 3.9. 2011- SOBOTA : ODPOČINEK
DEN 185 - 4.9. 2011- NEDĚLE : ODPOČINEK
Horečka už je za mnou. Víkend mi pomohl se z toho dostat, takže od zítra se vracím k tréninku a chci zase ve volných dnech začít běhat.
- pauzy u všeho cca 60 sekund
- dřepy i bench easy
- inverted rows ok
- kliky jako minule, takže bída
- obr. zkracovačky asi dělám špatně, protože mi to přijde strašně lehký
Dneska poměrně dobrý trénink. Krátký a lehký. Zítra asi bude hnusně, takže běh se konat nebude, ale dám si nejspíš doma burpees.
Zkus ty kliky nejet do selhani v prvni serii, ale dat treba 3x15, priste 3x16 apod... Me to tak u shybů rozhodně vyhovuje víc, než se odvařit v první sérii.
Obrácené zkracovačky dělám tak, že mám nohy v úhlu lehce nad 45 stupňů ohlé v kolenou, jedu co nejpomaleji až těsně nad zem (nedotknu se), přičemž mám po celou dobu zatnutý břicho. Udělam 12x, 15 sec pauza, druhá série atd.. a rozhodně ti můžu říct, že to břicho cítim u tý třetí série až až :)
Dneska se udělalo pěkně, tak jsem přemýšlel, že půjdu běhat, ale nikam se mi nechtělo, tak jsem si dal takovou rychlovku doma.
Domácí trénink
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
6x10 burpees (30 sec. pauzy)
COOL DOWN
5 minut strečink
Zítra je ve škole sportovní den, tak jsem zvědav, co se bude dělat.
Ráno 2 hodinky tělocvik. Nejdřív běh 10 minut a zbytek se hrál fotbal. Celkem pohoda, skoro jsem se ani nezapotil.
Večer jsem šel do posilovny na trénink a na dveřích na mě vykoukla cedulka, že je dneska zavřeno . Takže trénink bude až zítra.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Dřepy 5x5 - 55 kg
Shyby nadhmat 7x3
Tlaky s velkou činkou 5x5 - 17 kg
Mrtvý tah 3x5 - 42 kg
Plank 3x65 sec-
- pauzy u všeho cca 60 sekund
- dřepy easy peasy
- shyby v pozdějších sériích daly docela zabrat
- tlaky lehké
- tahy jsem dal 3x5, easy
- u planku jsem přidal 5 sec. a třetí série už byla docela hard
Dneska poměrně dobrý trénink. Všechno zatím stále lehké. Zítra asi doma nějaké burpees.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru