Ronnie: Ale to je přece ve finále jedno jestli ej to gainer, nebo protein. Oni dají reklamu a vychválí výrobek A, ale že to stejný jim dělá výrobek B je už jedno
Tak ale v tom pravdu nemáš, to je stejné, jako kdyby ses podíval na aktuální reklamu třeba na hybridní BMW X6 a s pěti smejlíky se smál výrobci, že jeho Z4 neumí rekuperovat energii.
Ne, mě prostě přijde slušně řečeno hloupé to, aby udělali cílenou reklamu na něco co hned vedle vlastně ani sami nemají (pokud je to pravda-vycházím z toho co psal Moocha).
Když se tady nadávalo předloni (?) na Extrifit a padali za to bany, tak sem nepsal nic, ikdyž mě ty reklamy přisly taky přehnaný, ale dobře. Toto už, ale okomentovat musím, protože to je fakt komický.
Tak ale v tom pravdu nemáš, to je stejné, jako kdyby ses podíval na aktuální reklamu třeba na hybridní BMW X6 a s pěti smejlíky se smál výrobci, že jeho Z4 neumí rekuperovat energii.
Ne, mě prostě přijde slušně řečeno hloupé to, aby udělali cílenou reklamu na něco co hned vedle vlastně ani sami nemají (pokud je to pravda-vycházím z toho co psal Moocha).
Já myslím, že můj příklad s BMW to vystihnuje docela názorně.
Ale chceš-li další, podívej se na reklamu na nealkoholický Budějovický Budvar.
To se budeš smát výrobci (případně psát, že jsou hloupí a amatéři), když jejich klasický Budvar bude obsahovat alkohol?
Shrnu to - práší to úděsně.. Když se to snažím přesypat (opatrně, pomaloučku) do nějaké menší nádoby, ať pořád nevytahuju celý pytel, je to po celý kuchyni. Když do toho pak hrábnu odměrkou, tak mam hnědou vrstvu na ruce (to se přežít dá, ale je to otravné).
Míchání ve vodě - v rozích šejkru se to usadí
Míchání v mléce - 1-2cm vrstva sedimentu na dně (můžu přiložit foto)
Zdravim, tak jsem otevřel znovuzapomenutej gainer, sice asi 2 měsíce po min trvanlivosti ale to mě netrápí..jde o to..je to čokoláda od Extrifitu, zvedá se mi žaludek už když to cítim ze shakeru..jsem si jistej že nejsem první komu se to stalo, jak to řešíte? vyhazovat to nechci ale pozvracet se po tom taky nechci..nemáte zkušenosti s přimícháním čehosi do toho?zas se mi nechce dvát na každou dávku 1l mlíka aby tam ten gainer nebyl tolik cejtit
.
.
jinak ta příchuť mi lezla krkem i předtím, takže trvanlivostí to neni.
Dík
Shrnu to - práší to úděsně.. Když se to snažím přesypat (opatrně, pomaloučku) do nějaké menší nádoby, ať pořád nevytahuju celý pytel, je to po celý kuchyni. Když do toho pak hrábnu odměrkou, tak mam hnědou vrstvu na ruce (to se přežít dá, ale je to otravné).
No a jak Ti pak práší při běžné denní manipulaci?
Protože mě doopravdy málo, resp. ne nijak tak, abych to pokládal za problém...
Já myslím, že můj příklad s BMW to vystihnuje docela názorně.
Ale chceš-li další, podívej se na reklamu na nealkoholický Budějovický Budvar.
To se budeš smát výrobci (případně psát, že jsou hloupí a amatéři), když jejich klasický Budvar bude obsahovat alkohol?
Nebudu, protože alko/nealko je něco jinýho. Jako ty příklady hrají pro tebe, ale nevím jestli sou vhodně zvolený...
A amatérismus pro mě je to, když v dnešní době musíš tahat polepenej gainer 10 minut z shakeru.
No a jak Ti pak práší při běžné denní manipulaci?
Protože mě doopravdy málo, resp. ne nijak tak, abych to pokládal za problém...
To zvýrazněné jsem myslel při běžné manipulaci. Jinak když to kydnu do šejkru, tak se zvedne prachová vlna a něco málo vylítne ven.
Tak mě napadá, jestli třeba nemám jenom vadné balení.
Já tyhle věci určitě přežiju, jenom bych tu nerad nadarmo hanil dobré jméno extrifitu..
To zvýrazněné jsem myslel při běžné manipulaci. Jinak když to kydnu do šejkru, tak se zvedne prachová vlna a něco málo vylítne ven. Tak mě napadá, jestli třeba nemám jenom vadné balení.
Já tyhle věci určitě přežiju, jenom bych tu nerad nadarmo hanil dobré jméno extrifitu..
Všechna balení budou na 99,99 % stejná, je to jedna stejná nová šarže. Já dost možná zacházím s odměrkou jinak, protože jsem zvyklý na staré (jakože hodně staré, tak rok 1995) věci a třeba mě to naučilo nesypat odměrku z výšky do šejkru, ale dát to na stěnu a nechat to sjet dolů. Zkus to taky, vyměnit gainer s tímto složením kvůli takovéhle banalitě by byla škoda.
To zvýrazněné jsem myslel při běžné manipulaci. Jinak když to kydnu do šejkru, tak se zvedne prachová vlna a něco málo vylítne ven. Tak mě napadá, jestli třeba nemám jenom vadné balení.
Všechna balení budou na 99,99 % stejná, je to jedna stejná nová šarže. Já dost možná zacházím s odměrkou jinak, protože jsem zvyklý na staré (jakože hodně staré, tak rok 1995) věci a třeba mě to naučilo nesypat odměrku z výšky do šejkru, ale dát to na stěnu a nechat to sjet dolů. Zkus to taky, vyměnit gainer s tímto složením kvůli takovéhle banalitě by byla škoda.
Tak pokud mu to práší jak vápno a usazuje se to na dně shakeru tak to fakt banalita není. Aspoň pro mě je to známka nekvalitní práce.
Ona ani ta chuť mě nijak nezaujala, navíc míchání s mlíkem mi opravdu chybí.. Třeba si dát něco ke snídani a zapíjet to dobrým sacháčem s mlíkem, to je žůžo. Tady se mi u míchání s mlékem vytvořila kaše a dole zůstala půlka prášku usazená. Takže příště až budu obědnávat, tak sáhnu po hyper massu 6000, to je srdcová záležitost. A ještě mě to vyjde o pár kaček laciněji :)
A teď jsem objevil, že mutant mass má příchuť cookies and cream, takže už vím kudy dál až doberu pro go
Ona ani ta chuť mě nijak nezaujala, navíc míchání s mlíkem mi opravdu chybí.. Třeba si dát něco ke snídani a zapíjet to dobrým sacháčem s mlíkem, to je žůžo. Tady se mi u míchání s mlékem vytvořila kaše a dole zůstala půlka prášku usazená. Takže příště až budu obědnávat, tak sáhnu po hyper massu 6000, to je srdcová záležitost. A ještě mě to vyjde o pár kaček laciněji :)
A teď jsem objevil, že mutant mass má příchuť cookies and cream, takže už vím kudy dál až doberu pro go
Mutant Mass a Hyper Mass jsou dost výrazně odlišné produkty.
Jinak je vidět, že se nudím, viz video níže... aneb mě to fakt nijak nepráší a nebo prašností oba nazýváme něco jiného.
Já vím, že mají podobný obsah bílkovin a toť vše, hlouběji do problematiky sachariďáků nevidím..
Go Pro se od nich liší ve dvou zásadních věcech:
1/ jeho základním sacharidem je isomaluloza, která má velmi nízký glykemický index a tedy mnohem lepší inzulínovou odezvu - uvolňuje se výrazně pomaleji
2/ proteiny jsou ze šesti složek: syrovátkový CFM instantní proteinový koncentrát, syrovátkový CFM instantní proteinový izolát, micelární kasein, syrovátkový hydrolyzovaný instantní proteinový koncentrát, vaječný albumin a syrovátkový ultrafiltrovaný proteinový koncentrát
Mutant Mass a Hyper Mass jsou dost výrazně odlišné produkty.
Né, to já pochopil, že pro go je naprosto jiná liga, proto jsem ho také koupil. Já myslel, že poukazuješ na rozdíl mezi Mutantem a Hyper Massem, ketrý jsem nedokázal odhalit..
Jinak já šejky beru pouze jako výživnou pochoutku.. Takže mi jde o standardní kvalitu a dobrou chuť, žádnou vědu za tím nehledám
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru